Efortuna-fortuna Bet-discuții, Recenzii Și Soluții La Probleme

0
49
Efortuna-fortuna Bet-discuții, Recenzii Și Soluții La Probleme

Un forum pentru a discuta despre Fortuna Bet, site-ul : efortuna.ro dacă aveți o opinie despre serviciile oferite de acest operator de pariuri, vă invităm să-l posta aici, indiferent dacă doriți pentru a vorbi despre коэффициентах, sport propoziție, metodele de plată, bonusuri, promotii sau orice alt subiect. Și dacă aveți o problemă sau aveți dezacorduri cu privire la casele de pariuri “Fortune”, atunci așteptăm întrebările dvs. și, pe cât posibil, vom încerca să vă ajutăm.

 

Despre Hotel

La momentul intrării pe piață a României, Fortuna a fost un nume complet necunoscut în țara noastră. Cu toate acestea, această agenție are o istorie bogată în spatele ei și este foarte populară în alte țări, cum ar fi Cehia, Polonia sau Slovenia, mulți o consideră cea mai bună agenție din Europa Centrală.

Despre Hotel

La noi în țara Fortune a apărut pentru prima dată offline în septembrie 2015, ea a preluat cartierele agențiilor Publicbet, de aceea are deja peste 600 de filiale în toată țara. Două luni mai târziu, ea și-a lansat platforma de pariuri online pentru jucătorii români, site-ul fiind disponibil la efortuna.ro Oh.

Licență

Fortuna este licențiat în conformitate cu D. 2159/28. 08. 2015, iar licența temporară este valabilă până la 31.08.2016.

Orarul de lucru

Cele mai multe agenții offline funcționează după un program standard între orele 10:00 și 22:00 și destul de puține dintre filialele care sunt deschise până la miezul nopții. În schimb, avem o alternativă online unde putem paria în orice moment al zilei sau al nopții.

 

Bonus pentru prima depunere

Clienții noi primesc 100% bonus în cadrul 300RON! Deschide contul acum!

Bonus pentru prima depunere

Alte acțiuni

Fortune vine, de asemenea, cu alte promisiuni interesante, în plus față de salut. De exemplu, dacă plasați 10 pariuri pe telefonul mobil, veți primi un bonus de loialitate de până la 20RON. O altă sugestie care îmi sare în ochi este “jocul asigurat” , deoarece puteți să vă întoarceți pariul pe biletele pierdute care conțin cel puțin 4 selecții, în cadrul 10RON, cu condiția să primiți doar un singur meci. Cele mai interesante promoții sunt oferite în mai multe rate, unde puteți obține un bonus de la 10% la 60% pentru bilete care conțin între 5 și 13 alegeri. Pentru o listă completă a ofertelor disponibile, vă invit să vizitați site-ul efortuna.ro Oh.

Puteți depune și paria pe sume mici

Unul dintre principalele avantaje ale acestui operator este că depozitul minim este de 25RON, retragerea minimă este de-50RON, iar rata minimă / Pariu-0.10$ (echivalentul a $ 0.41). Partea proastă este că Skrill nu este acceptat ca metodă de plată și singurele modalități prin care puteți depune sunt Cardul de credit / debit, Paysafecard și Cashpoint.

Oferta sportivă

Agenția acoperă un număr destul de mare de evenimente sportive, atât în fotbal, cât și în alte sporturi. Cu toate acestea, aș aprecia o varietate mai mare de tipuri de pariuri, având în vedere că marile campionate europene de fotbal nu au pariuri pe jetoane și cărți, opțiunile disponibile la agențiile concurente. Chiar și pariurile pe colțuri sunt disponibile numai în anumite meciuri. Cu toate acestea, găsim pariuri, cum ar fi “note de rezervă”, “penalty ratat”, și alte opțiuni care interesează destul de mulți jucători. Deci, depinde foarte mult de preferințele personale ale fiecărui jucător, indiferent dacă este mulțumit de ofertă sau nu.

Pariuri sportive cu cote fixe live

Putem paria pe destul de multe meciuri live, deși este potrivit ca agenții axiste care au o ofertă mai bogată. În orice caz, pentru majoritatea jucătorilor, oferta este mai mult decât suficientă. În ceea ce privește platforma în sine, cred că putem paria în condiții optime; pariurile sunt plasate în 4-5 secunde, informațiile sunt actualizate destul de repede și pariurile nu sunt blocate foarte des, dar aici depinde și de meciul pe care îl punem. Aspectul negativ este că unele pariuri în timp real nu sunt procesate atunci când ar trebui. De exemplu, dacă pariați live cel puțin trei goluri într-un meci de fotbal, iar al treilea gol vine în minutul 60, nu veți primi bani instant, așa cum se întâmplă în altă parte, dar banii vor ajunge în cont doar la sfârșitul meciului.

Video în timp real

Destul de multe videoclipuri live, deși nu aș sări peste acest lucru ca un dezavantaj, deoarece există multe alte agenții care nu oferă deloc emisiuni. În schimb, pot să subliniez că putem viziona emisiunile numai pe meciurile pe care le-am pariat, ceea ce este puțin ciudat.

Serviciile disponibile în agențiile autonome

În agențiile din jur, puteți paria pe Curse de câini, puteți juca în multe loterii mari din întreaga lume și puteți încerca norocul la Turbo 6. Cu toate acestea, toate aceste servicii nu sunt disponibile și online. În general, eu cred că agențiile de pe colțul străzii nu au fost afectate, cine știe ce schimbări în comparație cu perioada în care au aparținut Publicbet.

Turbo Cashout

Văd că Fortune insistă destul de mult pe site pe opțiunea Turbo Cashout. Aceasta este, în principiu, echivalentul unei opțiuni de tip “close Bet” și vă permite să luați o parte din câștigul pe bilet înainte ca toate evenimentele sportive să fie rezolvate.

Pariuri pe telefon

Nu trebuie să descărcați nicio aplicație, deoarece site-ul este optimizat pentru mobil. Din punctul meu de vedere, acest site uneori Încarcă un pic dificil, și conține câteva erori, dar în cele mai multe cazuri, putem licita în condiții optime.

Concluzie

Jucătorii care nu sunt foarte pretențioși vor fi mulțumiți de ceea ce oferă Fortuna, în special cei care sunt obișnuiți să parieze offline, deoarece chiar și oferta online este destul de comparabilă cu oferta agențiilor vecine. Există oportunități de îmbunătățire, dar având în vedere că vorbim despre un titlu relativ nou pe piața din România, cred că aceste îmbunătățiri vor veni în timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.