Promoții Și Bonusuri Oferite De Unibet

  0
  20
  Promoții Și Bonusuri Oferite De Unibet

  Clienții noi pot primi un bonus de bun venit Unibet constând dintr-un pariu fără risc de 100% în cadrul 250RON! Aceasta înseamnă că, dacă primul pariu este pierdut, veți fi rambursați integral în această sumă. Deci, practic nu puteți pierde, deci merită să profitați de această ofertă promoțională.

   

  Înainte de a vorbi despre asta, trebuie spus că Unibet și-a schimbat adesea bonusul pentru prima depunere. Unele pachete de bun venit au fost mai tentante, altele mai puțin tentante. Unul care este acum unul dintre cele mai bune oferite de acest agent de pariuri online în ultimii ani, așa că ar fi păcat să-l pierdeți.

  BONUS UNIBET-100% FĂRĂ RISC

   PÂNĂ LA 250RON

  Primul pariu pe Unibet.ro e din partea casei, dacă se poate spune așa. Plasați pariul înainte de meci sau live pe un pariu de cel puțin 1.40, iar dacă acesta este un ratat, sunteți rambursați integral în cadrul 250RON!

   

  Banii sunt returnați ca bonus și trebuie să fie executați de 3 ori la pariurile minime de 1.40 înainte de a putea fi retrași. Condițiile de executare trebuie îndeplinite în termen de 30 de zile. Acum să fim sinceri. Acestea sunt printre cele mai simple condiții de îndeplinire pe care le puteți găsi vreodată ca un bonus. Dacă nu sunteți interesat să pariați și doriți ca banii moca să se poată plânge. Îmi pare rău, nu atunci! Deschide un cont și încasa acum Unibet bonus de depozit!

   

  TERMENI SI CONDITII BONUS UNIBET

  • Oferta este destinată numai clienților noi care deschid un cont în Unibet.ro Oh.
  • Oferta este destinată numai persoanelor cu vârsta peste 18 ani.
  • Pentru a fi eligibil pentru promoție, primul pariu trebuie să fie jucat în valoare de cel puțin 1.40.
  • Suma pariului este rambursată integral sub formă de bonus numai în cazul pierderii Pariului de calificare. Randamentul maxim este de 250RON.
  • Dacă primul pariu este un câștigător, bonusul este considerat finalizat.
  • Bonusul obținut ca urmare a pierderii ratei de calificare trebuie efectuat de 3 ori în valoare de cel puțin 1.40 în termen de 30 de zile înainte de a fi retras.
  • Unibet își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicați pot fi dezactivate.
  • Conturile duplicate nu vor fi admise. Bonusurile și câștigurile obținute din bonusuri vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis.
  • Bonusul Unibet se supune condițiilor și condițiilor generale ale Agenției. Fii responsabil!

   

  Exemplu de utilizare a bonusului pentru primul depozit Unibet

  Deci, presupunem că primul pariu este de 250RON (nu aveți niciun motiv să pariați mai puțin pentru că sunteți complet acoperit). Dacă iese, nu veți mai primi un bonus, dar vă puteți bucura de un câștig consistent cu o singură lovitură. Câștig ceva care nu trebuie rulat în nici un fel. Dar dacă rata nu iese, veți primi înapoi 250RON și 750ron timp de 30 de zile (ceea ce înseamnă, în medie, doar 25RON / zi, care este la îndemâna oricui)

  Ce altceva ar trebui să știu despre oferta de bun venit Unibet?

  De asemenea, trebuie spus că bonusul este oferit indiferent de metoda de plată pe care o alegeți. Prefer Trustly, dar puteți vedea aici o listă a tuturor metodelor de plată disponibile. M-am uitat la termenii ofertei, dar nu am observat nimic neobișnuit. Nu am văzut nicio restricție cu privire la opțiunile de licitare, astfel încât să puteți alege orice tip de pariu.

  Opinia mea este de a utiliza această ofertă atunci când doriți să jucați o sumă mare pe joc. Deoarece acest pariu gratuit este oferit doar o singură dată și de aceea este mai bine să profitați la maximum de acesta.

  ESTE NECESAR CODUL PROMOȚIONAL UNIBET?

  ESTE NECESAR CODUL PROMOȚIONAL UNIBET

  Oferta de bun venit este activată automat fără a fi nevoie să introduceți codul promo Unibet. Deci, la momentul înregistrării, veți avea o bifă în care veți fi de acord să aplicați pentru o ofertă promoțională. Nu te îndoi. Dar chiar dacă nu marcați acest lucru, puteți trimite mai târziu o scrisoare angajatului agenției, în care puteți activa manual bonusul.

  Lucrurile nu se schimbă dacă aplicați pentru o ofertă alternativă destinată clienților noi. Numai în acest caz, această ofertă este valabilă numai prin anumite linkuri speciale pe care le veți găsi în articolele noastre. Pentru a afla când o astfel de ofertă este disponibilă, vă recomandăm să urmați în mod constant secțiunea de promoții de pe site Pariurix.com Oh.

  UNIBET BONUS FĂRĂ DEPOZIT ȘI SUGESTII ALTERNATIVE DE BUN VENIT

  Mulți jucători, când cer sfaturi și opinii despre Unibet, îmi pun două întrebări de bază. În primul rând, dacă putem juca Unibet gratuit, adică dacă este oferit un bonus Unibet fără depozit. Din păcate, de peste 5 ani de când am jucat acest joc de pariuri online, nu am văzut o astfel de ofertă, dar pe de altă parte, puteți contribui cu sume începând cu 25RON, care ar trebui să fie la îndemâna oricărui jucător.

  Cea de-a doua întrebare pe care o primesc adesea este dacă un pachet de bun venit alternativ este oferit în loc de o rată fără risc. Știi, am văzut din când în când situații în care angajații au venit cu oferte cu șanse sporite, cum ar fi cota 10.00 pentru a câștiga Real Madrid în loc de 1.50. Aici puteți vedea care sunt acțiunile și cum vă pot ajuta să vă măriți banca de pariuri de mai multe ori într-o singură lovitură. În acest fel, puteți obține un bonus Unibet în această formă, dar trebuie să fiți în fază, deoarece astfel de oferte sunt disponibile destul de rar. Cum puteți afla când este disponibil? Cel mai bine este să monitorizăm în mod constant secțiunea de promoții de pe site-ul PariuriX, deoarece aici punem întotdeauna cele mai noi și mai atractive oferte.

  ACȚIUNI UNIBET PENTRU TOȚI CLIENȚII

  Unibet are în 2019 și câteva promoții de lungă durată valabile pe tot parcursul anului (sau cea mai lungă parte):

  • 30% câștig suplimentar al Ligii 1 Unibet
  • 25% câștig suplimentar Liga Legendelor
  • Penalty Payback
  • Multi-Boost

  Unibet.ro ea vine în mod constant cu alte promoții la pariuri sportive, dar se schimbă în mod constant. Prin urmare, este recomandat să mergeți la secțiunea Promoții unibet.ro pentru a descoperi cele mai recente oferte!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.