Jocuri de strategie și sfaturi pentru loto Letonia Keno

0
28

Letonia Keno este una dintre cele mai populare loterii Keno printre jucătorii din România, așa că am decis să dedic un întreg articol acestui lucru. În paragrafele următoare, vom vedea care sunt caracteristicile acestei loterii și unde putem paria pe Lotto-ul leton, profitând de ofertele promoționale foarte atractive. În cele din urmă, vom prezenta, de asemenea, unele strategii de joc utile și sfaturi care trebuie luate în considerare pentru a reduce pierderile și de a crește șansele de a câștiga.

LOTO LETONIA KENO-CE VEȚI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 • Care este jocul Letoniei Keno și când au loc farse?
 • Pariuri sportive cu Cote Fixe <url>
 • Rezultatele Letoniei Keno – cum să verific dacă am câștigat?
 • Strategii și sisteme de joc pe care le puteți încerca pe Keno Letonia
 • Sfaturi utile pentru a crește șansele de a câștiga în Letonia Loto

1.CARE ESTE JOCUL LETONIEI KENO ȘI CÂND AU LOC FARSE?

Odată ce ați auzit numele “Keno”, veți merge în mod inevitabil cu gândul la acele loterii în care o mulțime de bile sunt extrase din și mai mult. Despre aceasta este vorba și aici, Letonia Keno este o loterie de tip 20 / 62. Deci, dintr-o urnă de 62 de bile minate 20. Faceți clic aici dacă doriți să aflați mai multe informații generale despre loteriile Keno.

De pe teritoriul României putem juca această loterie numai în casele de pariuri (atât online, cât și offline), care ne permit să jucăm orice sistem pe care îl dorim, cu condiția ca biletul să nu conțină mai mult de 15 numere, iar combinația să fie mai mare de 8. Aceasta înseamnă că puteți juca sisteme de pariuri, cum ar fi 8/15 sau 6/12, dar puteți juca și bilete simple cu o opțiune de câștig care conține un număr, două, trei sau cât doriți (maximum opt).

În fiecare zi se desfășoară trei tombole la ora 11: 30, 15:30 și 19: 30. Prin urmare, unele organizații, fiecare extragere are propriul nume: “Letonia,” Keno ” 1 ” (la 11: 30), “Letonia” Keno” 2 “(la 15:30) și “Letonia” Keno” 3 ” (la 19:30).

2.PARIURI SPORTIVE CU COTE FIXE 

Toate agențiile vecine din România oferă pariuri loto, și toate dintre ele au, inclusiv loteria letonă în ofertă. În schimb, vă recomandăm agențiile online, deoarece nu trebuie să vă deplasați de fiecare dată când doriți să puneți un bilet, plus puteți profita de câteva oferte promoționale care vă vor ajuta să câștigați mai mult. Din păcate, doar câteva case de pariuri de pe internet oferă pariuri de loterie și doar unul credem că este suficient de bun pentru a merita un joc permanent. Dar nu cred că ai nevoie de mai mult.

 • Netbet – un depozit minim 20RON, pariul minim este de 1RON / bilet, oferă pariuri pe toate 3 sorti, clientii noi primesc bonusuri de bun venit, în primele 5 depozitelor, în limita a 1.500 RON, primele 10 bilete la loto, fără risc, în limitele 50RON (5ron / bilet). Aceasta este Agenția de pariuri recomandată pentru Lotto Letonia, am explicat mai jos de ce. Deschide contul acum!
 • Superbet-depozit minim 20RON, rata minimă de 1RON / bilet, oferă pariuri pentru toate cele 3 tombole, oferă 50% prima rată fără risc în cadrul 250RON. Puțini oameni pariază pe Loto Letonia în Superbet.
 • Casa de pariuri-depozit minim 20-50RON în funcție de metoda de plată aleasă, rata minimă 2RON / bilet, oferă pariuri pentru toate cele 3 extrageri, nu are un bonus de bun venit.
 • Mozzartbet-depozit minim 45RON, pariu minim 1RON / bilet, oferă pariuri pentru toate cele 3 tombole, nu are un bonus de bun venit, platforma este puțin instabilă.
 • PublicWin-depozit minim 10-50RON, rata minimă în Letonia Keno este 1RON / bilet, oferă pariuri pentru toate cele 3 tombole, clienții noi primesc 100% Bonus până la 300RON.

De ce recomandăm utilizatorilor să joace Netbet?

 • Acesta oferă cel mai atractiv bonus de bun venit ($1,500 în primele 5 depozite) printre agențiile care oferă pariuri pe Lotto leton.
 • Acesta este singurul din lista agențiilor care vine cu acțiuni aleatorii în pariurile Loto, dintre care unul este disponibil tot timpul. Este vorba despre oferta “asigurat Loto rate”, în care rata de 10 pariurile pierdute sunt rambursate în întregime sub formă de fonduri reale, care nu ar trebui să fie difuzate! Randamentul maxim este de 50RON.
 • Netbet are cea mai stabilă și mai eficientă platformă de pariuri sportive în rândul agențiilor de pe listă, ceea ce este important pentru jucătorii care doresc să joace pariuri sportive, nu doar bingo.
 • Acesta oferă unele dintre cele mai bune șanse de loterie Letonă, la fel ca și pentru alte loterii internaționale în ofertă.
 • Acesta oferă instrumente de asistență pentru jucători ,cum ar fi posibilitatea de a vedea cele mai rare sau frecvente 5 numere, dar și cele mai frecvente perechi de numere (fie ele consecutive, fie nu).

3.REZULTATELE LETONIEI KENO – CUM SĂ VERIFIC DACĂ AM CÂȘTIGAT?

 • Dacă ați jucat o agenție de pariuri pe stradă, atunci vedeți că biletul dvs. are un cod de confirmare pe care îl puteți introduce pe site-ul acestei agenții. Am prezentat procedura pentru agențiile de conducere din apropiere În acest articol.
 • Dacă ați jucat pariuri online, atunci veți vedea că fiecare dintre ele are secțiunea “Contul meu”, unde veți găsi secțiunea “Istoricul pariurilor”. Acolo puteți vedea starea pariurilor câștigătoare, pierdute sau curente. În plus, soldul financiar al contului de pariuri este actualizat instantaneu atunci când biletul este declarat câștigător (dar poate dura câteva minute sau zeci de minute de la finalizarea extragerii). În cazul celor de la Netbet.ro dacă ați instalat o aplicație de pariuri pentru IOS sau Android, veți primi automat notificări pe ecranul de pornire atunci când biletul este determinat.
 • Puteți vizualiza rezultatele Lotto Letonia direct pe site-ul de pariuri enumerate mai sus, acestea au o secțiune specială în cazul în care puteți vedea o listă de numere extrase din fiecare joc. De asemenea, în Letonia puteți vedea statisticile Lotto din extragerile anterioare, cum ar fi numerele extrase cel mai adesea sau mai rar.

Deci, este destul de ușor să se consulte în Letonia Keno rezultatele de tombole anterioare, și a vedea dacă ați câștigat sau nu. Dacă ați ajuns la acest articol uita la fraze Google, cum ar fi “Letonia Keno Live” Sau “Letonia Loto Live”, atunci trebuie să știți că nu avem posibilitatea de a viziona tombole live. Această funcție este disponibilă în schimbul Netbet.ro pentru alte loterii, cum ar fi Grecia Cinema, Italia Keno, Italia Win For Life, Slovacia Keno și multi Polonia.

4.STRATEGII ȘI SISTEME DE JOC PE CARE LE PUTEȚI ÎNCERCA PE KENO LETONIA

STRATEGII ȘI SISTEME DE JOC PE CARE LE PUTEȚI ÎNCERCA PE KENO LETONIA

Trebuie să înțelegeți mai întâi că nu există strategii sau sisteme de jocuri care să garanteze câștiguri sigure. Dacă ar exista, ar câștiga totul, iar agențiile ar pierde pur și simplu bani. Dacă site-ul promite un astfel de sistem la un cost suplimentar, atunci știți că este doar un vârf de cuțit în care singurii care câștigă sunt cei care vând sistemul. În schimb, vă voi prezenta câteva strategii / sisteme mai puțin impresionante, care au atât avantaje, cât și dezavantaje, dar care se aplică în mod corespunzător, vă pot ajuta să vă măriți șansele de a câștiga pe termen lung. Pentru mai multe informații, aveți link-uri către articole care vă vor ajuta să aprofundați acest subiect.

Strategii cu rată progresivă care pot fi aplicate la Letonia Keno

 • Martingale este o strategie care constă în dublarea pariului după fiecare pariu pierdut. Puteți alege un număr (2.87 Quote) care nu a ieșit de mult timp și puteți paria în speranța că va fi extras la următoarea extragere. Dacă nu iese, pariați din nou pe același număr, dar dublați pariul și așa mai departe. Când în cele din urmă formați un număr, veți obține un profit, indiferent de numărul de pariuri pe care le-ați pierdut mai devreme. Cu toate acestea, rețineți că o serie mai lungă de pariuri pierdute va ridica o mulțime de pariuri pe pariu, deci aveți grijă! Este o strategie departe de a fi perfectă, dar puteți face în continuare unele modificări pentru ao adapta stilului dvs. de joc.
 • Fibonacci-vă recomandăm să pariați pe numerele letone atunci când pariați pe un singur număr. Veți avea un pariu 2.87, doar unul bun pentru a crește pariurile în funcție de linia Fibonacci (pariul următorului pariu este egal cu suma pariurilor celor două pariuri anterioare). De exemplu, ați pus 2RON la numărul “20” , dar nu a ieșit. Următoarea extragere joci 3RON toate la numărul “20”. Dacă chiar și acum nu iese, următorul pariu este 5RON (3+2). Din nou, veți face un profit atunci când numărul este în cele din urmă minat, și nici o creștere a ratei nu mai este la fel de spectaculos ca în Martingale.
 • Alte strategii cu rată progresivă-dacă faceți clic pe acest link, veți fi redirecționat către un ghid unde veți găsi strategii precum D ‘ Alembert, Labouchere sau sistemul 1-3-2-6. Acestea au fost inițial destinate cazinourilor sau pariurilor sportive, dar pot fi ușor adaptate pentru pariurile pe Loto.

Sisteme de jocuri concepute pentru loterii Keno

 • Un sistem bazat pe probabilitate matematică-dacă faceți clic, veți fi redirecționat către un articol despre loteria Polonia Multi, unde la punctul 3 am vorbit pe scară largă despre un sistem de jocuri care poate fi folosit fără probleme și pe Lotto Letonia Keno. Nu voi repeta acest lucru aici, pentru că ar fi destul de multe explicații, dar veți găsi acolo toate detaliile necesare.
 • Loto schema cu 22 de numere – veți fi redirecționat la un articol despre Kino Grecia, în cazul în care la punctul 3 am prezentat o schemă destul de interesant de joc am găsit pe un forum în străinătate și cu care utilizatorii săi au avut rezultate destul de bune.
 • Schema Loto a Letoniei este un articol general despre pariurile pe Loto, dar în capitolul 5.3 am prezentat schema Loto ispre pentru Keno Letoniei, unde trebuie să creați 3 grupuri de numere și să încercați diferite combinații. Foarte interesant, ar trebui să te uiți mai atent.

5.SFATURI UTILE PENTRU A CREȘTE ȘANSELE DE A CÂȘTIGA ÎN LETONIA LOTO

SFATURI UTILE PENTRU A CREȘTE ȘANSELE DE A CÂȘTIGA ÎN LETONIA LOTO

Nu vă așteptați la sfaturi prea impresionante, dar vă pot ajuta să reduceți pierderile și să creșteți șansele de a câștiga pe termen lung.

 • Urmăriți întotdeauna cotele-Nu toate casele de pariuri oferă aceleași șanse pentru Lotto-ul Letoniei. Poate că, la rate și cote scăzute, acest lucru nu pare a fi o mică diferență, dar când vorbim despre câștiguri potențiale de mii sau zeci de mii de lire sterline, este mai bine să căutăm cele mai bune șanse. Opinia noastră este că acestea pot fi găsite pe netbet.ro. dar puteți face propriile teste pentru sistemele pe care le-ați obișnuit să le jucați.
 • Jucați bilete realiste-mai bine decât câștigurile mai mici, dar din când în când decât câștigurile impresionante pe care nu le veți lua niciodată. Poate că 1-2RON joacă pe bilet nu este atât de mult, dar pe termen lung sunt strânse.
 • Încercați să pariați cât mai divers posibil-experții în matematică recomandă să jucați cât mai divers posibil (atât numerele mici, cât și cele mari par a fi impare etc.) pentru a crește șansele de câștig. Teoretic, o combinație de tip”1, 2, 3, 4, 5, 6″ are aceleași șanse de a câștiga ca și tipul.”8, 13, 26, 35, 40, 53″, dar, în practică, ca și cum ar fi mai bine să riscați oa doua opțiune, nu-i așa? Este mai casual, la fel ca farsele de loto.
 • Joacă responsabil – la fel ca jocurile de cazino, tombolele de loterie sunt jocuri de noroc care pot fi dependente dacă nu sunteți atent. Joacă responsabil și nu ezitați să contactați jocresponsabil.ro în caz de probleme (a se vedea aici ce face acest program).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.