Bonus Câteva Pariuri Mozzartbet

0
53
Bonus Câteva Pariuri Mozzartbet

După cum am explicat deja pe pagina de bonusuri și promoții Mozzart Bet, agenția nu oferă un bonus de bun venit și nu vine cu oferte aleatorii. Dar are o promoție disponibilă tot timpul, numită “bonus de pariere multiplă”, prin care puteți obține un bonus de 1,000% mai mare la pariurile pe baterie!

BONUS CÂTEVA PARIURI PÂNĂ LA 1,000% PE MOZZART BET!

Plasați biletul cu o selecție mare și bucurați-vă de bonus! În funcție de numărul de evenimente de pe bilet, de tipurile de pariuri și de timpul în care pariați, puteți obține un bonus de la 5% la 1,000% la mai multe pariuri.

BONUS CÂTEVA PARIURI PÂNĂ LA 1,000% PE MOZZART BET!

CEST bonus 1,000% este cel mai mare pe care orice agenție de internet oferă pe orice tip de promoție. Dar înainte de a se freacă mâinile de bucurie că puteți câștiga sume importante de bani, trebuie să știți că bonusul maxim este disponibil doar pe simple bilete cu minim 40 de evenimente cota de 1.30+, plasate între orele 10:00-12:00 și 20:00 la 22:00.

În plus, pentru bonusul maxim, nici un pariu nu trebuie să fie ultimul tip de rezultat, deoarece în caz contrar bonusul nu va depăși 225%. Bine, aici vorbim doar despre numere, pentru că, de fapt, nu am auzit niciodată de un client care are chiar un bilet câștigător pentru a obține un bonus maxim de 1,000%.

Mai jos veți obține un program exact cu bonusurile oferite în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, orele în care au fost plasate și tipurile de pariuri conținute.

 

TERMENI ȘI CONDIȚII BONUS MAI MULTE PARIURI MOZZARTBET

  • Oferta este destinată tuturor clienților, atât noi, cât și actuali.
  • Fiecare alegere ar trebui să aibă o cotă minimă de 1.30.
  • Bonusul diferă în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, de timpul în care au fost plasate și de tipurile de pariuri conținute în graficul de mai sus
  • Mozzartbet bonus este oferit ca un mijloc real și nu ar trebui să fie îndeplinite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.