Mozzartbet – Pariuri Sportive Online

0
58
Mozzartbet - Pariuri Sportive Online

Mozzart Bet este un agent de pariuri care oferă servicii atât online, cât și offline, dar în această revizuire ne vom concentra pe serviciile disponibile într-un mediu virtual. Cu toate acestea, în prima parte a acestei pagini, vom vorbi puțin despre pariurile stradale.

JOACĂ UNUL DINTRE CASELE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

Deși Mozzartbet oferă servicii interesante, după cum veți vedea pe parcursul acestei revizuiri, vă recomandăm să jucați pe unul dintre site-urile partenere PariuriX. Puteți vedea lista lor aici, sau puteți deschide un cont chiar acum la una dintre agențiile recomandate de la acest link. Există mai multe avantaje dacă alegeți PariuriX bookmaker : puteți accesa promoții exclusive și oferte speciale prin intermediul link-urilor noastre, obțineți sprijin suplimentar în cazul unei probleme mai sensibile (menținem în mod direct legătura cu reprezentanții acestor agenții), puteți participa gratuit la concursurile PariuriX , unde trebuie să aveți un cont deschis la Agenția de parteneriat etc.

 

 

 

1.CINE ESTE OPERATORUL MOZZART BET ROMÂNIA?

Deși numele agenției vă poate duce cu gândul la faimosul compozitor austriac, trebuie remarcat faptul că Agenția de pariuri Mozzart Bet nu are nimic de-a face cu asta. Compania și-a început activitatea în august 2001, când a deschis peste 350 de agenții de pariuri pe teritoriul Serbiei. În 2006, această firmă sârbă și-a extins serviciile și în alte țări vecine, cum ar fi Macedonia, Bosnia și, desigur, România.

Mozzartbet - Pariuri Sportive Online

Trebuie remarcat, totuși, că pe teritoriul țării noastre Mozzart România U-a deschis la fel de multe offline-agenții, ca și în alte țări, și nu se poate compara cu Superbet, Stanleybet sau Fortuna, când vine vorba despre numărul de români de filiale. Dar vom vorbi puțin mai jos despre acest aspect.

În 2015, Mozzart Bet România și-a extins serviciile și într-un mediu online, dar site-ul a fost destul de instabil de la început și sa confruntat cu o mulțime de probleme. Chiar și în timpul actualizării acestei revizuiri (mai 2018), Nu putem spune că site-ul merge fără probleme, dar este drept că unele probleme au fost rezolvate.

Faptul este că, în prezent, compania SC New MOZZART SRL deține în conformitate cu D. ONJN 336 / 27.02.2017 licența l1170649w000686, cu care poate oferi în mod legal pariuri sportive pe site www.mozzartbet.ro până la 28.02.2027. Este unul dintre puținii operatori licențiați care nu are nici o licență de cazinou.

2.RATELE DE STRADĂ ÎN MOZZART-PROGRAME, AGENȚII, SERVICII

În timp ce acest lucru nu face subiectul acestei revizuiri, în mod inevitabil, trebuie să vorbim puțin despre partea de pariuri offline a Mozzart.

 

 

Agenții Mozzart în România

 

Principala problemă în Mozzartbet este că ei nu s-au concentrat nici pe întreg teritoriul țării, ci mai degrabă pe București și zone apropiate Serbiei. De aceea, majoritatea agențiilor pot fi găsite în capitală (19), în timp ce orașe precum Pitești, Timișoara sau Arad au cel puțin trei sucursale. Menționăm că și în orașe precum Caracal, Alexandria, Strehaia sau Giurgiu există o agenție, dar prin centrul și nordul țării (Brașov, Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Cluj-Napoca și multe altele) nici nu găsim locul Mozzartbetului.

 

Acest lucru afectează în cele din urmă și jucătorii care joacă online sau intenționează să joace online de la acel operator. Spun asta pentru că, pe de o parte, puteți depune și retrage bani direct din stradă de agenții (care, teoretic, este unul dintre principalele atuuri operatori prezenți atât în online, cât și offline), dar acest lucru nu ajută foarte mult, dacă nu aveți nici o ramură în zona dumneavoastră, situație în care vor fi mulți jucători în marile orașe din țară.

 

Mozzartbet, pe de altă parte, are doar agenți proprii, nu o franciză. Astfel, toate locurile sunt aproximativ la fel de spațioase, oferă televizoare pentru a viziona meciuri și tombole speciale, au aparate “păcate”, iar unele au chiar un bar unde puteți bea băuturi alcoolice sau nealcoolice.

Programul Mozzart-în ce fus orar sunt deschise agențiile?

Din câte știu, în agențiile Mozzart, programul de lucru este standard: între orele 10: 00 și 22:00. Poate că există afiliați cu un program de lungă durată, dar nu am auzit niciodată de ei. Acest program este valabil pe tot parcursul anului, dar pentru sărbătorile mari, cum ar fi Paștele sau Crăciunul, va exista cu siguranță un program special mai scurt. Acesta poate fi diferit de la an la an, deci cel mai bine este să vă deplasați cu 1-2 zile înainte de cea mai apropiată agenție, deoarece cu siguranță va fi prezentat un program de vacanță pe ușă.

3.CASA DE PARIURI MOZZART ONLINE – INTERFAȚA SITE-ULUI ȘI A SERVICIILOR

CASA DE PARIURI MOZZART ONLINE - INTERFAȚA SITE-ULUI ȘI A SERVICIILOR

 

Platforma de pariuri online este destul de accesibilă și ușor de utilizat, iar pagina de pornire arată la fel ca imaginea atașată mai sus. Interfața impresionează prin simplitate și nu se remarcă prin culori agresive și alte animații, fiind disponibile în limba română (dar traducerea este departe de a fi perfectă). Se mișcă foarte repede, ceea ce poate fi doar un aspect pozitiv.

 

Găsiți pe pagina de pornire un meniu simplu în partea de sus, de unde puteți accesa cu un simplu clic pe oferta de pariuri, pariuri live, rezultate înregistrate, Lotto sau pagina de cont și pagina de ajutor. De asemenea, pe pagina de pornire veți găsi o listă a celor mai jucate meciuri sau cele mai” nebunești ” pariuri plasate de la acest operator. Totul este foarte bine structurat și simplu. Dar, din păcate, lucrurile pozitive se termină aici.

Site-ul internet www.mozzartbet.ro încă arată mai mult ca un agent de stradă, mai degrabă decât cineva care oferă pariuri online. Cel mai mare dezavantaj este că nu avem capacitatea de a alege sportul preferat de pe prima pagină (și nici pe de altă parte), toate combinate ca o listă de evenimente din meniul de pariuri, ceea ce este de neconceput în 2018.

În plus, veți vedea că site-ul Casei de pariuri Mozzart Bet este departe de a funcționa fără cusur. La mai mult de 3 ani de la lansare, se confruntă încă cu erori tehnice și bug-uri care pot provoca probleme atât pentru începători, cât și pentru jucătorii experimentați.

 

4.DESCHIDEREA CONTULUI ȘI DEPUNEREA PRIMULUI DEPOZIT LA MOZZART BET

 

Ca și în cazul oricărei case de pariuri online și aici aveți nevoie de un cont de utilizator pentru a putea paria. Puteți deschide foarte simplu de pe pagina de pornire. Accesați cu un simplu clic în secțiunea Înregistrare din meniul principal și veți deschide pagina de înscriere ca în imaginea de mai sus. În acest tutorial, v-am arătat pas cu pas cum să deschideți un cont de pariuri. Vă recomandăm să îl accesați, deși procedura este destul de simplă.

După înregistrare, puteți face un depozit pentru a începe să pariați. În ceea ce privește metodele de plată disponibile, acest agent de pariuri a rămas în urmă în comparație cu ceilalți operatori, având destul de puține modalități de depunere și retragere. Cu toate acestea, recent, există o astfel de metodă populară, și anume Skrill, plus poate proveni direct de la agențiile de stradă. Dar, incredibil, nu puteți depune cu un card, un aspect care este din nou de neconceput în 2018. Aflați mai multe despre depozitele și retragerea banilor în Mozzartbet!

 

 

 

5.PLASAREA PRIMULUI PARIU ȘI VERIFICAREA IDENTITĂȚII

Odată ce aveți un cont Mozzart Bet cu bani pe el, puteți face primul pariu. Acest lucru se face ca orice altă agenție de pariuri online și este, de asemenea, foarte asemănătoare cu cea cu care creați bilete pentru pariurile offline. Deci nu veți avea probleme. Cu toate acestea, v-am pregătit un tutorial pe această temă pentru a vă ușura munca în continuare. Vedeți cum să puneți primul pariu pe Mozzart Bet!

După ce ați creat un cont în Mozzart Bet, acesta va fi limitat la un depozit maxim de € 200. În plus, nu va fi permis să spun retragere. Pentru a ocoli aceste restricții, trebuie să treceți prin procesul de verificare KYC. În orice caz, acest pas trebuie să fie trecut prin lege în termen de 30 de zile de la înregistrare, astfel încât să nu scăpați de el. De fiecare dată când vă conectați, veți vedea un semn de exclamare încadrat de triunghiul roșu în partea de sus a paginii. Sau cel puțin va apărea până când vă verificați contul de pariuri.

PLASAREA PRIMULUI PARIU ȘI VERIFICAREA IDENTITĂȚII

Faceți clic pe acest triunghi, după care se deschide un meniu derulant care conține mai multe opțiuni, inclusiv “verificarea contului”. Faceți clic pe această opțiune și veți fi introdus într-o pagină în care trebuie să încărcați copii după cartea de identitate și dovada adresei. Odată ce angajații agenției aprobă aceste documente, acest triunghi de avertizare va dispărea și restricțiile dvs. vor fi retrase.

Căutați o agenție cu o ofertă sportivă bogată, cote atractive și un bonus atractiv? Aceasta este recomandarea noastră!

6.PARIURI SPORTIVE CU COTE FIXE

În acest capitol, de la început, acordăm atenție numărului redus de sporturi. Operatorul se reduce la doar câteva sporturi importante, mai puțin de 10, ceea ce este cu mult sub ceea ce oferă, cum ar fi acest agent de pariuri online, care acoperă de 3 ori mai multe sporturi! Oferta MozzartBet nu sa îmbunătățit în 3 ani de când a apărut pe piața online (vă reamintesc că revizuirea a fost actualizată în 2018), deci nu ne așteptăm prea mult la progrese în viitorul apropiat.

Din punct de vedere al șanselor, acest lucru nu este impresionant, dar nu dezamăgitor. Agenția se află în limitele normale pe care le găsim și celorlalți operatori. În unele meciuri, găsim și Cote ușor mai mari, dar și mai mici, dar nimic impresionant. Există cele mai frecvente tipuri de pariuri, dar obținem, de asemenea, agenții specifice și nu vecine. Punctul forte reprezintă o gamă largă de pariuri combinate-veți găsi mai mult de 100 de opțiuni de acest gen pe fiecare meci de fotbal cât de decent! Pentru mai multe informații despre oferta de pariuri Mozzartbet, precum și despre mizele Mozzart, accesați ACEST LINK.

7.MOZZART LIVE-RATELE LIVE ȘI LIVE

Pentru o lungă perioadă de timp, Mozzart Bet a avut cea mai slabă ofertă live în România. Între timp, acest lucru a fost puțin îmbunătățit, dar chiar și cu aceste îmbunătățiri, lucrurile nu se schimbă. Să presupunem că, în acest moment, oferta live este mai mare decât casa de pariuri (care rămâne ultima în acest capitol), dar cel puțin numărul de meciuri oferite.

În ceea ce privește numărul de piețe de pariuri disponibile, lucrurile devin puțin mai bune. În unele loturi mai importante, găsim chiar mai mult de 140 de piețe, dar acestea sunt prezentate ca o listă lungă fără opțiuni de filtrare. Deci, poate fi destul de neplăcut să pariați în direct la Mozzartbet.

.MOZZART LIVE-RATELE LIVE ȘI LIVE

 

Dar agenția oferă, de asemenea, o surpriză plăcută, oferind un serviciu de streaming live. Deci, Mozzart Bet se află într-o listă limitată de agenții pe care putem viziona meciurile online. Potrivit agenției, puteți urmări mai mult de 5 000 de meciuri în fiecare an, dar nu știm dacă este adevărat. Faptul este că majoritatea emisiunilor sunt de la fotbal, dar uneori Agenția oferă încă meciuri de baschet sau tenis.

Cu toate acestea, nu vă așteptați la meciuri în cele mai bune campionate, pentru că nu este. Cu toate acestea, veți găsi jocuri amicale, meciuri din Olanda, Croația, Elveția, Chile, Columbia etc.

8.MOZZARTBET APK-PARIURI PE MOBIL

 

Mozzartbet a lansat în acest an o aplicație Android care poate fi descărcată direct de pe site-ul web al Agenției (inclus acum) și un timp în urmă și unul pentru IOS, care poate fi găsit în AppStore numit “MozzartBet Romania”. În schimb, cei care au un telefon Windows pot licita numai din browser. Pentru a afla tot ce trebuie să știți despre aplicația Mozzart de pe telefon și tabletă, accesați accesibilitatea pe dispozitive mobile.

 

9.MOZZART BET BONUS ȘI PROMOȚII DISPONIBILE

MOZZART BET BONUS ȘI PROMOȚII DISPONIBILE

Clienții noi nu primesc un bonus pentru prima depunere și nici nu oferă multe promoții. Dar este o propunere cu care Mozzartbeth încearcă să atragă jucători care doresc să lovească viața. Acesta este un bonus de câteva pariuri de până la 1,000%! Este adevărat că biletul dvs. trebuie să îndeplinească anumite condiții suficient de serios pentru a putea beneficia de bonusul maxim și, sincer, nu cred că cineva a câștigat-o vreodată. Dar veți obține bonusuri constante și câteva bilete mai realiste. Cel mai bine este să faceți clic aici pentru a vedea exact ce este oferta.

Doriți să jucați pariuri cu un pachet de bun venit atractiv? Apoi aplicați aici pentru un bonus consistent!

10.MOZZART REVIEW-CE SPUN JUCĂTORII DESPRE ACEST OPERATOR?

Dacă doriți să aflați ce este opinia jucătorilor despre casa de pariuri online Mozzartbet, atunci cel mai bine este să mergeți la forumul de discuții. Aici puteți posta, de asemenea, orice întrebări sau probleme, și cineva de la personalul nostru sau jucători obișnuiți vă va ajuta cât mai curând posibil. Dar, în cazul unui lucru mai complicat, vă recomandăm să contactați serviciul clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.