Meciuri Online-urmăriți Cum Să Vizionați Emisiunile Live Gratuit În 2019!

0
135
Meciuri Live la TV

Descoperiți toate modurile de a vedea meciurile live online pe gratis; cu siguranță nu le cunoașteți pe unele dintre ele. Transmisiuni în direct Liga 1 Betano fără reclame și de bună calitate! Dacă sunteți în jocuri de la campionatul European de fotbal, maiorul Ne-meciuri sportive (NBA, NHL, NFL, MLB) sau a doua sau a treia rata de meciuri de fotbal sau alte sporturi, puteți face acest lucru on-line de pe pc, direct de la confortul de propria casa ta, sau chiar de pe un dispozitiv mobil.

În cele ce urmează vom vorbi despre modul în care puteți viziona live streaming și vom prezenta, de asemenea, unele link-uri pe care le va găsi cu siguranță foarte util.

MECIURI LIVE ON-LINE-CE GĂSIȚI ÎN ACEST ARTICOL

DE CE TE UIȚI LA LIVE VIDEO?

Dacă pariem în direct, e obligatoriu să vedem meciul pe care pariem. Altfel, e ca și cum am juca la loterie. Dacă doriți să pariați pe Înainte de începerea jocului, este important să se uite la joc, și tot ceea ce merge cu ea, pentru a începe cu, forma și liniile de mese și continuă cu o listă de toți jucătorii disponibili, sau starea țării. Dar dacă plasăm pariuri live aceste lucruri vin pentru a face mai puțin diferența, și cursul jocului și modul în care ambele echipe joacă devin mai importante.

Și analiza dinaintea meciului poate fi încă importantă, mai ales dacă avem Echipe care cad fizic în a doua repriză sau Echipe care încep un joc mai greu sau dacă avem un câmp nepractic. Dar vizionarea unui meci live crește șansele noastre de a alege cel mai bun. De exemplu, am văzut jocuri în cazul în care echipa de jos a deschis scorul. Mulți jucători au crezut că a fost doar o coincidență de pariuri pe revenirea scor, dar fără a viziona acest joc pentru a vedea cât de bine ambele echipe joacă. Deci, în multe cazuri, întoarcerea de scor nu a venit și bettor a pierdut banii.

Sau am văzut, de asemenea, situații în care scorul a fost 0-0 în 70-80 minute, și pariorii “easy money” au fost de pariuri pe care le-ar înscrie sub 1,5 goluri la sfârșitul jocului. Erau convinși că nu pot înscrie de două ori dacă nu ar fi marcat deloc în acel moment. Dar nu s-au uitat la meci ca să vadă cum se joacă, și în unele situații erau meciuri spectaculoase în care nu reușeau să înscrie din cauza ghinionului. De exemplu, sfârșitul jocului a fost mult mai intens decât se așteptau jucătorii, iar pariurile pe cote banale de 1.10-1.20 s-au pierdut.

Dar urmărind un meci live vom ști exact cum să jucăm și vom putea evita pariurile riscante. Așa că ne simțim obligați să pariem live pe jocuri pe care le putem viziona video live! Din fericire, există o mulțime de moduri de a urmări petrecerile tale preferate.

Meciuri Live la TV

Meciuri Live la TV

Este cel mai bine să se uite la TV, deoarece transmisia este de calitate și nu întrerupe, plus astăzi toată lumea de acasă are un televizor cu o diagonală destul de mare pe care el poate vedea meciurile dorite în cele mai bune condiții. Telekom Sport, Digi Sport și Eurosport sunt principalele meciuri ale Campionatelor Europene de fotbal, plus pe cele două canale de top puteți viziona, de asemenea, toate meciurile din competiția 1 Betano.

Cu toate acestea, există dezavantaje. Chiar dacă Digi și Telekom au mai multe mesaje, tot nu pot fi mai mult de 10-15 jocuri într-o zi. Dacă doriți să pariați în direct pe un meci într-un campionat mai mic sau chiar unul mai puțin important într-un campionat mare, există puține șanse să-l puteți vedea la TV. De aceea soluția este Internetul, și vom vorbi despre posibilitățile oferite de mediul online.

LIVE VIDEO DE STREAMING DE BROWSER

Concursuri Live prin Sopcast

SopCast este o aplicație care face posibilă vizionarea gratuit TV on-line live, care funcționează atât ca un program de standalone și ca un plug-in pentru Internet Explorer. Acesta oferă posibilitatea de a urmări canale de televiziune gratuite, atât din România (cum ar fi Digi sau Telekom), cât și din străinătate.

Aplicația SopCast pentru Windows / Android / IOS – cum o descarc?

Aplicația este disponibilă în format pdf și poate fi descărcat de pe site-ul nostru web sopcast.com și acesta va fi disponibil în nu mai puțin de 4 sisteme de operare diferite, astfel încât să puteți folosi chiar dacă nu aveți acces la un calculator cu Windows. În mod specific, este disponibil după cum urmează:::

 • SopCast pentru Windows-acesta este programul principal, care este destinat pentru computere cu ferestre. Nu este o surpriză că este, de asemenea, cea mai descărcată variantă.
 • SopCast pentru Android-dacă doriți să-l instalați pe un telefon sau tabletă cu Android, atunci aceasta este opțiunea pe care ar trebui să selectați.
 • SopCast Pentru Linux – dacă aveți un calculator personal care rulează cu sistemul de operare Linux, alegeți această opțiune
 • SopCast pentru Mac – vestea proastă este că nu putem descărca Sopcast pe Iphone sau Ipad, dar îl putem instala pe un Mac Pc.

Selectați opțiunea dorită, după care veți vedea ce versiuni sunt disponibile, și link-uri pentru fiecare versiune. Recomand descărcarea ultimei versiuni indiferent de sistemul de Operare ales. După ce ați instalat și ați început aplicația, veți vedea că aveți două opțiuni: deschideți un cont nou sau autentificați-vă anonim. A doua opțiune este mai ușoară pentru că nu mai ai nevoie de un cont.

În partea de sus a aplicației vedeți o frontieră “adresă” unde trebuie să completați adresa canalului pe care doriți să-l urmați. De unde ai adresa? Cel mai simplu mod este de a căuta pe net. Cu toate acestea, trebuie să subliniez faptul că numărul de canale disponibile prin intermediul SopCast a fost în scădere în ultimii ani și că multe dintre canalele încă disponibile nu sunt chiar legate de sport.

LIVE VIDEO DE STREAMING DE BROWSER

Modul SopCast pentru Internet Explorer

Dacă doriți să urmăriți meciuri live pe Internet prin Sopcast, puteți face acest lucru direct de la browser-ul. De fapt, de multe ori același lucru este cea mai bună opțiune, pentru că veți vedea că unele mesaje (în principal românesc) merg de la browser, dar nu direct de la aplicație. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acest plugin este disponibil numai pentru Internet Explorer, versiunea minimă 8. Deci, el nu merge pe Google Chrome sau Firefox.

Unul dintre cele mai faimoase site-uri românești care oferă canale de televiziune prin intermediul SopCast este cool-etv.net, site care oferă, inclusiv mesaje, cum ar fi Digi Sport sau Telekom Sport. Dar aici, ca pe orice alt site, sunt momente când mesajele nu funcționează. Ce poți face? Privind pentru link-uri pe net 10-15 minute înainte de începerea jocului, pentru că aveți o șansă mai bună de a găsi un site care merge chiar la joc pe care doriți să vedeți prin Sopcast.

site-uri care oferă emisiuni gratuite de Flash Player

Există multe site-uri care trăiesc printr-o fereastră flash. Ele provin din Rapoartele din diferite țări, astfel încât să nu trebuie să te întrebi prea mult, dacă sunteți în căutarea unui meci, Real Madrid Versus Barcelona, puteți găsi un flux live, cu comentarii în arabă.

Așa găsești majoritatea transmisiilor de departe, mai ales dacă știi unde să cauți. Dar chiar și o simplă căutare pe Google vă va da zeci de rezultate. Am găsit chiar și pe site-uri din străinătate emisiuni de meciuri în a doua ligă de fotbal din România sau în campionatul național de baschet. Și dacă astfel de meciuri sunt acoperite din țara noastră, este clar că evenimentele sportive sunt oferite și din multe alte țări.

Deși puteți găsi un flux de aproape fiecare competiție tv din lume, trebuie, de asemenea, să fie pregătite pentru anumite dezavantaje. În primul rând, de urmărire meciuri în acest fel, fără un plugin addblock este aproape imposibil; transmisiile sunt pline de anunțuri enervante care continuă să apară chiar și după ce le închideți. Din fericire, aceasta este o problemă rezolvabilă, dar pe de altă parte, cred că în următorii ani tot mai multe site-uri live stream va începe interzicerea utilizării AddBlock.

Dar, în acest moment, această metodă este eficientă. Un alt dezavantaj este întârzierea, care poate dura până la un minut, dar și rezoluția destul de slabă. În plus, trebuie să fii pregătit pentru ce e mai rău, pentru că puterea se poate prăbuși sau bloca oricând. Eu însumi nu am avut încă șansa de a găsi un flux de flash care ar merge un întreg joc fără întrerupere, de la primul minut la 90, fără a fi blocat cel puțin o dată.

Mai jos vă voi da o listă de unele site-uri bune care Live Video de streaming prin flash, dar eu sunt convins că există multe altele, care sunt cel puțin la fel de bun.

 • stream2watch.co/sports/soccer – aici veți găsi multe emisiuni de fotbal, de la Premier League și Primera Division meciuri în Suedia, Scoția sau Islanda. Dar oferta este, de asemenea, foarte diversă pentru restul sportului, astfel încât să puteți viziona videoclipuri live de baschet, box, fotbal American, hochei, baseball și tenis. Chiar și emisiunile de lupte, golf și darts sunt oferite.
 • stopstream.me -este un site bazat exclusiv pe sport European. Oferta se concentrează pe cele mai populare șase sporturi de pe “vechiul Continent”: fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și hochei. Am găsit chiar meciuri de fotbal din a doua ligă a României sau meciuri de volei din campionatul nostru național.
 • feed2allnow.eu -are o ofertă similară cu site-ul de mai sus.
 • stream2u.tv este un sit care se concentrează în mod specific pe principalele meciuri de fotbal din Europa și în campionatul american de baschet (NBA).
 • livefootballol.com -e doar fotbal aici. Se pune un accent deosebit pe concursurile importante de pe fiecare continent. În plus față de Campionatele Europene de top, există, de asemenea, competiții, cum ar fi A-league Australia, US MLS sau Brazilia o serie.
 • soccerjumbotv.me -nu oferă o mulțime de transmisii, dar nu este exclus pentru a găsi câteva asemănări care nu pot fi găsite în altă parte.
 • sportlemons.net -multe emisiuni sunt oferite de tenis, dar și de fotbal și alte sporturi. Există chiar și meciuri de fotbal American, atât în NFL cât și în ligile secundare.
 • rojadirecta.me -uite oferta pentru hochei mai bogată decât oriunde altundeva.

 Meciuri live video prin sistem Pay Per View

 Meciuri live video prin sistem Pay Per View

Ambele variante prezentate mai sus oferă posibilitatea de a urmări aproape fiecare competiție care este difuzată GRATUIT, Fie că este difuzată de un televizor din China sau Arabia Saudită. Dar în ambele cazuri va trebui să faci anumite compromisuri. Dacă doriți acces la emisiuni de calitate, puteți lua în considerare a lua câțiva dolari / Euro din buzunar pentru a vizualiza meciurile pe care le doriți în cele mai bune condiții posibile.

Cât se plătește pe site-uri de vizualizare? Există site-uri, de obicei de la competiții oficiale sau posturi de televiziune, în cazul în care aveți acces la emisiuni de o anumită competiție sau o serie de competiții în schimbul unei taxe. Avantajele sunt evidente: în primul rând, calitatea fluxurilor video este foarte bună (și, în unele cazuri, HD sau chiar 4K), transmisia nu va fi blocată (numai dacă aveți o problemă cu Internetul, întârzierea de timp este foarte mică, astfel încât să le puteți accesa de la orice calculator, TV inteligent, tabletă sau telefon.

În ceea ce privește dezavantajele, mă pot gândi doar la unul: serviciul costă bani. Dar acest cuvânt, vrei calitate? Va trebui să plătești. Există o altă problemă: doar anumite chibrituri sau tipuri de chibrituri pot fi detectate în acest fel. Să vedem care sunt cele mai populare plăți pe site-uri de vizualizare.:

 • eurosport.ro -dacă aveți acces la Eurosport, în direct, în orice moment și de oriunde, vă puteți înscrie la prețul de 5 euro pe lună sau 40 de euro pe an. Aplicația Eurosport Player poate fi utilizată de la computerul dumneavoastră personal, tabletă, telefon, TV inteligent și chiar de consolele de jocuri. Ce beneficii oferă această aplicație? În primul rând, aveți acces la mult mai multe emisiuni decât la TV pe canalele Eurosport. Se spune, de exemplu, că puteți vedea orice joc doriți în prima ligă engleză prin acest serviciu.În al doilea rând, puteți parcurge o transmisie în direct pentru a evalua o fază ratată sau discutabilă și pentru a alege unghiuri diferite ale camerei pentru o experiență unică. De asemenea, aveți acces la statistici și reluări instantanee.
 • espn.go.com acesta este un site bine-cunoscut la nivel internațional, în special în transmissiepunten pentru amândoi ca NCAA, (fotbal american executive), și La X-Games, motor de cross, skateboarding, snowboarding, BMX), NASL (North American Soccer League) IndyCar și multe altele. Pentru fiecare cursă trebuie să plătiți separat și puteți cumpăra pachete pentru perioade diferite. De exemplu, prețurile care urmează după NASL sunt: 2€ / zi, 5€ / lună și 30€ / an.
 • nbcsports.com nu este mult de spus, deoarece este un site similar cu ESPN, care acoperă despre același sport și meciuri la aproximativ aceleași prețuri.
 • nba.com/leaguepass -case de pariuri online, cum ar fi Unibet și Netbet oferă posibilitatea de a vedea live video NBA meciuri de baschet direct de pe pagina de pariuri. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți viziona unul dintre ecran complet meci la cea mai mare rezoluție și cele mai bune condiții atât pentru calculator și televizoare inteligente, sau dispozitive mobile, atunci veți cumpăra NBA League Pass direct de pe site-ul oficial. Costă ron 260 pe an sau Ron 75 pe lună. Există și alte tipuri de abonamente pentru a alege de la.
 • subscribe.nhl.com -de aici puteți cumpăra un abonament pentru a viziona jocuri NHL. Prețurile sunt ajustate în funcție de natura subscrierii și de momentul cumpărării. De exemplu, dacă cumpărați un abonament complet înainte de începerea sezonului normal, prețul este de aproximativ 115€.

Acestea sunt doar câteva exemple de site-uri care oferă posibilitatea de a vizualiza diferite evenimente sportive pentru o taxă. Când vine vorba de colectare, există o mulțime de site-uri pentru a vă oferi meciuri live on-line, chiar și pentru meciuri mai mici sau sporturi secundare.

De exemplu, odată m-am uitat să văd dacă pot să mă uit la meciuri de hochei în Rusia KHL, Suedia SHL și Finlanda SM-Liiga și am descoperit că pe fiecare dintre aceste jocuri există site-uri unde poți cumpăra abonamente. De asemenea, este un fapt că aceste site-uri sunt foarte ușor să te obișnuiești cu el, pentru că ei nu au fost disponibile în limba engleză, dar acestea ar putea fi folosite în limbile lor respective (rusă, spaniolă, suedeză, turcă, finlandeză), dar linia de jos este, dacă ai timp, bani, și atunci când veți găsi ceea ce vă interesează.

emisiuni gratuite de pe site-ul competiției

În cazul sporturilor de nișă sau a unor meciuri foarte mici, există, de asemenea, această variantă: emisiuni gratuite direct de pe site-ul oficial al competiției, sau de pe un al treilea site care este autorizat să ofere emisiuni asftel.

Este posibil să nu doriți să urmăriți fotbal sau tenis, și sunteți în căutarea pentru emisiuni de sport de nișă, cum ar fi iahturi, golf sau sporturi electronice. Meciuri în astfel de sporturi, probabil, nu va fi trasabil prin oricare dintre metodele menționate mai sus, dar soluția poate fi chiar mai simplu decât crezi. De multe ori, cele mai importante competiții în acest sport de nișă pot fi vizualizate gratuit de la site-uri oficiale, sau de la site-uri cu care lucrează direct împreună. De exemplu, dacă doriți să vedeți jocuri de sporturi electronice, cum ar fi CS: Du-te, DOTA2 sau distractiv, veți găsi aproape sigur transmisiile dorite pe twitch.tv.

Calitatea emisiunilor este foarte bună, Site-urile nu blochează, și, în multe cazuri, pot fi consultate de la alte platforme (chiar dacă sprijinul oferit nu este la fel de bun ca o plată pe site-ul de vedere). De exemplu, Twitch, pentru că am vorbit despre acest serviciu, are propria aplicație pentru IOS și Android, care vă permite să urmăriți emisiuni live vdieo în cele mai bune condiții de pe telefonul sau tableta. Pe de altă parte, este mult mai greu pentru a instala pe TV inteligent (nu imposibil cu toate acestea).

live streaming pe Youtube

Este o variantă mai nouă, dar foarte interesantă, mai ales că funcționează atât pe PC, cât și pe mobil. Te uiți pe Youtube direct pentru “Star vs. Dinamo live online” , dar după ce începe jocul. Calitatea este bună, întârzierea este mică, iar puterea nu se blochează. Pare a fi opțiunea perfectă, doar că nu vei găsi toate chibriturile care îți trec prin cap. De multe ori nici măcar nu găsesc jocuri mari în campionatele de top. Dar, pe de altă parte, am găsit o mulțime de meciuri în competiția 1 Betano, de exemplu, dar și în alte campionate mijlocii, cum ar fi Republica Cehă sau Polonia. Puteți face o căutare pentru a vedea dacă ești norocos, și care durează până la un minut. Și dacă ai noroc, primești un salariu gratuit pe Emisiune!

fluxuri de canale internaționale de televiziune sportive prin intermediul Kodi

O opțiune chiar mai nouă pentru a viziona meciurile live on-line este Kodi. Aceasta este o aplicație care vă oferă acces la posturile de televiziune din toată lumea, cum ar fi Sky Sports. Ea nu are anunțuri, și fluxuri de calitate, astfel încât veți avea posibilitatea de a viziona fotbal live sau alte sporturi care nu sunt difuzate în țară, precum și la națiuni, Liga de). Un alt avantaj al Kodi este faptul că aplicația funcționează nu numai pe PC, ci și pe dispozitive cu Android, IOS, MacOS și chiar zmeură PI. Dezavantajul este că aveți o serie de add-on-uri pe care trebuie să instalați în scopul de a avea acces la toate tipurile de sporturi internaționale, și de configurare poate fi un pic dificil, și poate fi un pic dificil. Dar știu oameni care au făcut să funcționeze în aproximativ două ore cu ajutorul tutoriale on-line. Și treci prin acest proces dificil doar o dată. Aici vă puteți conecta la site-ul oficial, și pentru tutoriale vă sfătuiesc să dea o căutare Google pentru termeni, cum ar fi”Cum pentru a vizualiza sky sports pe kodi”.

TRANSMISIUNI VIDEO ÎN DIRECT CĂTRE AGENȚII DE PARIURI ONLINE

TRANSMISIUNI VIDEO ÎN DIRECT CĂTRE AGENȚII DE PARIURI ONLINE

Unele case de pariuri online au propriul serviciu de transmisii live video prin care poți urmări o partidă în timp real din exact aceeași fereastră din care pariezi. Nu sunt percepute taxe clienților, dar este obligatoriu să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri sau să fi plasat minim un pariu în ultimele 24 de ore. Această regulă este valabilă la majoritatea agențiilor care au un astfel de serviciu (există mici excepții), motiv pentru care recomand să păstrezi mereu în cont măcar câțiva bani.

 De ce să alegi o casă de pariuri online cu transmisiuni live?

Dacă ai citit ce am scris mai sus, atunci ai ajuns la următoarea concluzie: sunt într-adevăr site-uri gratuite care transmit partide live video însă acestea au câteva probleme importante. În primul rând transmisiunile din browser prin Flash (modul prin care vom găsi cele mai multe meciuri) sunt pline de reclame, iar ele reapar după un anumit interval de timp dacă nu urmărim partida „Full screen”. Şi nu prea o putem urmări astfel ţinând cont că trebuie să mutăm constant între ferestre pentru a putea paria pe meciul respectiv. Sigur, putem instala Adblock, dar eu zic că în maxim 1-2 ani nici un astfel de site nu ne va mai permite să îl accesăm dacă avem Adblock instalat.

O a doua problemă este că aceste stream-uri se pot întrerupe destul de des şi uneori se pot chiar bloca. De asemenea pot avea şi un delay de câteva secunde sau zeci de secunde. Atunci când pariem live contează fiecare secundă astfel încât acest delay ne poate încurca destul de mult. Şi faptul că trebuie să mutăm constant între fereastra de pariuri şi cea cu transmisia live nu este tocmai un lucru plăcut.

Transmisiile live video de la casele de pariuri pe internet n-au delay, nu conţin reclame şi se blochează destul de rar. De asemenea, putem urmări meciul din aceeaşi fereastră din care pariem, fără a mai fi necesar să mutăm între pagini. Putem găsi şi câteva stream-uri destul de rare care nu sunt disponibile pe nici un alt site de transmisii live video. Dar cel mai bine este să vedem o listă exactă cu avantaje și dezavantaje.

Avantaje și dezavantaje

Avantaje:

 • Poți să te uiți la un meci direct din pagina de pariuri live, iar astfel nu pierzi nici măcar o secundă din acțiune
 • Ai acces gratuit la unele stream-uri care în mod normal sunt disponibile doar contra-cost. Cel mai bun exemplu este cel al campionatului american de baschet (NBA), unde un leaguepass costă în mod normal 75RON / lunar, dar la Unibet (deschide un cont acum) sau Netbet (înregistrează-te și tu) poți urmări gratuit toate partidele.
 • Poți urmări meciuri din cele mai importante campionate de fotbal din Europa și nu numai.
 • Poți găsi stream-uri de la meciuri de mâna a doua sau a treia atât din fotbal cât și din alte sporturi, stream-uri care sunt foarte greu de găsit chiar și pe site-uri gratuite acolo unde trebuie să suporți o calitate slabă a transmisiei, multe reclame și posibilitatea ca stream-urile să se blocheze.
 • Ai acces complet și gratuit la toate transmisiunile atâta timp cât ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Agențiile de top oferă chiar și peste 10,000 de transmisiuni anual.
 • La unele agenții de pariuri poți urmări transmisiunile direct de pe telefon sau tabletă. Important este să te țină netul.

Dezavantaje:

 • Nu poți urmări transmisiunile fullscreen, iar oricum rezoluția este suficient de bună doar cât să poți urmări meciul în condiții bune dintr-o fereastră mică.
 • Există un delay de câteva secunde sau zeci de secunde între ce se întâmplă pe teren și transmisiune.
 • Uneori stream-urile se mai blochează sau nu funcționează (dar de regulă nu prea se întâmplă).

Case de pariuri licențiate care oferă transmisiuni live video

Întâmplător sau nu, majoritatea celor cinci case de pariuri online recomandate de PariuriX.com sunt și cele care oferă cele mai multe meciuri live video.  Este vorba de Unibet, Betfair, Fortuna și Betano, singura excepție fiind Admiral. Toate oferă destul de multe transmisii din fotbal, atât din campionate de top ale Europei, cât și din competiții de mâna a treia care pot fi găsite foarte greu pe alte site-uri online. Dar sunt oferite și meciuri de tenis, baschet sau handbal, și chiar și partide de darts sau snooker.

Dar aceste agenții nu sunt și singurele licențiate care oferă transmisiuni live video, așa cum vei putea vedea mai jos. Numărul de operatori care includ un serviciu de live streaming crește de la an la an, iar asta nu poate decât să ne încânte.

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – deschide un cont acum

Zilnic Unibet oferă zeci de transmisii live video din foarte multe sporturi. Aș putea evidenția:

 • meciuri live din campionate importante de fotbal precum Germania Bundesliga, Franța Ligue 1, Italia Serie A și Spania Primera Division
 • transmisii din ligile secunde ale țărilor importante: Anglia, Franța, Germania, Italia, Spania. Am găsit chiar și transmisii live din meciuri din liga secundă norvegiană.
 • meciuri live de fotbal din campionate europene mai slabe: Austria Bundesliga, Norvegia Tippeligaen, Finlanda Veikkausliiga, Suedia Allsvenskan etc
 • transmisii live stream din competiții sud-americane: Copa Libertadores, Chile Primera, Columbia Primera A etc
 • meciuri live de baschet: NBA, FIBA
 • alte sporturi: volei, tenis, hochei etc
 • este singurul operator licențiat care oferă transmisiuni live de la curse de cai din Marea Britanie.

Atunci când intri pe Unibet pe pagina de pariuri live vei vedea că meciurile însoțite de transmisii live video au în dreptul lor simbolul ”Unibet TV”. Pentru a putea vedea o listă cu toate transmisiile acoperite de serviciul Unibet live streaming, accesează secțiunea de Pariuri, iar în meniul din stânga paginii vei găsi opțiunea ”Unibet TV”.

Meciurile live transmise de Unibet TV pot fi urmărite inclusiv de pe telefon sau tabletă prin intermediul aplicației ”Unibet Sports Betting”. Aceasta poate fi descărcată atât pe Iphone și Ipad, cât și pe dispozitivele cu Android.

Află mai multe despre serviciul Unibet TV accesând acest

Netbet (D. onjn 1279/29.06.2016) – vizitați site-ul operatorului
De ceva timp și Netbet a difuzat o mulțime de meciuri live online, dintre care cele mai multe sunt de la fotbal și tenis. Pentru a fi exact, vă puteți uita de la aceeași fereastră în cazul în care ați pariat:

 • football: major European Championships such as Spain in the league, Italy Series A, Germany Bundesliga, France Ligue 1. Există, de asemenea, emisiuni de la Europa League și Liga Campionilor Preliminarii, precum și de la Meciuri amicale internaționale. Nu e nici o penurie de jocuri în campionatele minore.
 • Tenis: turnee Grand Slam, cum ar fi Wimbledon și Australian Open, precum și multe meciuri de la alte turnee ATP / WTA, și chiar de la Cupa Davis.
 • Basket: NBA and FIBA games.

Vă puteți uita la chibrituri, inclusiv de pe telefon sau tabletă. Mai multe informații despre Netbet ‘ s live video streaming service: https://pariurix.com/agentii/netbet/transmisiuni-video-live

Sportingbet (D Onjn 1558/25.08.2016) – pentru a fi un bonus atractiv vă așteaptă

Sportingbet nu oferă la fel de multe emisiuni video live ca Unibet sau Netbet, dar nu e nici rău. În plus, nu este exclus să se găsească concursuri online live aici, care nu pot fi vizualizate pe celelalte două site-uri. Aș dori să subliniez faptul că meciurile de baschet și de volei sunt difuzate de la jocuri mici, care sunt dificil de găsit în altă parte.Cu toate acestea, două dintre cele mai bune Campionate Europene sunt, de asemenea, acoperite: Bundesliga și Seria A.

Pentru a vedea o listă a tuturor emisiunilor video live în următoarele două până la trei zile, vizitați meniul “Sport”, opțiunea “Sportingbet TV”. Toate transmisiile pot fi, de asemenea, monitorizate de pe dispozitive mobile prin intermediul aplicației “Sportingbet și”, care prevede că acesta poate fi descărcat doar pe dispozitive Apple (Iphone și Ipad), care oferă un minim IOS8. Află mai multe acum!

Betano (D onjn 172/30.01.2017) – deschide un cont acum

Betano este pe piața românească pentru mult mai puțin timp decât cele trei agenții menționate mai sus, dar a venit să ofere o mulțime de transmisiuni video live de la prima. Acesta se opune de fapt Netbet și Unibet, și, uneori, oferă chiar o serie de emisiuni care nu mai sunt acoperite de nimeni altcineva. Cele mai multe meciuri live on-line sunt de la fotbal, dar nu există nici o penurie de tenis, baschet, handbal sau alte sporturi. Pentru mai multe informații, apăsați aici.

Punctul forte al acestui agent de pariuri este că are drepturi exclusive de difuzare din România League 1 Betano. Asta înseamnă că este singura agenție recunoscută pe care le puteți uita la Liga 1 on-line, cu absolut fiecare meci de campionat național acoperit. Mai multe detalii pot fi găsite aici. Dar. .. Betano.ro oferă, de asemenea, transmisiuni video live de 4 din Europa top 5 voetbalkampioenschappen: the, League, Series A, Bundesliga, and Ligue 1.

Betfair (d onjn 1291/29.07.2016) – deschide un cont acum

betfair

O lungă perioadă de timp Betfair nu oferea un serviciu de live streaming, dar mai nou și ea a implementat un astfel de serviciu. Ce oferă ea mai exact?

 • Fotbal – Serie A, FA Cup, Eredivisie, Allsvenskan
 • Tenis – US Open, Roland Garros, toate turneele 1000, 500 și 250 Master Series
 • Baschet – Euroliga și Eurocup, Liga Spaniolă, Italiană, Francează
 • Curse de cai – cursele de pe circuite din Marea Britanie, SUA dar și alte țări (Chile, Franța, Africa de Sud, Suedia și Australia)
 • Curse de ogari – cursele de pe următoarele circuite britanice: Crayford, Henlow, Hove, Monmore, Newcastle, Romford, Sheffield, Sunderland și Wimbledon

Transmisiunile sunt disponibile atât de pe platforma de pariuri sportive cât și cea de betting exchange. Mai mult decât atât, poți urmări meciurile preferate și din cadrul aplicațiilor pentru mobil – Betfair Sportsbook și Betfair Exchange.

Winmasters (D. 1278 / 29.06.2016) – cont deschis

Nieuwer și Winmasters fac parte din lista de case de pariuri online care oferă gratuit Live streaming, să vedem despre acest:

 • unul dintre cele mai importante campionate de fotbal: Germania Bundesliga.
 • international competitions: preliminaries to the Europe League, preliminaries to the Champions League, International Friendship
 • China Super League, Singapore League Cup, Columbia Primera A & Primera B, Paraguay Primera Division, Costa Rica Primera Division, Croația 1.HNL, Elveția Challenge League și mult mai mult.
 • Tenis: Wimbledon Grand Slam tournament, ATP / WTA series, Davis Cup, small tournaments
 • Baschet: FIBA international
 • alte sporturi: tenis de masă, volei pe plajă, cricket, handbal și multe altele

Fortuna-Bet (d onjn 1560/25.08.2016) – pentru a deschide contul

În August 2018, Fortuna ‘ s bet-and-improved sports betting platform, and one of the features introduced is the live streaming of the. La momentul actualizării acestui articol, acest serviciu a fost la început, așa că nu știm exact ce acoperă în sezonul 2018 / 2019. Ceea ce știm sigur este că dintre cele mai bune cinci campionate europene de fotbal, efortuna.ro meciurile au fost difuzate în Germania în Bundesliga.

Pariuri (D. Onjn 1289 / 29.07.2016)

Câteva emisiuni sunt oferite zilnic, dar mult mai puține decât pe site-urile prezentate anterior, iar cele mai multe sunt de la volei. Baschetul sau alte sporturi sunt uneori oferite, dar meciurile de fotbal lipsesc complet. Cu toate acestea, Biroul de pariuri este un site care ar trebui să fie luate în considerare, deoarece cele mai multe transmisii sunt de la foarte puține meciuri populare, care sunt dificil de găsit în altă parte. De exemplu, la momentul scrierii acestui articol, o competiție a Campionatului lituanian de baschet a fost difuzată în direct, iar comentariul a fost într-o limbă necunoscută.

La biroul de pariuri, spre deosebire de alte agenții online, puteți viziona meciuri, chiar dacă nu aveți nici un ban în contul dvs. de pariuri și chiar dacă nu ați depus. Singura condiție este de a fi conectat.

TRANSMISIUNI LIVE VIDEO DE PE MOBIL

De exemplu, nu ești acasă și există un meci pe TVR 1. A se vedea că televiziunea națională are o aplicație mobilă care vă permite să urmăriți propriile stații gratuit, astfel încât implicit chibriturile! Că am văzut o mulțime de oameni luptă la o competiție națională pentru a găsi o legătură pe net, și au avut nici o idee soluția a fost atât de simplu. De asemenea, pot exista aplicații gratuite și unele posturi de televiziune externe care difuzează meciuri de fotbal care s-ar putea să vă intereseze, dar aveți nevoie de un pic de cercetare. Canalele sportive precum Telekom TV și Digi Sport au, de asemenea, propriile aplicații, cu excepția faptului că, în cazul lor, accesul este plătit. Canalul “Look TV” poate fi urmărit de pe mobilul tău dacă ai un televizor portocaliu sau vezi acum un abonament.

Există, de asemenea, posturi internaționale de televiziune sau concursuri majore care au preluat Sistemul Pay-Per-View. Acestea oferă posibilitatea de a monitoriza propriile emisiuni de la orice calculator, TV inteligent sau dispozitiv mobil prin intermediul unei aplicații, dar aceste servicii nu sunt gratuite. Unele exemple care vin în minte sunt Eurosport, ESPN.Hai, NBCSports, NBA și NHL.

Dar cel mai simplu mod de a viziona un meci pe mobil este de a descărca aplicația pariu mobil de la unul dintre agenții de pariuri online care oferă live streaming video. Fluxurile sunt disponibile pe deplin de pe mobil, dar numai de la aplicarea operatorului, nu direct de pe browser.

CARE SUNT PRINCIPALELE COMPETIȚII DIN SEZONUL 2018 / 2019?

Dacă ați avut răbdare să citiți acest articol, este timpul să vă arăt unde puteți urmări competițiile 2018 / 2019 la cele mai importante competiții din lume.

 • Romania Liga 1 Betano-este pe deplin acoperită de Digi, Telekom Sport și Look TV, și, în plus, toate părțile sunt oferite exclusiv online de pariuri Betano.ro! Ceea ce este normal, doar vorbim despre sponsorul principal al jocului!
 • Meciurile din Premier League de vineri, sâmbătă și luni pot fi vizionate doar pe Eurosport 1 (în format SD), iar duminică pot fi văzute doar pe Telekom Sport. Pentru a avea acces la un meci Anglia în cele mai bune condiții, puteți alege un abonament plătit la Eurosport Player. Premier League este singura din primele 5 campionate europene care nu pot fi urmărite de către agenții de pariuri.
 • Spania la meciurile de competiție poate fi vizionat la nu mai puțin de 3 televizoare: Digi Sport, Telekom și look TV. Spaniolii Premier League pot fi vizualizate live gratis de la următoarele pariuri: unibet.ro, netbet.ro și betano.ro.
 • Italia Serie a – aceeasi poveste ca mai sus, putem vedea O Serie la Telekom TV, Digi Sport și look TV, dar, de asemenea, la diferite case de pariuri unibet.ro, betano.ro, netbet.ro, sportingbet.ro și betfair.ro.
 • France Ligue 1 – este una dintre agențiile digitale de la unibet.și, software.și betano.și.
 • Germania Bundesliga-în cazul în care sezonul 2017 / 2018 nu a fost difuzat de un televizor, situația se schimbă de la ediția 2018 / 2019, meciuri pot fi văzute atât pe Digi Sport și Telekom Sport. Bundesliga poate fi, de asemenea, vizualizat live gratuit de următoarea Agenție : unibet.nl, software.ro și betano.și, Sportsbet.și, efortuna.nl winmasters.com în plus, puteți viziona toate jocurile pentru drum liber în cele mai bune de pe platforma Laola1.tv. Pentru mai multe detalii, vă recomandăm acest articol.
 • NBA-Campionatul American de baschet poate fi văzut la casele de pariuri Unionbt și Netbet, și unele meciuri sunt, de asemenea, dat la Telekom Sport. Pentru acces la toate părțile pe cea mai bună calitate video, ar trebui să opteze pentru un “NBA League Pass”.
 • NHL-unele meciuri pot fi vizualizate la Telekom Sport, și pentru acces deplin la cea mai bună calitate puteți alege să vă abonați la site-ul oficial al cursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.