Contacte Și Relații Cu Clienții Unibet

0
20
Contacte Și Relații Cu Clienții Unibet

Se poate întâmpla că, mai devreme sau mai târziu, trebuie să contactați operatorul Unibet. De aceea vreau să vă prezint metodele de contact, programul de lucru al Serviciului pentru clienți și experiența pe care am avut-o cu personalul acestei case de pariuri online.

 

 

UNIBET CONTACT RUSIA – CUM CONTACTEZ OPERATORUL?

Accesul la opțiunea “Contactați-ne 24/7” este disponibil în colțul din dreapta jos al site-ului Unibet.ro. aici veți vedea că aveți posibilitatea de a alege între următoarele metode de contact:

 

  • Unibet live chat: acest serviciu este disponibil de luni până duminică direct în limba română între orele 11: 00 și 00: 00. Dacă aveți o urgență în afara acestor ore, puteți contacta întotdeauna serviciul de chat în limba engleză, care este disponibil 24 / 7.
  • E-mail: în cazul în care, din diferite motive, nu puteți verifica contul dvs. direct de pe site-ul (cum te-am învățat aici), puteți face acest lucru prin e-mail la adresa documents-ro@unibetsupport.com. dacă doriți să luați legătura cu ofițerul de Unibet pentru alte motive, și preferați pe mail, nu pe chat, aveți nevoie pentru a scrie la adresa mailto:info-ro@unibetsupport.com.
  • Apel telefonic: a fost oferit anterior, inclusiv posibilitatea de a vorbi la telefon cu un angajat Unibet, dar nu este disponibilă o opțiune mai nouă. Dar opțiunea de chat este mai mult decât o alternativă suficientă.

UNIBET CONTACT RUSIA – CUM CONTACTEZ OPERATORUL?

IMPRESII DE LA SERVICIUL CLIENȚI UNIBET

Din fericire, nu am nevoie de asta, pentru că de-a lungul timpului nu am întâlnit prea multe probleme pe site, este foarte stabil și fără erori. Ceea ce este foarte bun!

Dar, din puținele experiențe cu un angajat al Unibet România, se poate spune că acest serviciu se ridică la nivelul așteptărilor. Ca și în alte locuri, vor exista suficiente momente în care veți primi pasaje de răspuns din poziție, dar în cele din urmă orice problemă poate fi rezolvată. Dacă aveți o problemă mai specifică care depășește serviciul de asistență pentru clienți în limba română, vă recomandăm să contactați un serviciu similar în limba engleză. În orice caz, este un mare plus că putem da Unibet operatorului în orice moment al zilei sau al nopții.

Dacă aveți întrebări și probleme, vă recomandăm să consultați mai întâi secțiunea Întrebări Unibet de pe site PariuriX.com. și dacă nu găsiți acolo răspunsul pe care l-ați căutat, vă invit să ne scrieți pe forumul Unibet, unde veți primi cu siguranță răspunsul în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.