Obțineți Verificarea Biletului De Pariu-a Se Vedea Cum Să Verificați Online Și Offline Bilete De Jocuri De Noroc

0
62
PRIMEȘTE CECURI DE PARIURI LA PARIURI

Am văzut că mulți jucători întreabă cum să verifice biletul de jocuri de noroc la Get Bet, motiv pentru care voi ridica această problemă în cele ce urmează. Deoarece acest operator oferă atât pariuri online, cât și offline, voi urmări fiecare dintre cele două moduri.

CE VEI GĂSI ÎN ARTICOLUL ĂSTA?

  • Primește cecuri de pariuri la pariuri.
  • Cum intru în procesul de verificare a biletelor și pariez pe pariuri online?
  • Pot să văd rezultatul pariurilor mele?

1.PRIMEȘTE CECURI DE PARIURI LA PARIURI

PRIMEȘTE CECURI DE PARIURI LA PARIURI

Introduceți-l getsbet.ro și faceți clic pe ” agenți.”Acest lucru vă va redirecționa către pariurile offline și pagina agențiilor de stradă. Top dreapta, veți găsi un check-in numit “Check-ticket.”Aici este locul unde se introduce seria biletelor, așa cum este pe bilet. E sus, așa că nu-l poți rata.

Faceți clic pe butonul de căutare și biletul va fi afișat în mijlocul paginii. Un simbol va fi plasat lângă fiecare meci în funcție de statutul pariului (câștig, pierdere, în așteptare sau anulat). Puteți vedea, de asemenea, cât de mult se joacă, câți sunt aleși și câți câștigă. Așa se verifică pariul lui Get, simplu și rapid.

2.CUM INTRU ÎN PROCESUL DE VERIFICARE A BILETELOR ȘI PARIEZ PE PARIURI ONLINE?

Introduceți-l getsbet.ro și faceți clic pe ” On-Line.”Veți fi redirecționat pentru pariurile online ale lui GetsBet. Conectați-vă la contul Dvs. (vedeți cum se deschide unul) și faceți clic pe numele de utilizator din colțul din dreapta sus. Acest lucru va deschide un meniu picătură care conține o secțiune istorică, care include mai multe opțiuni de pariuri deschise, Istorie, jocuri, istoria cazinoului, istoria tranzacției și informații bonus. Din ” pariurile deschise “puteți vedea o listă cu toate biletele curente, în timp ce” istoria pariurilor ” vă va arăta o listă cu toate pariurile decise. Acestea pot fi filtrate în funcție de momentul în care pariați. Deci, dacă joci on-line, este foarte ușor pentru a obține procesul de control al biletelor.

3.POT SĂ VĂD REZULTATUL PARIURILOR MELE?

Ambele obține partea de pariu on-line și partea de pariuri offline fiecare conține o secțiune de rezultat. Dar acestea sunt diferite. Cel de pe site-ul de pariuri stradale conține rezultate de la foarte puține evenimente sportive (tenis, în special), dar oferă o gamă largă de rezultate loto din toate pariurile trase.

POT SĂ VĂD REZULTATUL PARIURILOR MELE?

Pe de altă parte, constatările Get bet pe site-ul de pariuri online nu conțin rezultate Loto, dar oferă puncte și statistici pentru evenimente sportive în mai mult de 30 de sporturi. Practic, toate meciurile și competițiile din Gettilbud pot fi găsite aici; astfel, puteți afla rapid rezultatul unei lupte sau al unei curse, pe care ați pariat, sau intenționați să pariați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.