Casa De Pariuri-discuții, Întrebări, Rezolvarea Problemelor, Sprijin

0
26
Casa De Pariuri-discuții, Întrebări, Rezolvarea Problemelor, Sprijin

Forum pentru a discuta ratele de acasă . Ați întâmpinat unele probleme cu această agenție și nu știți cum să le rezolvați? Doriți să aflați mai multe informații despre site-ul de pariuri online? Sau pur și simplu doriți să vă exprimați opinia cu privire la serviciile oferite de acest operator? Indiferent de motiv, sunteți într-un loc perfect, deoarece în acest subiect puteți vorbi absolut despre orice, care este legat de casa de pariuri.

 

DORIȚI SĂ JUCAȚI PARIURI SPORTIVE ONLINE CU UN BONUS DE BUN VENIT ATRACTIV?

ACEASTA ESTE AGENȚIA RECOMANDATĂ!

ACEASTA ESTE AGENȚIA RECOMANDATĂ!

 

Despre Hotel

Până în 2015, casa de pariuri a funcționat numai offline, însă modificările în legislația țării au convins agenția să intre inclusiv pe piața online. Deși mulți vor crede că este 100% Român, este de fapt original din Croația, unde are și locul său. De aceea, trecerea la mediul online nu a fost prea dificilă pentru ea, deoarece avea deja o platformă funcțională de pariuri online în Croația, care a fost practic copiată și tradusă.

 

Licență

El a primit pe 1 septembrie, în conformitate cu D. ONJN 1289 / 29.07.2016 o licență valabilă de 10 ani, care îi permite să liciteze în mod legal la o rată fixă și la un cazinou online.

 

Orarul de lucru

Agențiile offline sunt deschise între orele 10: 00 și 22: 00 fără excepție, dar pe site puteți paria fără probleme în orice moment al zilei sau al nopții.

 

Bonusuri oferite online

Teoretic, casa de pariuri nu oferă un bonus pentru prima depunere. Cu toate acestea, cei care au deschis scorul aici anul trecut nu au regretat cu siguranță alegerea. În septembrie 2015, acest operator a oferit un bonus fără depozit de 50RON, care nu a avut nicio condiție de îndeplinire! Practic, tot ce trebuia să faceți a fost să rulați banii o dată pe orice tip de pariu și orice parte, după care le-ați putea retrage fără probleme. O lună mai târziu, a fost oferit un nou bonus 25RON, care din nou nu a avut nici o condiție.

 

În decembrie 2015, Agenția a introdus o nouă ofertă care a oferit 50RON, dar de data aceasta a trebuit să depună încă 50RON pentru a obține bonusul. Indiferent, această ofertă a fost, de asemenea, mai mult decât tentantă. Astfel, cei care au avut un cont de la început au reușit să profite de trei acțiuni foarte atractive. Este greu de spus dacă un astfel de bonus va fi oferit în viitorul apropiat, dar vă recomandăm să deschideți un cont doar în caz.

 

Pentru mai multe informații despre bonusurile și promoțiile oferite, faceți clic aici.

 

Oferta sportivă

Știm cu toții că agențiile de Internet au o ofertă mult mai bună decât împrejurimile. Problema în casa de pariuri este că oferta lor online este aproximativ identică cu cea din filialele offline, ceea ce nu este de fapt un lucru bun. La meciurile Campionatului European de fotbal am găsit maximum 25 de opțiuni de pariere, iar pariurile pe carduri, colțuri sau marcatori sunt complet absente. În afară de fotbal, sunt acoperite doar competiții importante în sporturile importante, ceea ce, în opinia mea, este foarte mic pentru operatorul online. Apropo, nu uitați să consultați zilnic secțiunea “sfat al zilei” pentru a vedea ce prognoză avem cea mai mare încredere a zilei. Apropo de oferta sportivă.

 

Pariuri sportive cu cote fixe live

Putem paria în direct, inclusiv agențiile de pe colțul străzii, dar este destul de dificil. Oferta este suficientă pentru casa de pariuri offline, dar destul de modestă pentru jocul online. În plus, ratele în timp real sunt blocate mult mai des decât alți operatori. Aflați mai multe de la PariuriX!

 

Video în timp real

Casa de pariuri difuzează zilnic mai multe evenimente sportive pe site-ul său. Deși sunt oferite destul de multe unelte și cele mai multe sunt din volei, este încă un avantaj față de acele agenții care nu oferă unelte. În plus, puteți urmări evenimentele disponibile în direct fără a face depozite și fără bani în cont.

 

Depozite, retrageri și verificarea contului

Site-ul are o interfață frumos și este foarte orientativă și ușor de utilizat. Puteți depune bani cu un card de credit / debit, prin Skrill, paysafecard și un ordin de plată, Depozitul minim este de numai 20RON.R etragers apar cu aceeași metodă pe care ați depus-o. Este important să rețineți că, atâta timp cât nu verificați identitatea contului dvs., nu veți putea depune mai mult de 440RON și nu veți putea solicita retrageri. Pentru a verifica contul, trebuie să trimiteți un e-mail la mailto:suport@casapariurilor.ro care conține o fotografie în buletinul informativ și numele / ID-ul utilizatorului.

Depozite, retrageri și verificarea contului

 

PariuriX.com vă arată ce Case de pariuri online oferă cele mai consecvente bonusuri!

 

Aplicația smartphone

Un plus este aplicația smartphone. Acest lucru poate fi folosit atât pe iPhone, cât și pe telefoanele Android. Spre deosebire de alte aplicații de pariuri mobile, există câteva lucruri inovatoare în casa de pariuri. Una este că puteți scana codul QR pe bilet și apoi puteți primi notificări despre evenimentele din acel bilet, indiferent dacă pariați pe câștigător, numărul de goluri sau alte opțiuni. O altă opțiune interesantă este că puteți crea un bilet virtual de pariere offline și apoi aplicația vă va spune unde este cea mai apropiată sucursală. Această opțiune devine foarte utilă atunci când vă aflați într-un oraș pe care nu îl cunoașteți.

 

Loto oferta

știai-ce-poți-pariu-online-la-numere-loto-la-Casa-pariuri.html, inclusiv sumele licitate la fiecare 15 minute pe Kino Grecia. Oferta este pe deplin disponibilă, inclusiv pe internet, ceea ce cred că este unul dintre punctele forte ale operatorului. Știm cu toții că majoritatea agențiilor de vecinătate au o ofertă bogată de loto, în timp ce casele de pariuri online au oferte mult mai modeste. De aceea, faptul că oferta online este identică offline este un avantaj important față de concurență.

 

“Păcatele” și curse de câini

Spre deosebire de loterii, la cursele de câini, putem paria numai de la agențiile vecine. La fiecare cinci minute începe o nouă cursă și sunt oferite pe tot parcursul zilei. În plus , lipsesc faimoasele “păcate”, deși, pe de altă parte, site-ul nu conține o secțiune de cazinou, la fel ca majoritatea site-urilor concurente.

 

 

Concluzie

Fără îndoială, există câteva avantaje interesante în casa de pariuri: aplicația mobilă prezentată mai sus este bonusuri foarte atractive (dar care nu știu dacă vor fi oferite vreodată) și posibilitatea de a paria online pe o mulțime de loterii. Dacă ne referim strict la oferta sportivă, atunci pot spune cu siguranță că există alternative mult mai bune. Cu toate acestea, dacă nu sunteți foarte obișnuiți să pariați în direct și nu sunteți foarte pretențioși în ceea ce privește varietatea ofertei, atunci veți fi mulțumiți de ceea ce oferă casa de pariuri.

 

Vă recomandăm să citiți recenzia Agenției “casa de pariuri” pentru detalii despre acest operator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.