Pariul De Pre-meci La Casa De Pariuri

0
22
Pariul De Pre-meci La Casa De Pariuri

În această secțiune, vom vorbi în detaliu despre oferta “casa de pariuri” și vom vedea dacă majoritatea jucătorilor se vor bucura sau nu sau dacă este necesar să se reorienteze la alte case de pariuri online.

 

1.PARIURI PE LOCUINȚE-SPORTURI ÎNCHISE

Acoperă zece sporturi majore: fotbal, hochei, baschet, handbal, tenis, volei, baseball, rugby, sporturile cu motor și snooker. În unele momente, în funcție de oferta sportivă a timpului, putem găsi, de asemenea, pariuri pe unele sporturi, cum ar fi tenis de masă, fotbal la sala de sport sau darts. Dar chiar și în cele mai bune momente, pariul de pariuri nu depășește 13 sporturi.

Din acest punct de vedere, nu sunt prea mulțumit, deoarece, de exemplu, Unibet (a se vedea site-ul agenției) acoperă mai mult de 30 de sporturi diferite. Deci, dacă doriți să pariați în casa de pariuri, trebuie să luați în considerare faptul că nu veți putea face acest lucru numai pe sporturi importante. De fapt, oferta “casa de pariuri” este una dintre cele mai slabe dintre toate agențiile licențiate atunci când vine vorba de numărul de sporturi acoperite. Trebuie să curăț cu atenție ofertele altor operatori pentru a găsi unul care merită mai rău în acest capitol.

 

Doriți să pariați pe o ofertă sportivă bogată, cu un bonus consistent pentru prima depunere? FACEȚI CLIC AICI!

 2.CASA DE PARIURI FOTBAL OFERTA-CÂT DE BUN ESTE?

CASA DE PARIURI FOTBAL OFERTA-CÂT DE BUN ESTE?

Pariul de fotbal casa de pariuri conține pariuri pentru toate campionatele din câte știm și găsim și câteva țări mai exotice, cum ar fi Jamaica sau Ecuador. De asemenea, găsim campionate precum liga a doua turcă sau liga a doua israeliană, ceea ce este bun, dar există și competiții de fotbal acoperite de alte case de pariuri care lipsesc aici.

Problema mai mare este numărul și tipurile de opțiuni de pariere disponibile. Meciurile din campionatele mai mici oferă doar Opțiuni de bază, astfel încât soiul cam lasă mult de dorit. Poate că este destul de natural, dar totuși trebuie să subliniez din nou că alți operatori stau mult mai bine în acest capitol. Cele mai bune exemple, care vin în minte, este Unibet.ro, Netbet.ro, Efortuna.ro, Betfair.ro și Betano.com.

În ceea ce privește oferta de pariuri de fotbal acasă la Campionatele Europene, trapele sunt mult mai bune. Dacă, de exemplu, pariați pe Premier League sau oricare dintre primele cinci campionate europene, veți găsi pariuri pe carduri, colțuri, modificări ale jucătorilor, modul de înregistrare a primului gol, rezerva de puncte, pariurile pe penalty, pariurile pe autogol etc. Cel puțin nu unul dintre cei care mă interesează.

Nu este o idee proastă înainte de a deschide un cont de pariuri, uitați-vă la casa de pariuri peste oferta zilei de fotbal și vedeți dacă conține campionate, meciuri și tipuri de pariuri care vă interesează, astfel încât să nu aveți surprize.

Nu doriți să pariați pe fotbal în casa de pariuri? Descoperiți agențiile PariuriX recomandate cu cea mai bună ofertă sportivă pe ” sportul regelui”

3.CASA DE PARIURI PE TENIS, BASCHET ȘI ALTE SPORTURI

CASA DE PARIURI PE TENIS, BASCHET ȘI ALTE SPORTURI

 

Dacă doriți să pariați în box-office pariuri de tenis, atunci trebuie să știți ce sunt oferite atât pariuri pe termen lung pe turnee, cât și pe mai multe meciuri de turnee de toate tipurile, inclusiv provocări și ITF. Dar este drept că numărul de turnee mici acoperite este mai mic decât în alte agenții. De asemenea, rețineți că la fiecare meci veți găsi maxim 7 piețe de pariuri, iar la unele puteți paria doar pe câștigătorul meciului. Astfel, oferta Casei de pariuri pentru “sportul alb” nu va încânta nici măcar toți jucătorii.

Chiar și pariurile la domiciliu pentru baschet, hochei sau volei nu pot spune că mă impresionează. Este acoperit de o sumă decentă de meciuri, dar de fiecare dată când joc, veți găsi doar câteva opțiuni de pariere, în orice caz mult mai puțin decât la agenții consacrate.La mai mult de nișă sporturi, cum ar fi rugby sau tenis de masă, încă mai rău; aici vei gasi doar pariurile pe castigatorul meciului, și nimic altceva.

4.FOTBAL PARIU ACASĂ ASTĂZI-CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

FOTBAL PARIU ACASĂ ASTĂZI-CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

 

Șansele sunt că ați ajuns la această revizuire, uita la fraze Google, cum ar fi” casa de pariuri astăzi de fotbal”,” casa de pariuri oferta zilei de fotbal“sau”casa de pariuri astăzi oferta de fotbal”. Am observat că acești termeni sunt foarte solicitate, așa că am spus pentru a rezolva acest subiect.

Dacă accesați site-ul agenției (casapariurilor.ro veți vedea că, în secundar orizontal meniu aveți o opțiune numită “Următoarele 3 ore”, prin care puteți vedea rapid o listă a tuturor evenimentelor sportive înainte de meci, care vor începe în curând. Aceasta este o opțiune de filtrare foarte utilă pentru jucătorii care nu doresc să joace Live Bet, dar care, pe de altă parte, doresc să parieze pe un meci pe care îl pot găsi în maxim câteva ore.

Dacă doriți să consultați toate ofertele zilei casa de pariuri, atunci tot ce trebuie să faceți este să accesați din același meniu orizontal al zilei (acesta va fi afișat chiar și ca prima opțiune). Puteți, de asemenea, să vă familiarizați cu oferta de pariuri în orice altă zi, selectând opțiunea dorită. În acest fel, puteți plasa un bilet de zi în casa de pariuri pur și simplu și rapid, folosind aceste instrumente auxiliare.

Din păcate, în casa de pariuri, oferta zilei nu vine și cu promoții atractive, așa cum se întâmplă în Superbet, când în fiecare zi puteți profita de oferte precum Super 6, Super Extra sau Super Cota (detalii aici).

Nu-ți convine oferta “casa de pariuri azi”? În schimb, accesați oferta uneia dintre agențiile recomandate PariuriX!

5.COTE CASA DE PARIURI-CREȘTE CÂȘTIGURILE LA NIVEL DE CONCURENȚĂ?

În timp ce acest lucru vă poate surprinde, șansele de a fi acasă la 1×2 pe piața de fotbal sunt surprinzător de bune. Pentru a verifica câștigurile, am făcut același bilet atât la casa de pariuri, cât și la Unibet (una dintre agențiile cu cele mai bune șanse) și, deși nu mă așteptam, aici câștigurile au fost mai mari. Desigur, dacă aș fi fost obsedat să caut cotele favorabile celor din Unibet.ro sigur că le-am găsit. Dar, luând unele meciuri aleatoare, nu în mod deliberat uita la “extreme”, pot spune că oamenii sunt în casapariurilor.ro sunt bine.

Pe de altă parte, pariurile pe alte tipuri de pariuri nu mai sunt la fel de bune, dar contează foarte mult pe ceea ce pariați. Ele sunt foarte diferite de la Pariu la pariu. Faptul este că veți găsi aici mai multe piețe cu rate chiar mai mari.

6.PARIURI LOTO ȘI ALTE PARIURI NON-SPORTIVE

PARIURI LOTO ȘI ALTE PARIURI NON-SPORTIVE

Cu toate acestea, există un capitol în care casa de pariuri se mândrește cu faptul că este una dintre cele mai bune agenții din România: pariuri la loterie. În primul rând, acesta este unul dintre puținii operatori care oferă pariuri loto, deci nu are prea multă concurență în acest capitol (cu toate acestea, vă recomandăm netbet.ro pentru pariuri loto).

Multe loterii internaționale foarte cunoscute sunt acoperite atât în Europa, cât și în SUA. Printre acestea, aș aloca Grecia Kino 20 / 80, Franța 5 / 49, Spania Bono 6 / 49, Euro Millions 5 / 50 și SUA Mega Millions 5 / 75. În total, sunt oferite peste 30 de loterii din întreaga lume, pe care le puteți juca orice sistem doriți. Partea bună este că, indiferent de sistemul ales, rata minimă a biletului este de numai 2 USD. În plus, în casa de pariuri puteți depune direct de la agențiile de stradă fără a fi nevoie să aveți un card de credit, ceea ce este cu siguranță un plus pentru mulți.

În afară de pariurile pe Loto, casa de pariuri vine și cu alte pariuri non-sportive, dar este corect că nu există prea multe. La momentul scrierii acestei revizuiri, singurele astfel de pariuri au fost oferite la Concursul Muzical Eurovision, de asemenea, pentru că marea finală urma să aibă loc în mai puțin de o săptămână. Dar, de asemenea, s-ar putea paria doar pe câștigător, nu pe alte piețe.

7.CONCLUZII PRIVIND OFERTA DE PARIURI SPORTIVE

Dacă doriți să jucați pariuri de pariuri pe fotbal, atunci trebuie să știți că aici veți găsi destul de multe meciuri, atât înainte de meci, cât și în direct. În meciurile campionatelor europene importante, veți găsi aproape toate tipurile de pariuri importante, dar în meciurile din competiții mici, este posibil să nu fiți foarte entuziasmați de oferta sportivă. Deci, înainte de a paria la casa de pariuri pe meciurile de fotbal, aruncați o privire la oferta de pariuri pentru a vedea dacă vă place sau nu.

Din păcate, un mare dezavantaj este că numai sporturile de bază sunt acoperite, iar pe unele dintre ele numărul de piețe de pariuri disponibile este foarte mic. Deși oferta de baschet, hochei sau handbal conține suficiente meciuri, sunt oferite destul de multe opțiuni de pariere. Opinia mea este că, în general, oferta sportivă nu va încânta nici măcar toți jucătorii, dar pentru unii va fi suficient. Singurul lucru care mă bucură cu adevărat casapariurilor.ro aceasta este oferta loto și acesta este singurul motiv pentru care am pariat ceva timp în această agenție (înainte de a am constatat că Netbet oferă, de asemenea, pariuri loto).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.