Fotbal live stream și pariuri pe Barca, Atl Madrid vs Valencia PLUS Real în această săptămână

0
549
Fotbal live stream și pariuri pe Barca, Atl Madrid vs Valencia PLUS Real în această săptămână

Fotbal live stream și pariuri pe Barca, Atl Madrid vs Valencia PLUS Real în această săptămânăFotbalul spaniol este din nou pentru o doză de acțiune în mijlocul săptămânii și aici la Unibet puteți viziona și paria pe fiecare meci cu ușurință.

Acesta este dreptul — ne arată fluxul de fotbal live de fiecare joc La Liga alături de cotelenoastre de pariuri în joc în această săptămână.

Fanii din întreaga Europă pot urmări și paria pe jocuri pur și simplu prin conectarea la Unibet sau înscrierea la Unibet astăzi.

Asigurați-vă că sunteți pe partea de sus a tuturor acțiunii și cele mai recente pariuri prin urmărirea fluxurile de fotbal live în-joc cu noi.

Aici sunt cele trei jocuri mari pentru a păstra un ochi pe timpul monturilor midweek…

La Liga live stream și pariuri

Alaves vs Barca-marți, 23 aprilie la 21: 30 CEST

Marele meci de marți seara vine de la Vitoria-Gasteiz, unde Alaves ia o parte Barca la apogeul puterilor lor chiar acum. Nu numai că Barca e pe cale să câștige La Liga, dar sunt și în semifinalele Ligii Campionilor.A existat o preocupare că Barca ar putea renunța la îndatoririle lor interne pentru a se concentra asupra Europei în această primăvară, dar acestea rămân neînvinse în zborul de top al Spaniei din 11 noiembrie. Această cursă uluitoare i-a văzut intrând în finala Copa del Rey, precum și eliminând Manchester United din Liga Campionilor.

Un copac este foarte mult o posibilitate pentru Barca și acestea sunt 1.40 Pentru a bate Alaves și să continue forma lor bună. Așteptați ca managerul să odihnească un număr de jucători după câștigul lor îngust de 2-1 asupra lui Sociedad sâmbătă. Dar ei ar trebui să fie încă suficient de puternici pentru a bate o Alavă care sunt fără vin în ultimele lor cinci jocuri (LLDL).

Atl Madrid vs Valencia-miercuri, 24 aprilie la 19: 30 CEST

Bătălia de a ține rivalii orașului departe de locul doi din La Liga este acum prioritatea lui Atl Madrid după ce au fost eliminați din Liga Campionilor. Și echipa se confruntă cu o perspectivă complicată în Valencia miercuri pentru a menține ritmul lor merge.Aceasta este cu siguranță fluxul de fotbal live al săptămânii în Spania și fanii pot viziona și paria pe toate acțiunile cu Unibet.Atl Madrid vs Valencia-miercuri, 24 aprilie la 19: 30 CEST

Atl Madrid a câștigat patru din ultimele cinci meciuri, păstrând așternuturi curate în toate cele patru victorii. Dar Valencia, a cărui renaștere remarcabilă le are acum provocând Getafe pentru ultimul loc Liga Campionilor în La Liga, sunt pe o linie de patru meciuri câștigătoare și au pierdut doar o dată de la 22 ianuarie.

Cotele de pariuri de fotbal au Atl Madrid la 1.80 Pentru a câștiga acest meci. Dar pariorii ar trebui să recunoască Valencia la un preț excelent la 4.85 având în vedere forma lor sterling de întârziere.

Getafe vs Madrid-joi, 25 aprilie la 21: 30 CEST

Ce oportunitate e asta pentru Getafe să agite fotbalul spaniol și să se califice pentru Liga Campionilor din sezonul următor. Minnows sunt pe locul patru în masa-două puncte înainte de Valencia-și au pierdut doar unul dintre ultimele lor 12 jocuri.Cu toate acestea, sunt pe cale să cadă la ultimul obstacol? Doar două victorii în ultimele lor șase jocuri a deschis posibilitatea ca Valencia să ciupească ultimul loc din Liga Campionilor. Ar fi minunat să văd un club atât de mic din Spania realizând acest lucru, dar au nevoie de ceva din acest joc de la Madrid pentru a-și ajuta cauza.Getafe vs Madrid-joi, 25 aprilie la 21: 30 CEST

Poate Obțineafe bate Madrid? Ei bine, au pierdut la Los Blancos 2-0 în capitală în primul meci al sezonului. Dar Getafe au parcurs un drum lung de atunci și că jocul nu ar trebui să fie văzut ca o comparație echitabilă la ciocnirea de joi.

Merită să ne uităm la formularul Madrid de aici. Ei se îndreaptă spre acest meci pe o cursă LWDW care i-a văzut pierzând la Valencia și desenând la Leganes. Ultimul rezultat a demonstrat cât de fragil este Madridul, chiar și cu managerul Zinedine Zidane înapoi la conducere.

Departe de casa Madrid sunt sensibile și Getafe sunt un preț mare la 1.93 Pentru a câștiga/trage pe șansa dublă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.