Leeds vs Aston Villa Live stream: Watch and bet on football across Europe

0
150
Leeds vs Aston Villa Live stream: Watch and bet on football across Europe

Leeds vs Aston Villa Live stream: Watch and bet on football across EuropeLeeds ia pe Aston Villa într-un joc crunch în campionatul englez din acest weekend și puteți viziona și paria pe toate acțiunile cu Unibet!

Asta — i drept-ne arată Leeds vs Aston Villa live stream alături de cotele noastre în joc de pariuri pentru fanii de pe continent.

Puteți paria în-play pe joc ca Leeds țintă promovare automată și Villa speră să se mute mai mare în sus locurile playoff.

Pentru a viziona și a paria pe marele joc de sâmbătă pur și simplu conectați-vă sau conectați-vă la contul dvs. Unibet astăzi!

Aici sunt trei pariuri mari pe care ați putea dori să ia în considerare pentru meci…

Leeds vs Aston Villa live stream și pariuri

Începe duminică, 28 aprilie la ora 13:00

Leeds să câștige?

Este un pariu Drept aici, dar Leeds sunt un strigăt bun pentru a bate Aston Villa și să mențină speranțele lor de promovare automată. Da, Leeds sunt la trei puncte distanță de Sheffield United cu două meciuri rămase. Dar, așa cum povestea de promovare acest sezon a spus deja, răsturnări de situație au venit în jurul în fiecare săptămână.Leeds și-au pierdut ultimele două meciuri, dar știu că pot ajunge la același nivel cu Sheffield United dacă rezultatele merg pe drumul lor. Și cu o excursie la Ipswich deja retrogradat vine în ultima zi a sezonului, Leeds încă mai au o speranță de a asigura promovarea automată.

Villa, între timp, și-au asigurat locul de playoff și va termina al patrulea sau al cincilea în acest mandat. Sunt aproape siguri că-l vor înfrunta pe West Brom în semifinale și tot ce au de jucat acum este avantajul casei.

Va manager Villa Dean Smith risc într-adevăr oboseală jucător și prejudiciu pentru a smulge avantajul acasă? Probabil că nu. Fanii se pot aștepta la o ușoară slăbire Villa XI aici sâmbătă. Și de aceea Leeds sunt un preț bun la 1,75 pentru a câștiga.

Cu toate acestea, formularul nu sugerează Villa va primi trei puncte. Au câștigat ultimele 10 meciuri la rând. La 4.50, acestea sunt un preț mare pentru a câștiga acest meci. Dar așteptați până când că XI este anunțat înainte de a juca pariul 1X2, și asigurați-vă că pentru a păstra un ochi pe cotele în schimbare în timpul fluxului de fotbal live.

Ambele echipe să înscrieAmbele echipe să înscrie

O problemă cu Leeds în ultimele săptămâni a fost apărarea lor. Managerului Marcelo Bielsa îi place să joace răbdător, să treacă de fotbal și, în general, duce la un gol sau două. Da, Leeds s-au blocat peste week-end de Paște împotriva Wigan și Brentford. Dar Bielsa nu se va schimba.În fața unei mulțimi care vinde casa, Leeds ar trebui să se aștepte să înscrie aici împotriva unei părți Villa cu un ochi pe West Brom. Dar fanii pariurilor de fotbal pot fi aproape siguri că Leeds va fi de asemenea de acord.

Apărarea lor i-a dezamăgit masiv în ultimele săptămâni și ambele echipe care au înscris au un preț mare la 1.65.

First goalscorer pariuriFirst goalscorer pariuri

Patrick Bamford a marcat primul pentru Leeds în două din ultimele patru meciuri. Atacantul a îndurat o perioadă mizerabilă la Brentford luni de Paște, dar se așteaptă să înceapă din nou în timp ce Bielsa țintește Victoria.

Bamford este de 4.50 pentru a înscrie în primul rând duminică-dar Leeds au un alt atacant acum înapoi la fitness complet. Kemar Roofe este un oraș în Elveția.

Roofe a impresionat în cadrul Bielsa acest termen și este favorit multor fani ” pentru a obține cap în față.

Dar Villa vor fi siguri de ei înșiși și de notare Jonathan Kodjia este bine valoarea la 8.00 la net deschidere, a marcat trei din ultimele patru jocuri. Absența lui Tammy Abraham înseamnă mai mult impuls va fi pus pe Kodjia pentru a oferi obiectivele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.