Sportingbet-pariuri Online, Poker Și Jocuri De Cazino

0
83
Sportingbet-pariuri Online, Poker Și Jocuri De Cazino

Sportingbet.ro este un agent de pariuri online cu o istorie foarte bogată pe piața din România. Lângă Unibet.ro. este cea mai veche dintre operatorii care oferă în continuare servicii jucătorilor noștri din țară. Dar în acest moment Sportingbet este una dintre cele mai bune variante ale jucătorilor români? Vom afla despre acest lucru pe tot parcursul acestei revizuiri, în care vom vorbi în detaliu despre Serviciile și serviciile oferite.

1.ISTORIA ȘI PROGRESUL CASEI DE PARIURI ONLINE SPORTINGBET

Sportingbet este un agent de pariuri britanic care funcționează numai în mediul online. Acest lucru este foarte bine cunoscut la nivel internațional și are peste 2,5 milioane de clienți din 200 de țări diferite.

ISTORIA ȘI PROGRESUL CASEI DE PARIURI ONLINE SPORTINGBET

Agenția de debut Sportingbet în mediul online și capturarea lui William Hill & GVC

Am dat o căutare pe Google pentru “Sportingbet Wiki” pentru a vedea ce Wikipedia are de spus despre acest site de pariuri, iar informațiile găsite a fost destul de interesant. Sportingbet are o istorie bogată în mediul online, a fost înființată în 1997, ceea ce înseamnă că a fost una dintre cele mai bune 200 de case de pariuri lansate în spațiul virtual. De-a lungul timpului, acest agent de pariuri a suferit multe schimbări notabile, iar punctul de cotitură a fost în 2012, când a fost predat în schimbul a 530 milioane de lire sterline companiilor GVC Holdings și William Hill.

Operatorul britanic William Hill a preluat Sportingbet Australia și Sportingbet Spania, în timp ce GVC Holdings, o companie cu sediul în Insula Man, și-a asumat restul, dar luând anumite angajamente față de William Hill. Astfel, Kenneth Alexander, directorul GVC, a devenit, de asemenea, director al Sportingbet, spunând imediat după preluare:

În următoarele 18 luni, Consiliul de administrație își propune să integreze și să restructureze marca Sportingbet pentru ca acest operator de pariuri sportive să devină unul dintre liderii mondiali în acest domeniu. Suntem siguri că ne așteaptă un viitor interesant.

– Kenneth Alexander.

 

Transformarea dintr-o agenție neserioasă într-o agenție foarte serioasă

Declarația lui Alexander 2012 este importantă, deoarece ceea cTransformarea dintr-o agenție neserioasă într-o agenție foarte serioasăe a spus nu a fost o conversație în vânt. Până în momentul preluării, au fost foarte mulți jucători care s-au confruntat cu tot felul de probleme la Sportingbet Online, inclusiv din România. Dacă vă uitați la forumul nostru de discuții și căutați postări mai vechi, veți vedea că, în acele vremuri, plângerile curgeau pe banda rulantă, multe dintre ele pe bună dreptate. După absorbție, lucrurile s-au schimbat radical; numărul de plângeri este în continuă scădere și în prezent există foarte puțini jucători care încă se confruntă cu probleme serioase.

Platforma utilizată de Bwin a fost implementată în 2016

Sportingbet aparține GVC Holdings PLC din 2012, o companie care a achiziționat inclusiv Bwin în februarie 2016.petrecere. La doar câteva luni după preluare, noii proprietari au decis să implementeze platforma de pariuri sportive Bwin și site-ul Sportingbet, astfel încât cele două case de pariuri au în prezent o grafică destul de similară. Aceasta este o veste bună, pentru că în zilele vechi Bwin a fost una dintre cele trei agenții cele mai renumite din România, unul dintre punctele forte este chiar și această interfață grafică. În timp ce nu mai putem paria pe Bwin de ani de zile, acum putem face acest lucru pe un site care arată similar și chiar se datorează unor lucruri suplimentare pe care le veți găsi în această revizuire.

Sportingbet România-Toate cele mai bune servicii

Platforma de pariuri live a suferit, de asemenea, îmbunătățiri notabile în ultimii ani, la fel ca bonusurile și promoțiile oferite și, prin urmare, Sportingbet Ro a venit de la o agenție urâtă de unul dintre cei mai iubiți dintre noi din țară și a fost din punctul nostru de vedere în prezent în primele 5 agenții licențiate.

Pe parcursul acestui review Sportingbet venim cu argumente care confirmă aceste afirmații, plus puteți în orice moment pentru a intra în forum de discuții Sportingbet pentru a citi recenziile utilizatorilor PariuriX despre acest lucru on-line

Site-ul Sportingbet este legal in Romania

Sportingbet.ro are conform D. ONJN 1558/25.08.2016 de 10 ani, licența de exploatare (l1160656w000327) este valabilă până la 31.08.2026, care îi permite să legal de a oferi fixe de pariuri și jocuri de cazino. Nu este oferită sala de bingo Sportingbet și nici o cameră de poker.

De asemenea, trebuie spus că acest operator oferă servicii numai online, astfel încât să nu găsim agenți Sportingbet în funcție de țară care să parieze offline.

Sportingbet-sponsor oficial al echipei CFR Cluj

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, începând cu probe de concurs sezonului 2017 / 2018, Sportingbet.ro a intrat în calificare de sanatate casele de pariuri, спонсирующих echipe de fotbal campionatul intern, încheind colaborarea cu CFR Cluj, de 3 ori campioană a României.

2. PARIURI SPORTINGBET-DESCHIDEREA CONTULUI ȘI PLASAREA PRIMULUI PARIU

PARIURI SPORTINGBET-DESCHIDEREA CONTULUI ȘI PLASAREA PRIMULUI PARIU

Site-ul Sportingbet este un site foarte bine conceput, un site care nu te plictisește foarte mult, un site plăcut pentru ochi, Ușor de navigat. Deschiderea unui cont de pariuri nu vă va provoca dificultăți, procesul de înscriere în Sportingbet poate fi trecut în 3 pași simpli, așa cum v-am învățat în acest tutorial.

De asemenea, este foarte ușor să pariați pe sport. În Sportingbet puteți juca pariuri unice, multiple în sistem, precum și cu bancheri (baze). Dacă faceți clic aici, veți vedea cum se joacă fiecare tip de bilet în mod individual,dar și cum puteți închide pariurile deja lansate!

3. TRANZACȚII FINANCIARE ȘI VERIFICAREA CONTULUI DE PARIURI

Puteți depune și retrage bani în Sportingbet prin toate metodele de plată cunoscute: transfer bancar, card de credit sau de debit, Skrill.com sau Neteller. Indiferent de metoda aleasă, atât depozitul minim, cât și retragerea minimă sunt doar 40RON, iar rata minimă a biletului este de 1RON. Deci, concluzia este simplă – puteți juca Sportingbet chiar dacă nu aveți prea mulți bani (detalii aici). Cu toate acestea, rețineți că bonusul pentru primul depozit nu este furnizat dacă primul depozit se efectuează cu ajutorul unui portofel electronic.

Dar vedeți că, înainte de a putea solicita retragerea fondurilor, trebuie să verificați identitatea contului dvs. de pariuri. De asemenea, nu puteți efectua depozite agregate de peste 200 de euro cu un cont netestat. Acest proces de verificare a identității, cunoscut sub numele de KYC Sportingbet (Know Your Customer), trebuie să treacă în conformitate cu legea, în termen de 30 de zile de la înregistrare, în caz contrar, riscați de a închide contul și să transfere mijloacele respective în bugetul de stat. Prin urmare, vă recomandăm să citiți aici și să vedeți exact ce ar trebui să faceți!

 

TRANZACȚII FINANCIARE ȘI VERIFICAREA CONTULUI DE PARIURI

4. OFERTA SPORTINGBET LA PARIURI SPORTIVE

Sportingbet.ro este impresionant casa de pariuri din punct de vedere al ofertei de pariuri sportive, astfel încât să puteți paria pe o multitudine de evenimente sportive din fotbal, tenis, golf, ciclism, volei, atletism si multe alte sporturi, precum și la alte activități sportive. Veți găsi o mulțime de opțiuni de pariere, atât pe cele mai bune, cât și pe cele de-a doua sau a treia parte, ceea ce este cu siguranță un plus. Pariurile Sportingbet (a se vedea site-ul agenției) sunt, de asemenea, unele dintre cele mai bune de pe piața locală, iar agenția concurează cu succes alături de casele de pariuri de top din România. Deci, dacă doriți să plasați pariuri sportive pe Sportingbet, puteți face acest lucru cu încredere, deoarece oferta nu va dezamăgi! Aflați mai multe detalii!

5. SPORTINGBET LIVE-PARIURI LIVE ȘI STREAMING LIVE

Un alt punct forte este platforma live pe care o are, o platformă care este încărcată zilnic cu o mulțime de activități sportive, nu numai de la fotbal, tenis sau baschet, ci și de la hochei, rugby, volei sau alte sporturi. Și, din punct de vedere tehnic, totul este bine, astfel încât să puteți paria în direct Sportingbet.ro în condiții mai bune.

SPORTINGBET LIVE-PARIURI LIVE ȘI STREAMING LIVE

Este, de asemenea, una dintre puținele case de pariuri licențiate care oferă videoclipuri live pe care le puteți accesa gratuit direct din fereastra de pariuri în timp real, singura condiție fiind un echilibru pozitiv al contului de pariuri (detalii aici). În plus,aveți acces la Serviciul Sportingbet TV nu numai de pe PC, ci și de pe telefonul mobil prin intermediul aplicației Sportingbet pentru IOS și Android.

6. BONUS DE BUN VENIT SPORTINGBET ȘI PROMOȚII DISPONIBILE

Începând cu 1 septembrie 2016, Sportingbet oferă un nou bonus pentru prima depunere: 100% în cadrul 200RON. Bonusul este creditat imediat după depunerea, ceea ce înseamnă că depuneți 200RON și jucați cu 400RON!

Oferta este mai bună decât cea anterioară, pentru că atunci ați beneficiat de un pariu fără risc. Bonusul a fost acordat numai dacă primul pariu a fost un ratat, deci este necesar să se evalueze această nouă ofertă cu care a venit Sportingbet (deschideți scorul acum) și care este încă oferită chiar și acum, în 2018.

BONUS DE BUN VENIT SPORTINGBET ȘI PROMOȚII DISPONIBILE

De asemenea, putem profita de alte promoții în Sportingbet, deși este corect să nu găsim la fel de mult ca și în alte agenții de top. Dar cel mai bine este să vizitați această secțiune și să aflați tot ce trebuie să știți despre concursuri, promoții și bonusuri Sportingbet!

7. ACCESIBILITATE PE DISPOZITIVE MOBILE

Am spus mai sus că aveți acces la video live prin intermediul aplicației mobile Sportingbet. Acesta este disponibil atât pe IOS cât și pe Android, și vă oferă posibilitatea de a paria pe drum în cele mai bune condiții, atunci când vă aflați în metrou, la locul de muncă sau la cursuri. Aplicația Sportingbet a fost recent îmbunătățită în 2017, astfel încât să respecte cele mai recente și cele mai înalte standarde atât din punct de vedere grafic, cât și din punct de vedere tehnic. Aflați mai multe despre pariurile mobile pe Sportingbet!

8. RELAȚII CU CLIENȚII, ÎNTREBĂRI GENERALE ȘI UN FORUM DE DISCUȚII.

RELAȚII CU CLIENȚII, ÎNTREBĂRI GENERALE ȘI UN FORUM DE DISCUȚII.

Dacă doriți să aflați despre Sportingbet comentarii de alți jucători, care au jucat aici, atunci cel mai bine intra pe un forum de discuții de pe site-ul Sportingbet PariuriX.com veți vedeacă el este destul de activ cu mai mult de 2.000 de comentarii, astfel încât veți găsi o mulțime de povești despre experiența utilizatorilor noștri cu acest online-companie de pariuri. Aici puteți, de asemenea, să postați întrebări și probleme și, în curând, cineva din personalul nostru va încerca să vă ajute dacă poate.

Cu toate acestea, în cazul unui lucru mai grav, este mai bine să contactați direct serviciul de asistență pentru clienți Sportingbet. Operatorii lor sunt mai buni decât oricine altcineva pentru a vă ajuta. Nu în ultimul rând, avem pe site-ul și secțiunea “Întrebări și răspunsuri Sportingbet”, în cazul în care am pus împreună cele mai frecvente întrebări despre acest operator, evident, cu răspunsuri la ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.