Urmăriți tenisul live și pariați pe WTA Praga cu Pliskova, Sevastova și Wang

0
141
Urmăriți tenisul live și pariați pe WTA Praga cu Pliskova, Sevastova și Wang

Urmăriți tenisul live și pariați pe WTA Praga cu Pliskova, Sevastova și WangTenisul feminin vine din Republica Cehă în această săptămână în timp ce turneul WTA gustă din deschiderea de la Praga.

Și aici la Unibet puteți paria și viziona tenis live in-play de la smartphone-ul, tableta sau computer!

Arătăm cele mai mari meciuri de la Praga deschise alături de piețele noastre de pariuri, așa că nu vei pierde nimic din acțiune.

Totul începe luni, 29 aprilie, cu ultimul set pentru duminică, 5 mai.

Și aici sunt unele dintre pariurile ai putea face în timpul turneului…

Urmăriți tenisul live și pariați pe WTA Praga

Luni, 29 aprilie până duminică, 5 mai

Pliskova, favorita cea mai grea.

Favorit acasă Karolina Pliskova este 3.25 favorit pentru a câștiga Open Praga. Și nu e greu de înțeles de ce ea e prima aici. Prima sămânță a ajuns în finala Miami Open înapoi în martie și a fost ghinionist în tragerea la sorți a Stuttgart deschis pentru a se prăbuși la Viktoria Azarenka.Pliskova, în vârstă de 27 de ani, a ajuns deja în două finale în acest sezon, iar o treime la Praga este așteptată. Ea este împotriva Belgiei Mona Barthel în prima rundă și este 1.64 Pentru a veni prin acel meci 2-0. Puteți trăi tenis stream și pariați pe acel meci marți, 30 aprilie pur și simplu prin logare în sau semnarea până la un cont Unibet astăzi!

Pliskova este proiectat pentru a satisface Romania Lumea Nu 30 Mihaela Buzarnescu în semi-finala — un jucător Pliskova a bătut de trei ori în trei întâlniri. Ar trebui să ne așteptăm să vedem sămânța de top în finala de la Praga din acest weekend.

Sevastova este un pretendent demn?Sevastova este un pretendent demn?

A doua sămânță Anastasija Sevastova se îndreaptă către Praga Open, luptându-se să impresioneze de când a ajuns la Melbourne în ianuarie. Letona a ajuns la Stuttgart săptămâna trecută înainte de a fi bătută de experimentata Petra Kvitova în trei seturi.Sevastova mergea bine la Stuttgart, ceea ce sugerează că un titlu aici în Praga ar putea fi la orizont. Dar, în vârstă de 29 de ani, se confruntă cu adversarii cehi în primele două runde ei și poate veni apoi împotriva a treia sămânță Danielle Collins în sferturi.

La ora 6.00, Sevastova este un pariu riscant pentru a câștiga acest turneu. Există jucători mai bine preț acolo, care sunt în valoare de considerare în schimb.

Wang alege de susWang alege de sus

Qiang Wang este la 13.00 pentru a câștiga Open Praga și poate fi cel mai bun pariu aici. A treia sămânță este proaspătă după o ieșire timpurie de la Stuttgart, dar are jocuri în picioare, după ce a ajuns la Miami sferturi și Indian Wells ultimul-16 în martie.

Wang, 27 de ani, a ajuns la patru finale WTA sezonul trecut – toate la greu. Da, Nu e expertă în argilă, dar atracția arată bine pentru Wang, cu un număr de calificări în sfertul ei. În cazul în care ea trece proiectat sfert-finală adversar Marketa Vondrousova atunci Wang va vedea prețul ei pe câștigarea turneului cazi. Ea este, poate, în valoare de suport devreme înainte de cote de pariuri de tenis schimba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.