Winmasters-pariuri Online, Poker Și Jocuri De Cazino

0
52
Winmasters-pariuri Online, Poker Și Jocuri De Cazino

În această revizuire Winmasters vom lua la curățat toate serviciile oferite de acest agent de pariuri online pentru a vedea care sunt avantajele și dezavantajele oferite. Vom prezenta, de asemenea, câteva tutoriale utile (deschiderea unui cont, efectuarea primului depozit, verificarea KYC) pentru a ajunge la final pentru a vedea dacă contul de pariuri Winmasters merită deschis.

1.CINE ESTE OPERATORUL DE PARIURI WINMASTERS RUSIA?

Winmasters a fost primul agent de pariuri online licențiat din România, atât temporar, cât și definitiv. Acesta are în conformitate cu D. onjn1278 / 29.06.2016 licență valabilă timp de 10 ani la 30.06.2026. În acest interval, Winmasters poate oferi legitimitatea pariuri sportive și jocuri de cazino.

 

Nu se știe prea multe despre istoria agenției

Winmasters.ro nu se știe. Nimeni nu a auzit de acest operator până în 2015, când sa grăbit să devină unul dintre primii care își asumă licența. Mai târziu, am realizat cu toții că nici măcar nu am putut auzi despre Winmasters, având în vedere că Agenția este deținută de WM Interactive Limited, o companie fondată pe 15 mai 2014. La prima vedere, ați spune că a fost lansat ispre pentru piața pe care o avem în țară.

Interesant, pe lângă limba română, site-ul Winmasters România (inclus acum) este disponibil în alte opt limbi: greacă, maghiară, poloneză, cehă, rusă, portugheză, sârbă și engleză, că serviciile sunt oferite și în alte țări. Dar nu am găsit pe internet aproape nici o informație despre asta. În schimb, am găsit 2 site-uri care analizează casele de pariuri internaționale, iar dreptul la Winmasters sa dovedit că 75% din traficul de pe site provine din România, 15% din Ungaria și doar 10% din restul țărilor.

 

Winmasters, agenția în spatele căreia se consideră Sebastian Giță

Site-ul riseproject.ro el a scris de mult timp un Articol extins și bine documentat, în care a încercat să demonstreze că în spatele Agenției Winmasters se află Sebastian Giță. Se pare că offshore-ul WM Interactive Ltd din Malta este controlat de Alexander, fratele mai mic al fostului deputat PSD. Cum ai ajuns la această concluzie? De fapt, nu este deloc dificil. Cei de la Riseproject, a primit mai multe documente arată că Alexandru Ghiță deține 60 la sută Olympus Networks Ltd, o altă companie din Malta, care, la rândul său, este proprietarul a actelor WM Interactive Ltd., care acționează firma de winmasters.ro în plus, Alexandru Ghiță este unul dintre cei trei directori de companie de pariuri, împreună cu Joseph Боргом și Василисом Кунносом (fostul angajat Bwin).

 

CINE ESTE OPERATORUL DE PARIURI WINMASTERS RUSIA?

Gabi Balint-ambasadorul Vinmasters

Ne-am obișnuit deja cu faptul că fostul internațional român reprezintă un anumit birou de pariuri. Sportingbet este reprezentată de Ghică Craioveanu, Unibet Ilie Dumitrescu și Ionel Danciulescu, Netbet Dan Petrescu, iar Winmasters România nu și-a permis nici mai mult să anticipeze, semnînd o colaborare cu Gabi Balint.

2.ÎMBUNĂTĂȚIREA SERVICIILOR ONLINE WINMASTERS

Dacă ați jucat Winmasters Online până la 1 decembrie 2016, atunci probabil că știți că oferta sportivă, pariurile sau platforma de pariuri în timp real nu au crescut până la cel mai înalt nivel. Este important să rețineți că platforma a suferit schimbări notabile la începutul lunii decembrie 2016, iar serviciile oferite sunt acum de o calitate superioară.

Dar ce schimbări au fost făcute? Opțiunea Cashout a fost introdusă, dar și fast markets, în care utilizatorii pot paria pe un anumit eveniment (cum ar fi o lovitură goală, unghiulară, liberă, o aruncare de la margine sau o carte)se va întâmpla în următorul minut sau în următoarele 5 minute, câștigul va fi imediat.

Și oferta de pariuri online de la Winmasters.ro a fost mult îmbunătățită, Agenția oferă acum peste 60.000 de evenimente pe lună și peste 25.000 de evenimente live. O altă noutate este ratele speciale pentru evenimentele non-sportive, cum ar fi evenimentele politice sau condițiile meteorologice. În ceea ce privește cazinourile, Winmasters a reintrodus un cazinou live, iar mesele sunt situate în cazinoul offline Marriot București. În plus, oferta de jocuri de cazino a fost îmbunătățită cu titluri noi de la Microgaming, Play ‘ n ‘ Go sau Isoftbet. Din decembrie 2016 și până la actualizarea acestei revizuiri, adică martie 2018, nu au existat alte îmbunătățiri notabile, dar serviciile disponibile sprijină Agenția la un nivel destul de ridicat.

ÎMBUNĂTĂȚIREA SERVICIILOR ONLINE WINMASTERS

Deschideți scorul și să se joace on-line pe Winmasters.ro acum!

 

Declarații date de cei care participă la aceste modificări:

Mai jos puteți citi declarațiile reprezentanților winmasters și CEO al noului furnizor:

 

Am muncit din greu pentru a oferi o nouă platformă modernă și suntem încântați să vedem că rezultatul final este în concordanță cu așteptările și nevoile clienților. Soluția noastră strategică de a trece la noul furnizor de tehnologie SBTech, care are o experiență dovedită cu tehnologia în acest domeniu, va face produsul nostru mai atractiv pentru utilizatori. Am reușit să lansăm un produs sportiv de înaltă calitate, cu o gamă largă de oferte live și, în același timp, ne-am întărit oferta de cazinouri prin adăugarea de noi produse. Scopul nostru este de a oferi utilizatorilor cea mai plăcută experiență de pariuri sau cazinou online, așa că încă investim în tehnologie și nu numai pentru a satisface cele mai înalte cerințe.

 – Christos Protopapas, Sales & Operations Director winmasters

 

Suntem încântați să oferim winmasters soluția noastră de primă clasă și ne așteptăm ca winmasters să aibă un succes continuu, având în vedere oportunitățile pe care winmasters le-au dovedit până acum. Aceste noi relații ne întăresc poziția de partener preferat al operatorilor pe piețele reglementate.

– Richard Carter, CEO al SBTech

 

3. DESCHIDEREA CONTULUI ȘI PLASAREA PRIMEI RATE

Înscrierea la Winmasters nu este dificilă, deoarece nici măcar nu este dificil să plasați primul pariu pe internet. Dacă ați jucat anterior în alte case de pariuri pe internet, atunci vă adaptați imediat la interfața site-ului winmasters.ro nicio problemă. Dar dacă nu ați jucat deja, avem câteva lecții utile pentru dvs. pentru a vă ajuta să vă ocupați rapid de primul contact cu pariurile online: “Deschideți contul Winmasters” și ” puneți primul pariu pe Winmasters””

4.EFECTUAREA PLĂȚILOR ȘI VERIFICAREA CONTULUI DE PARIURI

Depunerea minimă la Winmasters este de 40RON și poate fi efectuată cu un card de credit/ debit, prin Paysafecard, prin Neteller sau Skrill. Retragerile pot fi efectuate cu aceeași metodă de plată pe care ați depus-o, iar suma minimă pe care o puteți retrage este de 80RON. Trebuie remarcat faptul că retragerile durează puțin mai mult decât agenții precum Unibet sau Betano, unde puteți avea bani în contul dvs. în aceeași zi. Dar chiar și așa, timpul de așteptare pentru retragerea Winmasters nu este un motiv de îngrijorare. Pentru mai multe informații despre depozitele și retragerea banilor în Winmasters, accesați această secțiune.

Dar, înainte de a putea concluziona, va trebui să treceți prin procesul de verificare KYC. Pentru a face acest lucru, va trebui să trimiteți mai multe documente, cum ar fi cartea de identitate, dovada adresei și dovada metodei de plată utilizate. Verificarea identității este obligatorie prin lege în termen de cel mult 30 de zile de la efectuarea primului depozit, așa că vă recomand să mergeți la această pagină pentru a afla exact ce ar trebui să faceți.

EFECTUAREA PLĂȚILOR ȘI VERIFICAREA CONTULUI DE PARIURI

 

5.OFERTA SPORTIVĂ ȘI PARIURILE MOBILE

Winmasters nu se descurcă bine mai devreme în oferta sportivă de pre-meci sau în ofertele oferite, dar au existat câteva îmbunătățiri după modificările aduse platformei la începutul lunii decembrie 2016. Trebuie spus că oferta sportivă actuală este foarte aproape de ceea ce este în Netbet.ro oferta conține acum aproximativ 28 de sporturi, printre sporturile acoperite care se găsesc în discipline precum golf, MMA sau tenis de masă. Fotbalul acoperă mai multe competiții mici, cum ar fi Liga a doua a Islandei sau Superliga din Indonezia, ceea ce este un lucru bun. În ceea ce privește opțiunile de pariuri, nu există suficiente dezavantaje europene, asiatice, pariuri pe intervale de timp sau combinate. Pentru mai multe informații despre oferta sportivă Winmasters, vă recomandăm să vizitați această secțiune.

Și în ceea ce privește pariurile mobile pe Winmasters, am o veste destul de bună. Aplicația este oferită atât pentru IOS, cât și pentru Android, destul de peformant și bine optimizat. Aplicația este stabilă, are puține erori, iar paginile se încarcă destul de repede, ceea ce înseamnă că puteți paria pe mai mult decât decente.

OFERTA SPORTIVĂ ȘI PARIURILE MOBILE

6.WINMASTERS LIVE-PARIURILE LIVE ȘI LIVE

După actualizarea platformei la începutul lunii decembrie 2016, oferta live winmasters este aproape identică cu oferta Netbet, ceea ce este bun, deoarece Netbet este recunoscută de o agenție care are adesea chiar și cea mai bogată ofertă live. Și acum este adevărat, inclusiv pentru Winmasters. Găsim pariuri în timp real pe destul de multe meciuri de fotbal, tenis sau baschet, dar nu avem pariuri în timp real pe alte sporturi, cum ar fi Snooker, Volei, eSports, tenis de masă sau badminton. Și din punct de vedere tehnic, platforma se mișcă foarte bine, astfel încât să putem paria în condiții mai mult decât decente. Aflați mai multe despre Winmasters Live Betting!

 

O altă caracteristică prezentată după îmbunătățirea platformei, dar despre care nu am discutat încă, este introducerea serviciului de streaming Winmasters Live Streaming. Acum Puteți viziona videoclipuri live ale meciurilor preferate în aceleași ferestre din care pariați, printre cele mai bune competiții acoperite, clasate în Liga, Bundesliga și Liga 1. Acest serviciu este complet gratuit și aveți acces nelimitat la acesta atâta timp cât aveți cel puțin 1 RON în contul dvs. sau ați plasat pariul în ultimele 24 de ore!

7.WINMASTERS BONUS PENTRU PRIMA DEPUNERE ȘI ALTE PROMOȚII DISPONIBILE

Pe partea de bonusuri și promoții, Winmasters merită foarte bine. Agenția oferă un bonus de depunere de 100% până la 555 USD, precum și un FREEBET de 40 de ori. Depozit minim 40RON folosind codul bonus “BONUS555” în secțiunea “soldurile și transferurile”, dacă doriți să beneficiați de bonusul de bun venit oferit de Winmasters. Oferta este destul de interesantă, mai ales pentru cei care intenționează să facă un depozit minim de 40RON, deoarece va aduce atât bonusul 40RON, cât și 40RON FREEBET cu el.

WINMASTERS BONUS PENTRU PRIMA DEPUNERE ȘI ALTE PROMOȚII DISPONIBILE

Agenția vine cu alte acțiuni atractive, cum ar fi” Cashback la 0: 0″,” 60% bonus de pariere în baterie”,” pariuri de utilizator – Creați-vă propriile pariuri “sau”asigurare de pariere combo”.

8. SERVICIUL CLIENȚI, ÎNTREBĂRI GENERALE ȘI FORUM DE DISCUȚII

Dacă aveți probleme sau aveți întrebări, atunci vă recomandăm să contactați serviciul clienți. Personalul Winmasters poate fi contactat direct în limba română de luni până duminică între orele 09: 00 și 23: 00 prin chat, apel telefonic, poștă sau completarea unui formular online. Prin urmare, este destul de ușor să contactați operatorul Winmasters.

În plus, puteți vizualiza secțiunea Întrebări generale de pe site PariuriX.com pentru a afla dacă acesta conține deja un răspuns la întrebarea dumneavoastră. De asemenea, Vă așteptăm la forumul de discuții Winmasters, unde puteți trimite întrebări, precum și impresii despre acest agent de pariuri online. Aici puteți citi, de asemenea, feedback-ul altor jucători Despre Winmasters!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.