Onjn-biroul Național De Jocuri De Noroc, Cine Sunt Și Ce Rol Joacă?

0
36
ONJN ROMÂNIA

ONJN (Biroul Național de jocuri de noroc) a fost în jur de ani de zile, așa că m-am așteptat ca fiecare jucător să știe până acum cine este această instituție și ce rol joacă. Dar, de-a lungul timpului, am vorbit cu mulți dintre voi și am fost uimit să văd că mulți dintre voi nu au nici o idee despre ce se ocupă cu ONJN. Sau ești doar superficial și nu-ți pasă. Dar acest lucru ar trebui să vă intereseze, deoarece datorită sau din cauza ONJN (cum doriți să o acceptați) acum aveți atât anumite drepturi în caz de nedreptate, cât și obligațiile pe care trebuie să le cunoașteți, pentru că altfel veți fi în continuare cei care vor suferi. Voi păstra articolul scurt, dar vă rugăm să citiți coada cap, pentru că este în interesul dumneavoastră!

CINE ESTE ONJN ROMÂNIA ȘI CE ROL JOACĂ?

ONJN ROMÂNIA

ONJN, adică Biroul Național de jocuri de noroc, este o instituție subordonată Guvernului României, care a obținut dreptul de a reglementa piața jocurilor de noroc de la noi în țară. Rolul acestei instituții constă în autorizarea, controlul și monitorizarea activității gambling pe teritoriul României. A fost fondată în 2013, dar a intrat cu adevărat în competență din a doua parte a anului 2015. E o instituție.sediul central se află la București, pe str. 9 Dan Iliovici conduce. În fața lui, la cârma lui ONJN era Christine îmbrăcată Nestor. Biroul Național de jocuri are propriul site web care poate fi accesat la: http://onjn.gov.ro Oh.

Ce înseamnă că putem juca pe o piață reglementată?

Până în 2015, am putut paria, juca jocuri de cazino și alte tipuri de jocuri în cazul în care am fost în starea de spirit. Pe de o parte, totul a fost bine, pe de altă parte, a fost rău. A fost bine că am avut acces la aproape orice site din lume și nu am plătit impozite online. A fost rău, pentru că dacă luăm ceva de la operator, nimeni nu ar fi trebuit să ne ajute. Orice agenție ar putea accepta jucători români dacă ar fi vrut, dar pe mulți nu le-a păsat de nevoile lor. A fost rău și pentru statul român că nu a câștigat un ban din activitățile de jocuri online.

Acum e diferit. Pentru ca un site de jocuri de noroc să poată furniza servicii clienților din România, este necesar să se obțină o licență ONJN de clasă I. licența este acordată mai întâi pentru un an (licență temporară) și apoi pentru 10 ani (licență finală). Nu numai operatorii au nevoie de licențe, ci și de furnizorii de platforme software sau de partenerii care promovează agențiile (cum ar fi PariuriX). Numai în cazul lor, licența are clasa II. Pentru fiecare tip de licență, operatorii trebuie să plătească anumite taxe și să respecte legile în vigoare ale României, iar serviciile oferite trebuie să respecte un anumit standard.

ONJN-beneficii care beneficiază jucătorii

Iată câteva exemple de facilități oferite pe care nu le-am avut acces înainte:

 • Fiecare operator este obligat să aibă un site în limba română. Deci, nu mai trebuie să jucați ca în vremurile vechi, pe site-urile din” rom”, care păreau mai degrabă traduse în Google Translate.
 • Fiecare operator este obligat să ofere posibilitatea de a depune, retrage și paria direct în lei românești. Aceasta înseamnă că nu mai pierdeți bani atunci când are loc schimbul valutar. De asemenea, banii sunt trimiși direct din conturile României, ceea ce înseamnă că timpul de așteptare de la adoptarea tranzacției de către operator și până când veți primi banii s-a redus.
 • Operatorii licențiați acordă mai multă atenție nevoilor românilor: pun în ofertă mai multe meciuri ale campionatelor naționale (ligile de fotbal de jos, meciurile din prima ligă de baschet, handbal, volei etc.), oferă o ofertă la fel de bogată în Liga 1 Betano ca și în campionatele europene majore, au pariuri pe termen lung, promoții și bonusuri pentru meciurile echipelor românești, mese de ruletă și blackjack cu
 • În caz de nedreptate, dacă credeți că Operatorul nu a respectat legile în vigoare, puteți depune o plângere la ONJN. Deși ONJN funcționează încă aici, deoarece permite operatorilor să introducă paragrafe în regulile lor, care le acoperă în multe situații nefavorabile pentru jucător. Dar ar fi mai mult de discutat.

Câteva puncte cheie pe care orice jucător ar trebui să le cunoască

Dar, așa cum am spus, jucătorii au nu numai avanasii, ci și angajamente. Vreau să subliniez cele mai importante; dacă nu le cunoașteți pe toate, veți suferi.

 • Puteți juca legalitatea numai pe site-urile licențiate ONJN. Lista actualizată este întotdeauna posibil pentru a obține de pe site-ul oficial al ONJN la adresa http://onjn.gov.ro/approved, dar, de asemenea, pe site-ul PariuriX: https://pariurix.com/agentii/popularitate acces la alte site-uri de gambling este strict interzis. Dacă joci pe un operator de gambling fără licență, riscați o penalizare de la 5,000 la 10,000 RON!
 • Trebuie să plătiți o taxă anuală pentru fiecare retragere individuală, care este în esență de 1%, cu condiția ca nici o retragere să nu depășească 66, 750 USD. Impozitul este plătit o dată pe an în ANAF. De obicei, până în luna mai, trebuie să completați și să depuneți declarația 200 și trebuie să conțină informații despre toate concluziile pe care le-ați făcut în anul precedent. Agențiile de drept sunt obligate să vă trimită aceste informații înainte de termen, deci nu trebuie să vă amintiți ce ați retras și când. Avem un ghid pas cu pas pe care vă recomand cu adevărat să îl citiți: impozitul pe ratele online și declarația 200 la ANAF pentru impozitul complet
 • 129 din 23 decembrie 2016 (Nr. 111, din 24 februarie 2016, este obligatorie verificarea identității contului de pariuri în termen de 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, contul va fi închis, iar fondurile respective vor fi transferate la bugetul de stat. Am văzut cât de mulți dintre voi sunt superficiali și nu vă pasă de e-mailurile de avertizare primite de la agenție și apoi, când vă treziți fără bani în cont, nu știți ce sa întâmplat și începeți să vă plângeți că banii dvs. au fost furați. Vă recomandăm să citiți următorul articol, astfel încât să nu aveți probleme: verificarea contului KYC în top 5 case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple.
 • Întreaga lege prevede că, în orice moment, operatorul pe care aveți un cont trebuie să aibă un act de identitate valabil din partea dvs. Deci, dacă expiră actul de identitate, trebuie să-l modificați în avans și trimite o copie a noului document înainte de expirarea celui vechi. În caz contrar, veți avea probleme și riscați să pierdeți bani din contul dvs.

Alte materiale importante

Am vrut să păstreze acest articol cât mai scurt posibil și cât mai scurt posibil, astfel încât să nu te plictisești și să înțeleagă unele lucruri importante. Dacă doriți să aflați mai multe despre ONJN și rolul său, vă recomandăm, de asemenea, următoarele link-uri:

 • Despre lista albă și lista neagră ONJN – puteți afla mai multe despre operatorii pe care îi putem juca în mod legal și pe cei pe care ar trebui să-i evităm. Aici am vorbit puțin și despre modul în care este organizat site-ul ONJN.
 • 100% casele de pariuri online juridice cu licență ONJN în România sunt un articol foarte detaliat care acoperă de la A La Z totul despre ONJN România și agențiile de pariuri online pe care le putem juca în mod legal. Este “must-read”, dacă nu se poate salva acum chiar și un link pentru mai târziu
 • Casele de pariuri online primesc bonusuri pentru anul 2017 aici-și acest articol conține mai multe Mențiuni legale, precum și informații suplimentare despre operatorii licențiați.
 • Ratele de impozitare online, impozitele și legislația-nu în ultimul rând, vă invit la forumul nostru de discuții pentru a vorbi cu alți jucători despre Impozite, impozite și legislație. Aici vom încerca să descifrăm legile actuale și să răspundem la întrebările dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.