Superbet-recenzii, Soluții La Probleme Și Întrebări

0
26
Superbet-recenzii, Soluții La Probleme Și Întrebări

Forum pentru discutarea agențiilor Superbet. Discutați aici acest operator de pariuri, vedeți ce probleme există, ce opinii au ceilalți jucători despre oferta, pariurile și serviciile oferite de sport, găsiți răspunsul la întrebările dvs. și nu vă referiți la Superbet. Mai jos, voi vorbi puțin despre programul Agenției, despre viitoarea sa trecere în mediul online, precum și despre promoțiile și bonusurile disponibile.

 

DORIȚI SĂ JUCAȚI PARIURI SPORTIVE ONLINE CU UN BONUS DE BUN VENIT ATRACTIV?

ACEASTA ESTE AGENȚIA RECOMANDATĂ!

 

Despre Hotel

Despre Hotel

Nu am putut găsi multe informații despre istoria acestei case de pariuri. Știu doar că a existat în România de peste un deceniu și a evoluat foarte repede. Pe site-ul său, angajații se laudă că Agenția este condusă de o echipă cu o experiență de joc mare în Europa de Sud-Est.

 

Licență

Agenția are o licență finală valabilă până în 2026, în conformitate cu D. ONJN 1562/25. 08. 2016.

 

Peste 400 de sucursale din întreaga țară!

Superbet este, fără îndoială, una dintre cele mai renumite case de pariuri. Acest lucru este de înțeles dacă credem că deține mai mult de 400 de filiale din întreaga țară. Dintre acestea, 120 pot fi găsite numai în capitală. Deci, dacă faceți o plimbare cu mașina prin București, veți găsi cu siguranță mai multe agenții Superbet pe traseu, indiferent unde mergeți și unde doriți să ajungeți. Deși acest operator se bazează în principal pe orașe mari, veți găsi, de asemenea, sucursale în diferite localități mici. De exemplu, într-un lac sărat, un oraș cu 30 de mii de locuitori, există cel puțin trei astfel de agenții. Și în Motra, Rovinari, Lupeni, Petrila sau Simeria găsim câte o filială.

 

Ceea ce îmi place despre agențiile Superbet este că majoritatea sunt mai spațioase decât locurile altor case de pariuri concurente. În acest fel, veți găsi suficientă mâncare pentru a vă așeza și a vă face biletele în liniște.

 

Program de lucru între orele 10: 00 și 22: 00

Majoritatea filialelor sunt deschise între orele 10: 00 și 22: 00, deși în multe locuri angajații au un obicei prost de a vă concedia cu o jumătate de oră înainte de încheierea programului. Cu toate acestea, această problemă diferă de la locație la locație și cred că se întâlnește cu alți operatori de pariuri sportive offline. Există mai multe sucursale deschise până la miezul nopții, dar mai mult în capitală. Există, de asemenea, o infolină deschisă (1226) între orele 10:00 și 18:00, care este un plus în relațiile cu clienții.

 

Superbet-sponsor oficial al clubului Petrolul Ploiești”

 

Deși agenția era deja foarte bine cunoscută în țara noastră, agenția a decis să se promoveze și mai mult, sponsorizând echipa de fotbal “Petrolul Ploiești”. Acest parteneriat este valabil numai pentru sezonul 2015-2016 și rămâne de văzut dacă va fi extins sau nu.

 

TOP5 CASE INTERNET-DEPARIUMS, RECOMANDATE DE PARIURIX!

 

TOP5 CASE INTERNET-DEPARIUMS, RECOMANDATE DE PARIURIX!

Trecerea la mediul online

Când licența a devenit obligatorie în România și multe case de pariuri pe Internet au ieșit din țara noastră, unele agenții din vecinătate au decis să-și extindă activitatea și în mediul online. Mulți au crezut că Superbet va face și acest pas, dar în acest moment nu sa întâmplat. Cu toate acestea, agenția a făcut clar că va oferi și o astfel de platformă online în curând, dar rămâne de văzut.

 

Interfața site-ului

Site-ul poate fi accesat la superbet.ro are o grafică frumoasă și este destul de modernă, care conține aproape tot ceea ce am putea cere, având în vedere că vorbim despre o agenție de vecinătate. Sunt oferite opțiuni populare “tipărirea biletelor” prin care se generează un cod prin care putem merge direct la casă și “verificați biletul” cu care putem verifica dacă biletul nostru este câștigător sau nu.

 

Oferta sportivă

Pentru o agenție autonomă, oferta este destul de bună,dar nu va satisface cei mai exigenți jucători. Principalele opt Sporturi sunt acoperite, dar o agenție de internet, cum ar fi Unibet (a se vedea site-ul agenției), oferă pariuri pe mai mult de 35 de sporturi! În ceea ce privește fotbalul, găsim pe Superbet competiții mari și medii, dar ligile mai puțin importante lipsesc, deși alte Bookmakers le oferă. Și când vine vorba de tipurile de pariuri oferite, sunt luate în considerare opțiuni importante, dar nu există pariuri pe jetoane, cărți sau colțuri. Acum depinde mult de jucători; dacă sunteți interesat doar de oferta de bază, atunci veți fi mulțumit de ceea ce oferă acest operator. În caz contrar, veți rămâne dezamăgit. În schimb, apreciez șansele destul de decente.

 

Pariuri sportive cu cote fixe live

Ca și alți operatori offline, Superbet încearcă să facă concurența cât mai bine posibil pentru agențiile licențiate, oferind posibilitatea de a paria în timp real. Este de la sine înțeles că oferta live conține destul de multe meciuri și opțiuni de pariere, dar este mai bine decât nimic.

 

Votați pentru agenția preferată de pariuri și aflați care dintre ele sunt cele mai populare printre utilizatorii PariuriX!

 

Curse de sanie pentru câini

Cursele de câini de șase până la șase minute sunt oferite pe tot parcursul zilei. Pe site-ul agenției veți găsi informații exacte despre tipurile de pariuri, precum și despre regulile jocului.

 

Promoții oferite

Promoții oferite

“Super bonus” este probabil cea mai populară promoție oferită de Superbet. Veți primi un bonus de 5% până la 55% pentru bilete cu 6-16 evenimente care au o cotă minimă de 1.25. O altă ofertă interesantă este “șansa de a paria”, care vine în ajutorul jucătorilor nereușiți care ratează un meci pe bilete cu un minim de 11 evenimente. Conform promoției, veți câștiga 10% din câștigul posibil împărțit la cota meciului pierdut.

 

Loterii

Oferta acoperă o gamă largă de loterii din întreaga lume, inclusiv Grecia populară Keno. Deși alți operatori oferă rate de la 15 la 15 minute, în oferta Superbet găsim astfel de farse la fiecare 10 minute. De asemenea, trebuie spus că Pariul minim pentru pariurile sportive este de 2RON pe bilet, dar în loterii puteți pune și doar 1RON.

 

Concluzie

Superbet este, fără îndoială, una dintre cele mai importante case de pariuri offline și există multe motive pentru care puteți paria în această agenție. Dar, ca orice operator din categoria sa, are și dezavantaje și nu se poate compara cu agențiile de internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.