Pariuri Sportive Live

0
59
Pariuri Sportive Live

PublicWin este unul dintre cei mai noi operatori de pariuri online licențiați în România, așa că am testat serviciile oferite de această agenție pentru a afla la ce nivel se află în raport cu concurența. Constatările noastre pot fi făcute pe această revizuire PublicWin, astfel încât să știți exact ce să vă așteptați înainte de a deschide un cont de pariuri.

1.CINE ESTE OPERATORUL DE PARIURI PUBLICWIN ROMÂNIA?

Este un operator pe care sunt sigur că nu l-au auzit mulți oameni sau pe care tocmai ați început să-l auziți în ultima vreme. PublicWin a intrat pe piața României în 2016, iar până la 1 august 2017 au fost deschise deja peste 100 de agenții din vecinătate. Cele mai multe dintre ele sunt situate în sudul țării, dintre care cele mai multe pot fi găsite în Ilfov (32), Constanța (11) și Craiova (5).

CINE ESTE OPERATORUL DE PARIURI PUBLICWIN ROMÂNIA?

Am încercat să aflu mai multe despre istoria acestui operator, dar fără succes. Cu toate acestea, din ceea ce am putut înțelege, cred (dar nu sunt sigur) că vorbim despre defa Publicbet, o agenție care a fost adoptată la începutul anului 2016 de Fortuna Bet! De ce spun asta? Ei bine, în primul rând, similitudinea numelor este un bun punct de referință. În al doilea rând, logo-urile și culorile folosite sunt aproape identice. Și “timing” a fost perfect, iar marca PublicWin a fost lansată la scurt timp după dispariția PublicBet. În orice caz, este suficient să te uiți la fotografia de mai sus și vei vedea asemănări în fața ochilor tăi.

2.PARIURI PE STRĂZI ÎN PUBLICWIN: PROGRAME, AGENȚII, SERVICII

 

 

În această revizuire, am sugerat să vorbim mai mult despre casa de pariuri online PublicWin, dar înainte de a face acest lucru, ar trebui să ne amintim pe scurt și serviciile oferite de agențiile de stradă.

Agenții PublicWin

După cum sa menționat mai sus, operatorul deține în prezent puțin peste 100 de agenții de stradă, dintre care aproximativ o treime se află în județul Ilfov. Există încă suficiente județe în care PublicWin nu deține afiliații, dar probabil că rețeaua bet shops se va extinde în timp. Încă vorbim despre o companie destul de nouă în formatul actual ,dar cu un potențial de dezvoltare destul de mare (mai ales dacă ne gândim la câte sute de agenții PublicBet au existat în zilele vechi).

PARIURI PE STRĂZI ÎN PUBLICWIN: PROGRAME, AGENȚII, SERVICII

Programul PublicWin

Programul PublicWin este valabil pentru toate agențiile deținute de acest operator. Acestea sunt deschise de luni până duminică între orele 10: 00 și 22:00 și, din câte știu, nu există sucursale cu un program lung. Ca orice alt agent de pariuri offline, PublicWin găzduiește, de asemenea, un program special de vacanță, dar care poate varia de la an la an. Dacă mergeți cu 1-2 zile înainte de Crăciun sau de Paști la cea mai apropiată agenție de stradă, atunci cu siguranță va fi prezentat un program festiv la ușa lui. Cel mai probabil, veți putea să-l cunoașteți și de pe pagina oficială Facebook a PublicWin.

PublicWin servicii-ce putem face în agenții?

În prezent, franciza nu poate fi deschisă de către PublicWin, ceea ce înseamnă că toate filialele sunt deținute de societatea-mamă. Din acest motiv, toate oferă aceleași tipuri de servicii fără reduceri de calitate. Putem paria pe sport înainte de meci și live, dar, de asemenea,nu pariuri sportive pe cele mai populare loterii din lume, sau pe jocuri virtuale, cum ar fi Magic Win, Lucky Six și dog Racing. Dacă sunteți nostalgic și dor de agențiile publice, atunci puteți face un cerc în cel mai apropiat PublicWin pentru a vă aminti “vremurile bune”.

3.PUBLICWIN ONLINE: PUTEȚI JUCA LEGAL PÂNĂ ÎN 2027!

1 august 2017, agenția de Stat Win a primit dreptul de a oferi pariuri sportive online, având în conformitate cu site-ul ONJN cum temporară de licență (D. ONJN 1308/13.07.2017, 01.08.2017-31.07.2018), și finală (D. ONJN 1307 /13.07.2017 – 01.08.2017-31.07.2027). Site-ul de pariuri online PublicWin a devenit funcțional 3 săptămâni mai târziu pe 22 august 2017. Trebuie remarcat faptul că această licență a fost inițial doar pentru pariuri, dar în același timp a fost extinsă și pentru jocurile de cazino. Site-ul operatorului poate fi accesat la adresa www.publicwin.ro Oh.

 

În secțiunile următoare, voi încerca să prezint tot ceea ce PublicWin oferă, subliniind atât punctele forte, cât și punctele slabe. Cu toate acestea, păstrați în minte, că dacă deschideți un nou cont de utilizator în timpul primelor câteva săptămâni de la lansarea sa, vă puteți confrunta cu anumite erori și probleme, caracteristice pentru noi agenții, care fac trecerea de la offline la online, nu având o experiență mare în spațiul virtual (deci nu numai în PublicWin, dar și toate din această categorie). Problemele de acest tip sunt de obicei rezolvate mai devreme sau mai târziu, dar până atunci puteți fi încă nervos din cauza lor.

Redați pariurile online la Agenția recomandată de comunitate PariuriX.com!

4.DESCHIDEREA CONTULUI PUBLICWIN ȘI PLASAREA PRIMULUI PARIU

 

DESCHIDEREA CONTULUI PUBLICWIN ȘI PLASAREA PRIMULUI PARIU

Pentru a deschide un cont PublicWin, trebuie să faceți clic pe butonul Înscrieți-vă acum în colțul din dreapta sus. Se deschide un formular în care trebuie să introduceți mai multe date cu caracter personal și date referitoare la cont. Puteți să vă așezați pe spate, chiar dacă sunteți în primul contact cu pariurile online; formularul este intuitiv și ușor de completat, astfel încât cu siguranță nu vă va provoca probleme. Oricum, v-am pregătit un tutorial pas cu pas pentru a vă ușura munca-vedeți cum se deschide contul PublicWin chiar acum!

Să vorbim puțin despre plasarea pariurilor. În casa de pariuri online PublicWin puteți juca atât pariuri unice, cât și multiple, în sistem și cu baze – v-am arătat aici cum puteți pune fiecare tip de pariu separat. Cu toate acestea, dacă nu știți cu ce sunt pariurile în sistem sau cu baza, atunci cel mai bine în primul rând ar trebui să citiți tutorialul ” biletele la pariurile sportive sunt explicate: simple, de sistem și de bază”

 

5.VERIFICAREA IDENTITĂȚII ȘI DEPUNEREA

Ca și în cazul oricărei alte case de pariuri online licențiate din România, verificarea identității contului de pariuri este obligatorie prin lege. Trebuie să vă verificați contul în termen de 30 de zile de la înregistrare, altfel va fi închis, iar fondurile corespunzătoare vor fi transferate la bugetul de stat (detalii aici). În prima etapă, verificarea contului este minimă, este necesar să trimiteți doar o copie a buletinului de identitate (carte de identitate, pașaport, permis de conducere). Descărcarea sa se face direct de pe site, accesând secțiunea “Contul Meu” – “verificarea contului”.  Pentru mai multe informații, accesați”verificarea contului de licitare la PublicWin”

Atâta timp cât aveți un cont netestat, nu veți putea să depuneți mai mult de 200 de euro în total și nu veți putea face retrageri. Partea bună este că sunt acceptate toate metodele de plată cunoscute (carduri Visa / Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard, plăți direct de la agențiile stradale), iar depozitul minim începe de la doar 10RON! Cu toate acestea, poate ajunge la 50RON în funcție de metoda de plată aleasă. Aflați mai multe despre depozite și retrageri la PublicWin!

6.PUBLICWIN OFERTE SPORTIVE ȘI COTE

PUBLICWIN OFERTE SPORTIVE ȘI COTE

Oferta pre-match de la PublicWin este mai degrabă comparabilă cu oferta Agenției de vecinătate decât cu oferta altor operatori online. Apropo, oferta este aceeași atât pe site-ul PublicWin, cât și în agențiile de stradă. Din păcate, în acest capitol, agenția se află destul de rău, oferind pariuri doar pentru 8 sporturi. Spun că este rău, deoarece agențiile PariuriX recomandate oferă cele mai multe pariuri pe aproximativ 30 de sporturi diferite! Deci, aceasta este o diferență semnificativă! În special, sunt acoperite sporturi importante: fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, Handbal, Volei, Volei pe plajă și baseball.

Când vine vorba de oferta PublicWin, unul dintre puținele avantaje este că fotbalul oferă atât handicapuri europene, cât și asiatice, precum și multe alte pariuri. Vom găsi, inclusiv ratele de tipul de scor corect pauză / sfârșit sau numărul exact de goluri. Dar cel mai bine este să țineți cont de ofertă pentru a vedea exact ce opțiuni sunt disponibile clienților. În ceea ce privește acțiunile PublicWin, acestea nu sunt neapărat cele mai bune, dar nu cele mai grave. În acest capitol, Agenția face parte din rândurile cu alte case de pariuri online, fără a sta pozitiv sau negativ.

Doriți să jucați pariuri cu oferte sportive bogate și mize mari? Aceasta este recomandarea noastră!

 

7.PARIURI PE MOBIL ȘI LIVE PE PUBLICWIN

La scurt timp după lansarea site-ului desktop, PublicWin a lansat și aplicația Android și IOS. Utilizatorii Iphone și Ipad pot descărca programul de pariuri de la AppStore, iar utilizatorii Android îl pot lua direct de pe site-ul agenției. În plus, puteți juca, de asemenea, browser-ul telefonului sau a tabletei accesând site-ul publicwin.ro. nu pot spune că aplicația de pariuri Public win iese în evidență cu ceva special, dar nu dezamăgește să fie la un nivel cu concurența. Oferta sportivă este aproximativ aceeași cu cea a PC-ului, aveți acces la pagina de pariuri în timp real, puteți depune și retrage bani direct de pe telefonul mobil și puteți accesa diferite opțiuni legate de contul dvs. de pariuri. Aflați mai multe despre pariurile mobile la PublicWin!

 

În ceea ce PARIURI PE MOBIL ȘI LIVE PE PUBLICWINprivește pariul PublicWin live, nu este deloc rău. În timp ce această casă de pariuri online a oferit miercuri la ora 15:00 pariuri pe 95 de meciuri din 10 sporturi diferite (o agenție care are de obicei cea mai bună ofertă), la PublicWin am găsit pariuri pe 91 de meciuri din 9 sporturi, deci aproape totul este acolo. Pe de altă parte, în aceeași zi, dar în dimineața de la PublicWin am găsit doar 10

meciuri, jumătate din ceea ce au oferit cele mai bune agenții. În ceea ce privește opțiunile de pariere, se oferă de obicei între 15 și 40 de pariuri pe meci, în funcție de eveniment.

 

8.PUBLICWIN BONUS ȘI PROMOȚII DISPONIBILE

PUBLICWIN BONUS ȘI PROMOȚII DISPONIBILE

Dacă deschideți un cont, puteți obține un bonus la PublicWin de la 50% la 300RON. Efectuați un depozit minim de 10RON și veți fi recompensați cu un bonus de bun venit echivalent cu jumătate din suma depusă în cadrul 300RON! Înainte de a putea să se pensioneze, trebuie să fie lansat o singură dată, ceea ce este cu siguranță un mare plus. Partea mai puțin plăcută, dacă o putem numi așa, este că numai biletele simple care conțin cel puțin 6 opțiuni de cote 1.30+ fiecare se califică atunci când se calculează rola. Deci, vorbim despre un bonus cu condiții destul de neobișnuite de lansare.

În prezent, nu există alte promoții pentru clienții online (am găsit încă 2, dar cred că sunt disponibili numai offline), dar când apar modificări, vom actualiza această revizuire.

9.PUBLICWIN REVIEW-CE SPUN JUCĂTORII DESPRE ACEASTĂ AGENȚIE?

Dacă doriți să vedeți ce gândesc despre Publicwin pariors, care au reușit deja să testeze serviciile oferite de acest agent de pariuri online, atunci cel mai bine este să mergeți la forumul de discuții PariuriX. Aici veți putea citi atât argumentele pro, cât și dezavantajele și veți putea să vă publicați propriile opinii după ce ați pariat pe PublicWin.

De asemenea, puteți pune întrebări despre acest operator aici, dar mai presus de toate vă recomandăm să vizitați secțiunea noastră de întrebări generale pentru a vedea dacă am răspuns deja la problemele dvs. Și dacă vă confruntați cu o problemă mai dificilă pe care nu o putem rezolva, atunci este mai bine să contactați serviciul de asistență pentru Clienți al agenției (a se vedea aici cum).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.