Casa De Pariuri

0
38
Casa De Pariuri

Verificați casa de pariuri bilet-verificați rapid biletele online și a jucat offline și de a afla dacă ați câștigat! Aflați cum să verificați biletele care sunt jucate în pariuri sportive (pre-meci și live), Lucky Six sau international Loto Greece Keno, Poland Multi, Win for life, etc.). În primul rând, trebuie spus că bookmakerii oferă pariuri atât online, cât și offline; procesul de verificare este destul de diferit, dar simplu în ambele cazuri.

Casa De Pariuri

CASA DE PARIURI-CE GĂSIȚI ÎN ACEST ARTICOL?

  • Cum verific cărțile online?
  • Cum pot verifica bilete pentru polițiști de stradă?
  • Consultarea rezultatelor pe site-ul Casei de pariuri

1. CASA DE PARIURI VERIFICAȚI BILETELE JUCATE ONLINE

Dacă aveți un cont de jocuri de noroc online (Citiți mai multe despre acest operator) și ați jucat cărți direct de pe calculatorul dvs. sau de pe dispozitivele mobile, verificarea biletelor se va face într-un clic! În colțul din dreapta sus al paginii, sub utilizatorul dumneavoastră, puteți găsi opțiunea “bilete”. Faceți clic aici pentru a arăta o listă a tuturor hărților de pe internet în ordine cronologică. Pe acea pagină aveți, de asemenea, un buton” filtru ” care vă permite să selectați:

  • Tipul de bilet-sport sau loto
  • Status-activ, câștigător, învins
  • Locație-internet, agenție
  • PIN ticket-nu este necesar să completați, doar dacă doriți să căutați un anumit bilet și știu pin-ul.
  • Perioada-Toate, Ultimele 24 de ore, ultimele 48 de ore, interval de zile

2. CUM POT VERIFICA BILETE PENTRU FORTUNA STREET COPS?

Dacă ați jucat un bilet pentru un pariu pe stradă, puteți verifica, de asemenea, pe site-ul agenției dacă ați câștigat sau nu. Introduceți site-ul, și pe partea dreaptă a paginii veți găsi scris “bilet de verificare”, și sub o limită în cazul în care puteți introduce codul pin al biletului. În imaginea de mai jos, puteți vedea unde este situat, numărul PIN al biletului, și în următoarele fotografii, puteți vedea cum să introduceți codul și să verifice biletul (dar este super de bază și ușor de făcut)

Dacă nu aveți acces la internet, puteți, de asemenea, merge direct la un birou de pariuri pentru a cere un angajat pentru a verifica biletul. Cu toate acestea, având în vedere că citiți acest articol, nu cred că există o lipsă de conectare la rețea.

3. HOUSE OF BETS LIVE RESULTS-HOW DO I CHECK THEM IN REAL TIME?

Și dacă sunteți interesat de rezultatul unei singure curse, atunci ar trebui să știți că pe site-ul agenției există, de asemenea, o secțiune “rezultate”, care este împărțită în 3 părți: Sport, Live și Loto. Aici veți găsi rezultatele tuturor evenimentelor care au fost în oferta casa de pariuri. Cu toate acestea, este adevărat că există alte site-uri mult mai bune pentru consulting scoruri de fotbal, cum ar fi: soccerkeep.com de exemplu. Asta e tot! După cum puteți vedea, este foarte ușor pentru a verifica rezultatele cărților jucate în magazinul de pariuri, atât online, cât și offline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.