Sfat Al Zilei

0
25
Sfat Al Zilei

Sfatul zilei este ales din cele mai bune predicții ale pariurilor sportive oferite de specialiștii PariuriX. În fiecare zi, în cadrul acestui proiect va fi oferit un consiliu de fotbal, tenis, baschet sau hochei, al cărui scop este de a obține un profit pe termen lung. Deci, vă rugăm să nu judecați sfatul de astăzi în mod individual, dar țineți cont de rezultatele obținute pentru o perioadă mai lungă de timp!

CARE ESTE SUGESTIA ZILEI ȘI CUM ESTE ALEASĂ DE SPECIALIȘTII PARIURIX?

Sugestia zilei este un proiect al mărcii PariuriX, în cadrul căruia se oferă zilnic o prognoză în care specialiștii noștri au cea mai mare încredere. Exact cum alegem un indiciu al zilei pentru pariuri? E simplu. Dacă urmăriți în mod regulat site-ul nostru, atunci știți că oferim zilnic o analiză detaliată a previziunilor din cele mai interesante loturi, unde fiecare Tipster oferă un anumit grad de încredere în recomandarea sa. Prognoza cu cea mai mare încredere devine implicit și un indiciu al zilei de astăzi. Dacă există mai multe previziuni cu același nivel de încredere, atunci echipa de specialiști este de acord că rata va fi selectată în cadrul acestui proiect. Când vine vorba de sfaturile zilei, pariurile cu cele mai multe șanse posibile sunt cele dintre care vrem să alegem și acest lucru putem face numai dacă filtrăm serios previziunile site-ului. Ceea ce facem.

 

 

 

SFAT DE ZI FOTBAL VS SFATURI DE ZI TENIS-CE ESTE MAI SIGUR?

 

De obicei, unul dintre aceste două sporturi vine un pariu de zi, și, uneori, oferim, de asemenea, un sfat de baschet zi. Este greu de spus că este mai sigur pentru că începem cu ideea că nu există un sport mai sigur în pariurile sportive decât altul. Poate că un tip pare mai profitabil “regele sportului” , pentru că este mai bine versat în el, iar celălalt este mult mai bun în tenis. Avem sfaturi speciale pentru fiecare sport, deci credem că putem oferi alegeri bune, indiferent de disciplină.

SFAT DE ZI FOTBAL VS SFATURI DE ZI TENIS-CE ESTE MAI SIGUR?

Cu toate acestea, dacă nu aveți încredere deplină în ofertele noastre, vedeți ce ați putea face. Prelevarea de probe pe PariuriX.com acestea sunt împărțite în secțiuni, în funcție de sport. În fiecare sport, fie că este vorba de fotbal, baschet, tenis sau hochei, puteți vedea statistici detaliate pentru fiecare lună (numărul de pariuri câștigătoare, învinși, profit, pierderi, etc.). Același lucru este valabil și pentru fiecare specialist individual. Deci, dacă, de exemplu, pe site-ul avem un indiciu al zilei de pariuri de fotbal, puteți intra în secțiunea “selecții de fotbal” pentru a vedea statisticile și apoi pentru a vedea și pe pagina Tipster care a oferit un indiciu al zilei.

 

 

 

ESTE ÎNTOTDEAUNA O ZI CÂȘTIGĂTOARE?

Nu, și nu putem promite asta. Eu știu că un jucător începător poate spune la prima vedere “” cât de dificil este de a da dreptul aluzie la zi”” Dar faceți un experiment și selectați în termen de o lună de prognoza a zilei în care ai încredere, și trage o linie la final și spune-ne cât de mult câștigătoare de pariuri ai avut și cât de mult învinși. Dar, mai important, ce fel de profit / pierdere ați primit? Da, știu că alegerile de astăzi ar fi mult mai bune dacă nu ați avea un eșec, deoarece judecătorul este vinovat pentru pariurile pierdute de ieri. Nimic nou, ne-am obișnuit deja.

 

Având rezultate bune nu este la fel de ușor cum pare la prima vedere, și din acest motiv ne străduim pentru profituri pe termen lung. Factorul noroc și ghinion swinging printr-o perioadă mai lungă de timp, și, prin urmare, noi credem că rezultatele proiectului “sfat zilei”, ca și alte proiecte de pe site-ul PariuriX.com devin relevante, după cel puțin 2-3 luni. Așa că, te rog, nu ne judeca în 2-3 zile. Și, în cele din urmă, am un alt sfat: treceți vârful zilei printr-un filtru personal și jucați doar predicțiile pe care le aveți și dvs., pentru că în cele din urmă sunt banii dvs.! Apropo, puteți, de asemenea, să vă uitați la biletul de zi cu zi pentru pariuri sportive pentru a vedea mai multe sfaturi despre previziuni pentru ziua de azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.