Fotbal spaniol live stream și pariuri pe Sevilla, Barca și Madrid

0
131
Fotbal spaniol live stream și pariuri pe Sevilla, Barca și Madrid

Fotbal spaniol live stream și pariuri pe Sevilla, Barca și MadridBarca și Madrid sunt în acțiune în acest weekend, când sezonul La Liga se apropie de final.

Dar pentru mulți fani ai pariurilor de fotbal Jocul de a viziona atunci când live stream soccer este Sevilla vs Leganes vineri seara.

Lupta pentru spoturile Ligii Campionilor este unul dintre ultimele lucruri rămase de decis în La Liga.

Campania dezastruoasă a Madridului i-a oferit titlul lui Barca, așa că atenția se îndreaptă spre locul patru în Spania.

Și puteți urmări toată acțiunea de la smartphone-ul, calculatorul sau tableta pur și simplu prin înscrierea sau logare pe contul dvs. Unibet!

Aici sunt cele trei jocuri în valoare de după această săptămână…

Fotbal spaniol live stream și pariuri

Sevilla vs Leganes-vineri, 3 Mai la ora 21: 00 CEST

Vineri seara vede Sevilla găzdui o parte Leganes care au doar despre oprite retrogradare pentru acest sezon. Și ti înseamnă că ne putem aștepta la o victorie acasă aici, în Sevilla ca manager Joaquín Caparrós resturi cu disperare pentru locul al patrulea.Sevilla se află pe locul cinci în La Liga, la nivel de puncte cu al patrulea loc de Getafe și trei înainte de colegii UCL chasers Valencia. Getafe gazdă retrogradare-amenințat Girona duminică, astfel Sevilla știu că trebuie să țină pasul presiunea cu o victorie asupra Leganes.

Dar aici se află incertitudinea. Sevilla a câștigat cu 1-1 la Leganes în decembrie și a pierdut două din ultimele trei meciuri. Acestea sunt 1.38 Pentru a câștiga vineri seara, dar o remiză la 5.00 este tentant.

Celta vs Barca-Saturday, May 4 at 20: 45 CESTCelta vs Barca-Saturday, May 4 at 20: 45 CEST

Marele meci de sâmbătă seara vine de la Vigo în timp ce Barca își duce forma câștigătoare înapoi în Liga Campionilor. Barca se luptă în prezent pentru a ajunge în finala Ligii Campionilor și să joace în semifinală a doua manșă marți seara. Așteptați – vă la o serie de jucători – precum Luis Suarez și Lionel Messi-să fie odihniți pentru acest joc.La urma urmei, Barca a câștigat deja titlul La Liga și astfel călătoria lor la Vigo este un cauciuc mort. Dar astea sunt vești bune pentru fanii fotbalului.

Pentru că puteți obține un preț de pornire de 3,35 pe Barca bate Celta sâmbătă. Da, managerul Barca se va odihni o mulțime de stele sale de top dar acest lucru este încă un costum periculos atunci când Messi și co nu se joacă.

Barca a câștigat cinci jocuri la săritură, în timp ce Vigo are teren în back-to-back trage în timp ce luptă împotriva retrogradării. Veți obține rareori un astfel de preț bun pe Barca pentru a câștiga aici și acestea sunt în valoare de suport.

Madrid vs Villarreal-Sunday, May 5 at 15: 15 CESTMadrid vs Villarreal-Sunday, May 5 at 15: 15 CEST

Puteți viziona fotbal live și pariați în joc cu Unibet duminică, în cazul în care Madridul ar putea fi setat pentru o altă înfrângere șoc. Vizionarea Madridului în acest sezon a fost greu ca munca de echipă în La Liga. Ei nu au nimic de a juca pentru acum și au câștigat doar unul dintre ultimele lor patru jocuri.Ultima dată în Madrid a pierdut cu 1-0 la Rayo Vallecano-un rezultat care a ținut în viață speranțele minnows spaniole de supraviețuire La Liga. Și am putea vedea un alt rezultat de șoc din nou duminică.

Villarreal au câștigat trei din ultimele patru meciuri La Liga, atrăgând cea mai recentă partidă împotriva lui Huesca. Ei au câștigat un egal cu 2-2 cu Madrid înapoi în ianuarie și o altă remiză este la prețul de 4.10.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.