Procesul De Evoluție Bet365 Vs Onjn. Bet365 Se Întoarce În România În 2020?

0
81
Procesul De Evoluție Bet365 Vs Onjn. Bet365 Se Întoarce În România În 2020?

 

Majoritatea jucătorilor din România sunt interesați să dezvolte procesele Bet365 împotriva ONJN și vor să știe dacă vom putea juca din nou legal în 2019 în acest joc de pariuri online. Atât ONJN, cât și Bet365 sunt destul de secretoși cu informațiile și nici în mass-media nu putem afla multe detalii despre acest subiect. Deci, în următorul, vreau să vă prezint informații despre procesele dintre cele două entități și, în cele din urmă, vom concluziona dacă avem șansa de a paria din nou pe Bet365 în viitorul apropiat. Prima parte a articolului va conține câteva detalii mai “tehnice”, dar în cele din urmă vom explica pe scurt semnificația fiecăruia.

PRIMUL PROCES ONJN VS BET365

Informații despre dosarul

Primul proces depus de Bet365 este cazul care solicită suspendarea executării actului administrativ dec. o lege care anulează dreptul valabil al companiilor HILLSIDE GAMING LP și HILLSIDE SPORTS LP, care oferă în comun servicii de jocuri prin intermediul platformei de jocuri disponibile prin intermediul site-ului web bet365.com Oh.

AL DOILEA PROCES ONJN VS BET365

Informații despre dosar

În al doilea proces, este necesară anularea actului administrativ dec. (Legea privind abrogarea dreptului valabil al companiilor HILLSIDE GAMING LP și HILLSIDE SPORTS LP, care oferă în comun servicii de jocuri prin intermediul platformei de jocuri disponibile prin intermediul site-ului web bet365.com Oh.)

AL DOILEA PROCES ONJN VS BET365

AL TREILEA PROCES ONJN VS BET365

Informații despre fișier

În al treilea proces, Hillside solicită anularea actului administrativ dec., prin care a fost acordat un drept provizoriu de exploatare pentru Hillside. De ce a cerut Hillside asta? Din anexa la această decizie, în care se spunea că, temporar, dreptul de a intră în vigoare la data de 01 a lunii următoare, și nu imediat, de la data primirii deciziei, anume de aici a intervenit întregul scandal, Bet365 a considerat că poate acționa în mod legal imediat după primirea deciziei, ОНН spune că în anexa la această decizie doar cu  poate funcționa în mod legal.

CONCLUZII FINALE – PUTEM PARIA PE BET365 ÎN 2020?

Acum, să explicăm mai mult în limba română. Așa că am avut 3 procese mari și largi, din care:

  • primul proces a fost finalizat, care în cele din urmă a fost câștigat de Bet365 (inclusiv provocarea).
  • cel de-al doilea proces a fost câștigat de Bet365, dar a fost declarat un apel ONJN în aprilie 2018 și primul mandat stabilit doar în mai 2020.
  • cel de-al treilea proces a fost câștigat la cel de-al 24-lea mandat (parțial, dar partea care contează cel mai mult) este, de asemenea, Bet365 în iunie 2018 și atât ONJN, cât și bet365 au făcut apel în mai 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.