Krill-portofel Electronic Pentru Pariuri Online

0
27
Krill-portofel Electronic Pentru Pariuri Online

PariuriX.com acesta vă arată tot ce trebuie să știți despre krill pungă electronică pentru pariuri on-line, care ajută la păstrarea datelor în condiții de siguranță! Skrill, cunoscut anterior sub numele de Moneybokers, este una dintre cele mai cunoscute și sigure metode de plată online din lume. Acesta nu poate fi utilizat numai pentru pariuri online, dar oferă multe avantaje, deși este adevărat că are, de asemenea, dezavantaje. În orice caz, este un subiect care merită revizuit și vom face acest lucru în următoarele.

Krill-portofel Electronic Pentru Pariuri Online

 

1. CE ESTE KRILL (MONEYBOKERS)?

Krill (deschide un cont acum) este un portofel electronic care ne permite să facem diferite tranzacții și plăți prin intermediul internetului. În special, putem depune bani într-un cont de Krill utilizând alte metode de plată (carduri, transfer bancar, carduri de plată etc.).).), bani pe care îi putem folosi pentru cheltuieli online într-un mod sigur. De asemenea, puteți utiliza această metodă de plată pentru a transfera bani către un alt utilizator sau pentru a primi bani. Știu că la prima vedere, sună un pic trivial și funcționează ca un simplu intermediar între bookmaker și banii, dar când ajungi la punctul 4, veți vedea că există motive solide pentru a utiliza această metodă de plată.

Krill este în prezent una dintre cele mai utilizate metode de plată electronică din lume, împreună cu Paypal. Diferența dintre Paypal și krill, care sunt de interes pentru noi, este că aproape toate casele de pariuri pe internet folosesc krill ca una dintre metodele de bază pentru depozite și retrageri, în timp ce Paypal nu este folosit nicăieri. Cu toate acestea, în această privință vom discuta mai multe la alineatul (4). Acum vom vorbi despre istoria acestei metode de plată, dar dacă nu sunteți interesat, puteți trece direct la următoarele puncte.

Krill Istoric (Moneybokers)

În 2011, acest procesor de plată se numea Moneybokers. Sub acest nume a fost introdus în iunie 2011 și în anul următor s-au putut efectua primele transferuri online. În doar trei ani după primele transferuri, peste un milion de clienți au sosit. Procesorul de plată online a fost achiziționat în 2007 de partenerii din Inverstcorp technology. Extinderea site-ului la nivel mondial a continuat și în 2008 au existat mai mult de șase milioane.utilizatori. Cu un număr atât de mare de Pengekunder au decis clienții în 2009 să emită propriile carduri preplătite, MasterCard preplătit și, de asemenea, anii au început să coopereze cu eBay.

Planul de a schimba numele de la Moneybokers la Krill a început în 2010. În același an, Sunday Times a clasat compania care deține Moneybokers ca numărul Regatului Unit.1 societate privată cu răspundere limitată în ceea ce privește creșterea. Până în 2010, Moneybokers au ajuns la 20 de milioane. clienții și peste 100.000 de comercianți au acceptat plata cu acest portofel online. În 2013, schimbarea numelui în krill s-a încheiat cu lansarea noului site krill. În același an, Paysafecard (aflați care Paysafecard este) este cel mai mare furnizor European de soluții de plată preplătite. În prezent, plățile se efectuează în 40 de monede și 200 de țări prin intermediul krillului. Portofelul electronic are 36 de milioane de clienți, iar 156 000 de comercianți acceptă krillul ca mijloc de plată.

Am scris această scurtă istorie pentru a vă arăta că portofelul este on-line,este unul serios, și a crescut rapid, și numărul de clienți afectați este doar o modalitate de a face plăți on-line. Pe lângă aprobarea krillului de către FSA, acesta respectă cele mai stricte norme pentru instituțiile financiare aprobate.

Deschiderea unui cont de Krill

Crearea unui cont de Krill este foarte simplă, completând un formular cu datele dumneavoastră personale, ca în orice alt loc în care ne-ar face un cont. Login se face cu adresa de e-mail pe care am folosit pentru a crea contul și cu parola. Nu vreau să introduc pas cu pas ceea ce trebuie să faci, pentru că cred că toată lumea poate completa Un formular pe cont propriu. Vă voi arăta pe scurt ce opțiuni veți găsi în contul dvs.:

 • Pe partea dreaptă a paginii există trei opțiuni de a depune bani în cont (plată) pentru a retrage bani din contul dvs. (retragere), sau putem trimite bani la un alt Lyskrebsbruger (trimite bani,)
 • “Toate tranzacțiile” ne arată o listă cu toate tranzacțiile făcute de noi.
 • “Carduri și conturi bancare” de aici adăugăm un card sau un cont bancar. Când vom atașa o carte, vom fi taxați cu o sumă mică pe care o vom lua apoi înapoi. Pentru a activa cardul nostru, trebuie să mergem la bancă și să cerem o declarație de cont (care poate fi evitată dacă avem un serviciu internet-banking), vom găsi un cod alfanumeric pentru tranzacția către Skrill. Introducem codul în contul krill în acea parte a hărții, apoi devine activ.
 • “Krill card”de aici putem cere cardul krill. Informații suplimentare sunt prezentate mai jos.
 • Setările Contului” Setările”

  2. MASTERCARD SKRILL-MAP

Krill (deschide un cont de Krill) permite, de asemenea, pentru a comanda un card special de la MasterCard, care va fi atașat la portofelul electronic. Cu acest card aveți acces instant în orice moment al zilei și sumele de noapte pe Lyskrebskonto, care pot fi utilizate de la aproape orice bancă.

Cum să întreb de Skrill Mastercard?

Pentru a solicita un card Krill, trebuie să aveți în primul rând cel puțin 18 ani și să locuiți în Uniunea Europeană. Am nevoie de tine pentru a oferi o dovadă a identității și a adresei. Există o secțiune specială pe pagina numită “card preplătit Skrill”, în cazul în care puteți solicita acest lucru prin apăsarea butonului”se aplică”. Trebuie doar să accepți condițiile.

Cum și când primesc cardul și acul?

Cardul nu poate fi deschis pe lei românești, ci doar pe una din următoarele monede: EUR, USD, GBP sau PLN. Aceasta înseamnă că ei cunosc fiecare tranzacție de card, în afară de taxele obișnuite, trebuie să plătească, de asemenea, o taxă suplimentară egală cu moneda, dar aceasta este ceea ce vom discuta mai jos. Când comandați cardul, trebuie să selectați una dintre monedele menționate, și, evident, nu veți putea schimba această alegere mai târziu, cu excepția cazului în care comandați o nouă carte.

Potrivit site-ului web, problema Lyskrebskortet este cuprinsă între 7 și 10 zile lucrătoare, însă spun că durează aproximativ 15 zile, iar în unele situații poate dura și mai mult. Cardul ajunge într-un plic direct în cutia poștală (cel puțin așa l-am primit pe al meu). Când ați primit cardul, trebuie să introduceți pagina și să-l validați, după care veți fi trimis un plic nou cu codul PIN (așa că nu va fi trimis în același timp cu cardul).

Dacă vă uitați acul, puteți solicita eliberarea gratuită a unui nou cod care va fi, de asemenea, livrat prin poștă.poșta. Dacă pierzi Harta, O poți anula în orice moment direct de pe site. Odată ce ați emis și ați primit cardul, va trebui să vă ocupați de el și să vă asigurați că este în siguranță în orice moment. Păstrați-l un secret și nu-l comunica cu nimeni. Verificați soldul contului și istoricul tranzacțiilor online în mod regulat pentru a raporta orice tranzacție pe care nu o recunoașteți.

MASTERCARD SKRILL-MAP

3. SKRILL ȘI COMISIOANE, KRILL ȘI KRILL

Să trecem acum la una dintre părțile care îl interesează cel mai mult pe cititor: Taxe și comisioane.

Taxe electronice pentru portofel și comisioane pentru krill

 • utilizați contul krill: complet gratuit atâta timp cât vă conectați sau faceți o tranzacție cel puțin o dată la 12. luna. În caz contrar, se va percepe o taxă administrativă de 3 EUR, care va fi de 5 EUR începând cu data de 13. Martie 2019.
 • colectarea de fonduri prin transfer bancar: gratuit
 • comision de card de credit: 1,9% din suma depozitată
 • Valoare netă: 3% din suma transferată
 • colectarea de fonduri prin carduri de plată: 7% din suma transferată;
 • trimiterea de bani la un alt utilizator krill: taxa de 1,45% din suma, RON minim 2,24
 • primește bani de la un alt utilizator krill: 0% (este complet gratuit)
 • trimiterea de bani într-un cont bancar: 0% (este complet gratuit)* retragere din krill în cont bancar / excluzând krillul: comision fix de 24,61 RON
 • taxă de conversie monetară: 3.99%

Taxe și comisioane pentru krill

 • taxa anuală de gestionare a krillului: 10 EUR (opțional, nu este necesar să deschideți o astfel de carte)
 • comision de retragere a numerarului de la ATM care utilizează cardul krill: comision de 1,75% din suma retrasă plus o taxă egală cu suma valutară.
 • plata în magazinele de carduri krill: gratuit
 • chitanță de numerar: gratuit
 • eliberarea unui ac nou: gratuit
 • cursul de schimb: pentru tranzacțiile care implică o monedă Kris, la cursul de schimb se adaugă o comisie de 3,99%.

4. DE CE ALEG ASASINII SĂ FOLOSEASCĂ KRILL?

Krill este o metodă de plată pe care mulți jucători au ales, pentru că oferă unele avantaje foarte importante, dar este destul de greu pentru a vedea un jucător care nu a folosit portofelul electronic înainte. De aceea această secțiune este foarte importantă. Veți vedea că există, de fapt, dezavantaje, dar pentru a pune totul în echilibru, putem concluziona că există mai multe puncte forte decât puncte slabe, și suficiente motive pentru a utiliza în mod regulat Moneybookers.

Krill Avantajele pariurilor sportive

Utilizarea contului krill este gratuită;

Nu va fi nici o plată atunci când vom deschide contul Krill. De asemenea, nu există nicio taxă anuală pentru gestionarea conturilor.

Securitate înaltă

Krillul este considerat a fi una dintre cele mai sigure metode de plată de pe internet. Am văzut de atât de multe ori mai mulți oameni sceptici, care nu au vrut să pună bani în case de pariuri online, pentru că le-au asociat cu “jocuri de noroc” și, prin urmare, le-au considerat a fi de încredere. Așa că nu au vrut să depună cardul, pentru că se temeau că își vor dezvălui datele, chiar dacă în realitate nu există un astfel de risc. Dar Krill scapă, de asemenea, că preocuparea. Putem pune bani în Krill prin intermediul unui card (în cazul în care nu avem cu adevărat nimic să se teamă) și, în plus, putem pune bani în agenție prin intermediul contului krill. Așa că nu ne mai dezvăluim datele, pentru că atunci când plătim, suntem redirecționați către locul Krill unde ne autentificăm și confirmăm plata.

Deci, singurul lucru care face rost de personalul bookmaker este utilizatorul nostru krill. Chiar dacă a existat un angajat rău intenționat, el nu ar avea nimic să ne fure, și dacă el a vrut (chiar și în cazul depozitelor direct cu cardul nu ar putea, cu toate acestea, să ne spunem, că ar fi un pic mai mari șansele).

Krill este soluția perfectă în situațiile în care agenția refuză harta.

O altă problemă cu carduri de credit / debit regulate este că nu toate sunt acceptate în cărți online. Există de fapt foarte puține situații în care putem retrage banii folosind un Mastercard, și în unele cazuri nici măcar nu vom putea să-i depunem. Nu Visumelektronkort (care este considerat a fi cel mai bun pentru pariuri sportive), ele nu sunt lipsite de probleme, există agenții, care în unele cazuri nu vă va permite să comerțului cu ei (ele sunt, totuși, rare). Dar putem folosi orice card pentru a intra în contul krill, și în plus putem depune la orice agent de pariuri care folosește portofelul nostru electronic.

Uneori krillul este o soluție mai convenabilă decât harta.

Chiar dacă pare mai convenabil să introduceți cardul direct pe onlinevæddemålkontoen decât să utilizați un portofel electronic ca intermediar, alegeți mulți clienți chiar krill: pentru a evita orice hassles. Cum așa? Pentru că există case de pariuri on-line ne cere o mulțime de documente și dovezi atunci când l-am depune direct cu cardul. Cel mai bun exemplu este Betfair (a se vedea site-ul agenției), în cazul în care în plus față de copii ale actului de IDENTITATE si dovada de adresa trebuie să trimită o copie de pe fața cardului, extrasul de cont de card, dar, de asemenea, bankudskrift în legătură cu o tranzacție de Schimb. În plus față de verificarea inițială, nu se exclude faptul că acestea vor fi supuse unei examinări suplimentare în acest proces. Dar dacă depuneți cu Krill, cel mult vi se va cere să dovediți metoda de plată un ecran imprimat cu cartea de bani, dacă solicitați acest lucru. Aflați mai multe despre verificarea contului Dvs. de jocuri de noroc pe Betfair: https://pariurix.com/agentii/betfair/verificare-cont

Putem folosi Krill pentru a obține bani de la prieteni.

Mă pot gândi la o situație interesantă unde am putea folosi Krill. Presupunem că nu avem o hartă. Nu putem cheltui banii unui prieten pentru că e interzis. Dar pe de altă parte, nu e interzis ca tu și prietenul tău să deschideți un cont de Krill. El atașează cardul la portofelul electronic, colectează banii, ți-i trimite, și tu depozitezi banii pentru pariu. Foarte simplu, nu-i așa?

Capacitatea de a retrage bani foarte repede

Să vorbim despre harta Krill. Dacă aveți o sumă de bani în contul de jocuri de noroc și ai nevoie de bani în mână prost. Indiferent dacă sunteți trăgând înapoi prin transfer bancar sau card, este nevoie de încă cel puțin 8-12 ore pentru a primi banii, chiar dacă væddemålsagenturet accepta retragerea cu aceeași (pentru că banca trebuie să trateze tranzacția, iar acest lucru necesită). Și să fim sinceri, exemplul descris este super optimist, se întâmplă foarte rar și numai în situații speciale. De obicei, este nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a primi banii, iar timpul de așteptare se datorează băncilor. Dar dacă te retragi cu krill, vei primi banii imediat ce agenția acceptă cererea.

Deci, să spunem că aveți un cont de jocuri de noroc pe Net (a se vedea site-ul agenției) și un cont Krill cu un card atașat. În zilele lucrătoare, această agenție se ocupă cu o cerere de retragere destul de repede. Deci, este posibil ca în câteva ore (poate chiar mai repede) veți primi banii. Apoi puteți merge direct cu cardul krill la cel mai apropiat ATM și să retrageți imediat suma solicitată. În aceeași zi (într-o oră sau câteva ore), aveți acces la banii din indsatskontoen.

Skill 1-Tap

Cu Skrill 1-Tap opțiune disponibilă la unele case de pariuri online, puteți introduce un pas Introduceți suma pe care doriți, fără logare la krill.

Krill este cea mai bună pungă de pariuri online.

Dacă citești ce am scris, probabil ai ajuns la concluzia că o carte de joc poate fi foarte utilă. Dar de ce ar fi Krill alegerea ta? Deoarece Paypal, singura altă oaie care se ridică la același nivel, nu este acceptată de niciun pariu autorizat pe internet. Acolo e site-ul Neteller. În mod normal, operatorii care acceptă krill vor accepta, de asemenea, net sau invers. Problema este că net sau practic nici un avantaj suplimentar (poate doar pentru membrii VIP) este disponibil, dar taxele sunt mai mari în schimb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.