Verificați Biletele Superbet-aflați Cum Să Verificați Biletele Sportive, Virtuale Sau Loterie Online Și Offline

0
27
SUPERBET betting tickets online

Verificați biletul SuperBet-verificați rapid pariurile pe care le jucați online și offline și aflați ce veți câștiga. Aflați cum să verificați biletele pentru pariuri sportive, loterii internaționale, Besix / Lucky Six sau evenimente virtuale IT și alte sporturi virtuale în SuperBet. Superbet oferă atât online, cât și offline de pariuri; procesul de verificare este complet diferit, dar, în orice caz, este simplu!

VERIFICAȚI SUPERBET BALLS-CE VEȚI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  • Cum de a verifica bilete online?
  • Cum să verificați biletele agenților de stradă?
  • Sfaturi pentru rezultate pe site-ul SuperBet

Dispoziții generale verificarea biletelor pentru pariuri SUPERBET online

Dacă aveți un cont de pariuri online la Superbet (aflați mai multe despre agenție) și pariați direct de pe un computer sau un dispozitiv mobil, Vedeți ce trebuie să faceți pentru a verifica dacă veți câștiga. În primul rând, soldul contului este actualizat automat atunci când decideți să licitați, dar uneori este corect că puteți cu ei minute / minute. Dacă aveți un bilet câștigător, sunteți sigur că banii câștigați vor fi adăugați în bilanț. Dar puteți verifica cu ușurință starea fiecărui bilet.

Conectați-vă la contul dvs., mutați mouse-ul în Avatar și faceți clic pe butonul biletul meu pentru a vedea lista celor mai recente bilete câștigătoare / pierdute / curente. Pentru a accesa biletele vechi, faceți clic pe butonul Data din același meniu și găsiți lucrurile care vă interesează (de exemplu, puteți căuta după dată).

 SUPERBET betting tickets online

Alte bilete de verificare SUPERBET ratele de stradă (OFFLINE)

Procesul de verificare a sumelor licitate SuperBet în agențiile raionale este, de asemenea, foarte ușor de produs. În orice bilet, în colțul din stânga sus, undeva se scrie” codul biletului” și se transmite următorul cod (ca în figura următoare).

Alte bilete de verificare SUPERBET ratele de stradă (OFFLINE)

Alte sfaturi privind rezultatele pe site-ul SUPERBET

Dacă plasați pariuri sportive la fel în procesul de mai sus, jocuri virtuale / pariuri sportive, sau pariuri loterie. Superbet are site-ul său și o secțiune în care puteți verifica rezultatul fiecărui eveniment într-o propoziție. Du-te. Superbet.RO și du-te la “rezultate” în meniul de mijloc de sus. Veți deschide o pagină cu un meniu în care puteți selecta tipul evenimentului(biletul meu / Sport / Live / Loto / Custom / virtual offline / virtual online). Puteți selecta o dată în partea dreaptă a paginii și puteți selecta numai anumite tipuri de sume licitate. În exemplul următor, puteți vedea dacă am vrut să testez rezultatele tuturor extragerilor loteriei Greciei Keno dan. Vedeți cum să consultați doar rezultatele Superbet?

Alte sfaturi privind rezultatele pe site-ul SUPERBET

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.