Contacte Și Relații Cu Clienții Fortuna

0
76
Contacte Și Relații Cu Clienții Fortuna

Fortuna Bet se află foarte bine pe partea de servicii pentru clienți, oferind suport jucătorilor prin toate metodele populare de contact.

FORTUNA CONTACT-CUM SĂ CONTACTAȚI OPERATORUL?

FORTUNA CONTACT-CUM SĂ CONTACTAȚI OPERATORUL?

Serviciul de contact al clienților De La Fortuna Rusia poate comunica zilnic între orele 08: 00 și 22: 15 prin următoarele metode:

  • Fortuna mail – puteți trimite un e-mail contact@efortuna.ro.și în cel mult câteva ore veți primi un răspuns la solicitarea dvs. Dacă trimiteți un e-mail în afara orelor de lucru, atunci veți primi un răspuns a doua zi.
    completarea formularului online-intrarea pe platforma de pariuri sportive efortuna.ro și mergeți la opțiunea suport din meniul orizontal de sus.
  • apel telefonic – dacă doriți să vorbiți la telefon cu operatorul, puteți apela numărul +4031 437 85 80 Oh.
  • Fortuna Live Chat-cea mai populară metodă de contact rămâne, fără îndoială, în chat, deoarece în acest fel puteți obține un răspuns la problema sau întrebarea dvs. în cel mult câteva minute. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul gri din partea de sus a site-ului prezentat de semnul întrebării.

De asemenea, Vă așteptăm cu întrebări despre Fortuna Bet și Forumul de discuții PariuriX, unde avem un subiect special conceput pentru această casă de pariuri online-conectați-vă acum. Acolo Vă așteptăm cu opinii și impresii, dacă ați reușit deja să jucați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.