Fortuna-pariuri Online, Poker Și Jocuri De Cazino

0
44
Fortuna-pariuri Online, Poker Și Jocuri De Cazino

Fortuna Bet este în prezent unul dintre cele mai bune 5-6 case de pariuri online licențiate din România, precum și numărul 1 printre cei care oferă servicii online și offline. Și, după cum puteți vedea în această revizuire, există mai multe avantaje pentru a juca într-o agenție online care este prezentă și offline, cea mai evidentă fiind posibilitatea de a face depozite și de a retrage bani într-un cont online direct din locațiile stradale. Dar cel mai bine este să citiți această recenzie Fortuna pentru a descoperi toate facilitățile oferite și motivele pentru care merită să deschideți un cont!

1.ISTORIA ȘI PROGRESUL CASEI DE PARIURI ONLINE FORTUNA BET

Fortuna este una dintre cele mai bune cinci case de pariuri online licențiate din România, deși este corect ca puțini români să fi auzit despre asta înainte de a intra pe piață în țara noastră. Cu toate acestea, vorbim despre un operator cu o istorie bogată în spate și un nume cunoscut în alte țări europene.

1.ISTORIA ȘI PROGRESUL CASEI DE PARIURI ONLINE FORTUNA BET

Istoria agenției de pariuri Fortuna Bet

A fost fondată în 1990 la Praga de patru antreprenori, condusă de Michael Goracek. În același an, a fost înființată prima filială, astfel încât într-un an să se răspândească în Slovacia cu ajutorul lui Richard Mueller și Igor Nosco. Agenția slovacă a fost inițial numită Terno, dar și-a schimbat ulterior numele în Fortuna.

 

Acesta a fost doar începutul, deoarece averea sa extins rapid și în Polonia, iar astăzi este recunoscută ca cea mai bună casă de pariuri din Europa Centrală. Funcționează atât online, cât și offline, deținând cel puțin 1600 de agenții de stradă din cele trei țări menționate mai sus: Republica Cehă, Slovacia și Polonia.

 

În acest moment, Fortuna Bet este sponsorul echipei de fotbal de vârf a Poloniei, Legia Varșovia, precum și prima ligă a Slovaciei, care și-a luat numele: Slovacia Fortuna Liga.

Fortune în România și preluarea agențiilor de Stat Bet

În 2015, Fortuna a intrat pe piață în România, capturând Publicbet, unul dintre cei mai buni operatori offline până acum. După această preluare, ne-am trezit peste noapte cu aproximativ 600 de agenții Fortuna împrăștiate în întreaga țară. Deși cele mai multe dintre ele sunt situate în orașele mari, găsim suficiente sucursale și în orașele mici sau chiar în comuna. De exemplu, în comuna Berca, Județul Buzău, puteți găsi o agenție de stradă, care este mult mai spațioasă decât cele situate în orașele mari, comparabil în mărime cu cazinourile mari din țară.

La scurt timp după ce a preluat Publicbet, Fortuna a lansat, de asemenea, un mediu virtual numit eFortuna (a se vedea site-ul agenției), ceea ce nu este surprinzător, deoarece a avut deja o platformă online. Practic, tot ce trebuia să facă era să adapteze site-ul pentru piața românească, ceea ce a reușit cu onoare. Acest operator a profitat din plin de ceea ce funcționează atât online, cât și offline, unul dintre cele mai importante servicii oferite fiind “Fortuna Cashpoint”, un serviciu care permite clienților să alimenteze contul de pariuri online direct de la agențiile Efortuna. Dar voi acoperi mai multe detalii despre acest serviciu în secțiunea Plăți.

 

Asta e. Efortuna.ro legal în România?

Desigur! Operatorul economic SC Bet ZONE SRL deține în conformitate cu D. ONJN 1560/25.08. 2016 l1160665w000326 licență prin care se poate asigura legalitatea pariuri sportive și jocuri de cazino pe site-ul efortuna.ro până la 31.08.2026.

2. EFORTUNA ESTE SPONSORUL NAȚIONALEI ROMÂNIEI LA FOTBAL

EFORTUNA ESTE SPONSORUL NAȚIONALEI ROMÂNIEI LA FOTBAL

La 20 martie 2017, Casa de pariuri “Fortuna Beth” a semnat un parteneriat cu Federația Română de fotbal, prin care devine sponsor oficial al echipei naționale de fotbal din România pentru următorii 4 ani. Parteneriatul se desfășoară sub sloganul “Mai multe victorii pentru fani”, al cărui scop este ca susținătorii echipei tricolore să beneficieze de această afacere, nu doar de FRF și Fortuna.

 

Iată de ce acest lucru nu a durat mult timp, până când nu a fost lansat platforma http://nationala.efortuna.ro este de fapt un hub, unde suporterii primei reprezentative, fie de la stadion sau în fața televizorului, și clienții Fortuna.ro atât platforma online, cât și de pe stradă de agenții, ei se pot întâlni în spațiul virtual, pentru a discuta despre meciurile primei reprezentative, primul din această serie a devenit România vs Danemarca, care a avut loc la 26 martie 2017.

 

Din câte știu, în timp au fost organizate și mai multe concursuri. De exemplu, pe de o serie de bilete la meciurile echipei naționale, sau un cod unic, care este difuzat în timpul emisiunii, fanii echipei naționale pot participa la diferite concursuri, unde se pot câștiga pachete speciale pentru fani, sau le puteți alege pentru a participa la diferite acțiuni, prin care ei vor putea să se întâlnească față în față cu membrii echipei naționale. Sau cel puțin acesta a fost planul inițial. Sincer, nu m-am uitat dacă s-au întâmplat astfel de acțiuni sau dacă se mai întâmplă, dar presupun că da.

 

 

Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Credința Norocului este că fotbalul, precum și toți cei implicați în acest domeniu, inclusiv susținătorii, au puterea de a dezvolta acest sport și de a-și menține integritatea. Împreună cu Federația de fotbal din România ne dorim să susținem și să iertăm fotbalul curat, inclusiv prin proiecte dedicate.

 

-Per Widerstrom-CEO al Fortuna Group

EFORTUNA ESTE SPONSORUL NAȚIONALEI ROMÂNIEI LA FOTBAL

 

Suntem bucuroși să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes, implementată de Federația românească de fotbal și să salutăm în familia fotbalului românesc un membru important, cu care sunt convins că vom fi bucuroși pentru succesele echipei naționale și pentru succesele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În același timp, campania noastră de asigurare a climatului de fotbal, dominată de integritate, este consolidată și vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalului va fi protejat și dezvoltat.

 

– Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de fotbal

 

 

 

3.FORTUNA ÎN MEDIUL AUTONOM-AGENȚII ȘI SERVICII OFERITE

 

 

După cum sa menționat mai sus, Fortuna Bet a luat peste 600 de agenții publice Bet peste noapte, la care au fost adăugate mai mult de 150 în același timp. Deci, la momentul redactării acestei revizuiri în 2018, Fortuna deține mai mult de 750 de locații stradale din întreaga țară.

 

Dacă vizitați site-ul efortuna.ro. veți fi redirecționat către platforma de pariuri online. Dacă doriți să faceți upgrade la o platformă destinată pariurilor offline, adică la un site unde puteți vedea o ofertă în agențiile din apropiere, să creați bilete și să verificați biletele curente, atunci va trebui să selectați opțiunea “oferte în agenții” din meniul orizontal de sus.

FORTUNA ÎN MEDIUL AUTONOM-AGENȚII ȘI SERVICII OFERITE

Agențiile de stradă Fortuna Bet vă așteaptă o ofertă sportivă bogată, dar specifică agențiilor de stradă. Puteți paria pe Loto La Fortuna, puteți încerca norocul în populara loterie virtuală Turbo 6 sau puteți paria pe curse virtuale de câini. Lipsesc și păcatele populare care vă întâmpină cu o mulțime de jackpot-uri atractive!

 

Poate te întrebi dacă Fortune are un program de agenții de stradă? Acestea sunt deschise zilnic, de luni până duminică, între orele 10: 00 și 22: 00!

 

 

 

4. PARIURI FORTUNE-DESCHIDEREA CONTULUI ȘI PLASAREA PRIMULUI PARIU

Doar face un nou cont de pariuri în Fortuna. Cei care au pariat cel puțin o dată la casa de pariuri online știu cum se pot înscrie. Alții vor observa cât de ușor este să faci un cont și să pariezi online, fără a fi nevoie să deschizi calea către agenții de stradă pentru a juca un bilet de zi cu zi pentru pariuri sportive.  Primul pas pe care trebuie să faceți pentru a avea un cont în Fortuna Bet – este să faceți clic pe unul dintre link-urile sau una dintre imagini, în această revizuire (click aici), după care se va deschide formularul de înregistrare, care este foarte intuitiv. Deci, și un începător se poate descurca fără probleme. Dacă aveți nevoie de ajutor în completarea acestuia, mergeți la această secțiune pentru că avem un tutorial care vă învață pas cu pas ce să faceți.

 

Următorul pas după crearea contului este depunerea. În partea dreaptă sus a paginii, veți vedea butonul Depunere. Faceți clic pe el și se va deschide o pagină în care veți avea posibilitatea de a alege între un card de credit / debit, Paysafecard, Neteller și Skrill. Dar ai o altă opțiune – Fortune Cashpoint. Este un serviciu care vă permite să faceți depozite și retrageri din oricare dintre cele peste 750 de locații stradale Fortuna din România, fără a fi nevoie să utilizați cardul și fără taxe! Deci, este practic ca joc într-o agenție de stradă, de acolo ai pus bani, de acolo le ridica. Te-am făcut curios? Faceți clic aici pentru a aprofunda tema.

5. OFERTA SPORTIVĂ ȘI PARIURILE MOBILE

OFERTA SPORTIVĂ ȘI PARIURILE MOBILE

 

Oferta sportivă Fortuna Bet este suficientă pentru ceea ce am nevoie de obicei, chiar dacă sunt convins că există clienți care au motive să nu se mulțumească. Îmi place mai ales faptul că pot paria pe colțuri, Cărți și jucători în loturi mari, iar alte agenții neglijează aceste tipuri de pariuri. De asemenea, îmi place că am acces la toate pariurile Fortuna direct din aplicația mobilă, care este disponibilă atât pe IOS, cât și pe Android. Și, dacă aveți un dispozitiv mobil cu Windows, atunci trebuie să știți că acest operator a optimizat site-ul dvs. foarte bine, astfel încât să puteți paria direct din browser-ul în cele mai bune condiții. Aflați mai multe despre pariurile în mișcare La Fortuna!

 

 

6. FORTUNA LIVE-PARIAȚI ÎN TIMP REAL LA EVENIMENTELE PREFERATE!

Putem pune La Fortuna pariuri live în cele mai bune condiții, și acest lucru se datorează faptului că platforma este bine optimizat (pariuri rapid plasate, câștigurile sunt plătite în cel mai scurt timp, șansele de rar sunt blocate), și vie oferta va incanta cele mai multe dintre jucători. Și începând cu 24 iulie 2018, Serviciul de streaming Fortuna TV este, de asemenea, oferit, astfel încât să putem viziona meciurile online pe efortuna.ro Oh.

 

FORTUNA LIVE-PARIAȚI ÎN TIMP REAL LA EVENIMENTELE PREFERATE!

 

7. BONUS FORTUNE PENTRU PRIMA DEPUNERE ȘI ALTE PROMOȚII

 

 

Fortuna Bet (deschideți un cont acum) oferă un bonus pentru prima depunere de la 100% la 500RON. Este oferit sub formă de numerar, fără răscumpărare, după ce ați rulat suma depusă de 6 ori la cote minime de 1.80 (cota totală a biletului, nu la alegere). Aflați mai multe!

 

Fortuna Bet vine, de asemenea, cu alte acțiuni permanente, cum ar fi cotele crescute, multiplicatorul de cotații, expertul și favoritul plus. În trecut, au fost oferite acțiuni cum ar fi bonusul bateriei sau Derby Fun, dar au fost scoase pe 24 iulie și probabil că nu vor mai fi oferite în viitorul apropiat.

 

8.RELAȚII CU CLIENȚII, ÎNTREBĂRI GENERALE ȘI UN FORUM DE DISCUȚII

RELAȚII CU CLIENȚII, ÎNTREBĂRI GENERALE ȘI UN FORUM DE DISCUȚII

Puteți contacta un angajat Fortuna Bet cu toate metodele cunoscute: e-mail, apel telefonic, completarea unui formular online sau chiar chat. Dar cel mai bine este să veniți aici pentru informații complete.

 

În plus, puteți, de asemenea, pune întrebări în дискуссионном forum Fortuna Bet de pe site-ul PariuriX, în cazul în care un membru al staff-ului nostru sau unul dintre utilizatorii PariuriX va încerca să vă ajute în cel mai scurt timp posibil. Acolo puteți citi recenziile Norocului lăsate de alți jucători sau puteți împărtăși experiența dvs. în această agenție de pariuri cu alți utilizatori.

Nu în ultimul rând, avem și secțiunea Întrebări generale, unde am pus împreună cele mai frecvente întrebări pe care jucătorii le au la Casa de pariuri online Fortuna. Și, evident, am pus și răspunsuri pe ele. Dar vedeți că ne concentrăm mai mult pe cele care nu sunt acoperite de restul revizuirii, așa că vă recomand să aruncați o privire la alte secțiuni ale acestei revizuiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.