Betfair-pariuri Online, Poker Și Jocuri De Cazino

0
49
Betfair-pariuri Online, Poker Și Jocuri De Cazino

Betfair este cea mai importantă agenție de schimb din lume și singurul licențiat din România în acest moment. Dar, în afară de betting exchange, Betfair.ro de asemenea, oferă o platformă obișnuită de pariuri sportive, unde puteți paria la o rată fixă. Cu toate acestea, vorbim despre ceva mai complex site-ul de jocuri care nu este recomandat începătorilor. În orice caz, per total Betfair este, fără îndoială, în primele 5 agenții de pariuri sportive licențiate, deci merită să vorbim în detaliu despre asta.

În paragrafele următoare, vom prezenta pe scurt tot ceea ce este mai important să menționăm acest agent de pariuri online și apoi să analizăm în detaliu fiecare subiect din paginile individuale care pot fi accesate în meniul din dreapta!

 

1.ISTORIA ȘI PROGRESUL AGENȚIEI DE PARIURI SPORTIVE BETFAIR

Betfair a fost fondată în 2000 de Andrew Black și Edward Ray, dar a oferit doar betting exchange. În aprilie 2006, SoftBank a achiziționat 23% Din Betfair, compania ajungând la 1,5 miliarde de lire sterline. Platforma de pariuri sportive a fost lansată în 2013 și, prin urmare, veniturile zilnice (și atât de mari) au devenit mai consecvente decât oricând. Pe 2 februarie 2016, Betfair a colaborat cu PaddyPower în afaceri de 7,8 miliarde de lire sterline, cea mai importantă fuziune din istoria jocului (cel puțin ca numere). În prezent, platforma betting exchange de la Betfair are aproximativ 950.000 de clienți activi, iar peste 7 milioane de tranzacții sunt procesate zilnic!

Vă prezint aceste numere, astfel încât să înțelegeți cât de puternică este Betfair din punct de vedere financiar în întreaga lume. De fapt, din informațiile disponibile cred că este numărul 1 în Europa în acest capitol în acest moment. În acest fel, puteți fi siguri că nu jucați într-o agenție mică cu servicii de calitate discutabilă. Betfair are puterea de a investi sume cu mai multe zerouri pe platformele sale, și în serviciile oferite, și se simte pe deplin, site-ul este foarte stabil,eficient și fără erori.

 

ISTORIA ȘI PROGRESUL AGENȚIEI DE PARIURI SPORTIVE BETFAIR

 

2.BETFAIR ROMÂNIA ESTE UNA DINTRE CELE MAI BUNE CASE DE PARIURI PE CARE LE AVEM ÎN ȚARĂ

Pariuri Betfair.ro ei ne oferă servicii în țară de foarte mulți ani și există destul de mulți jucători români care preferă să joace aici, în special datorită platformei betting exchange. Prin urmare, faptul că Betfair Ro a depus o cerere de licență ONJN a fost salutat cu entuziasm de jucătorii români. Bucuria a fost chiar mai mare atunci când această agenție de pariuri și-a extins licența temporară la finală (L1160655w000329), ceea ce înseamnă că, în conformitate cu D. ONJN 1291/29.07. 2016 ne vom bucura de prezența Befair pe piața română, cel puțin până la 31.08.2026. Astfel, site-ul Betfair este legitim în România, iar acest operator va fi, fără îndoială, în următorul deceniu, unul dintre principalii” jucători ” de pe piața de pariuri online de la noi în țară.

 

BETFAIR ROMÂNIA ESTE UNA DINTRE CELE MAI BUNE CASE DE PARIURI PE CARE LE AVEM ÎN ȚARĂ

Servicii oferite pe teritoriul României

Betfair oferă următoarele servicii în țara noastră:

  • pariurile cu rată fixă sunt rate normale pe care le puteți pune oricărui operator online. Tot ce trebuie să faceți pentru a face astfel de pariuri este să mergeți la secțiunea”Betfair Sportsbook”.
  • pariurile din contrapartidă sunt rate de tip lay și back plasate pe platforma betting exchange. Betfair este singura agenție licențiată din România care are un astfel de serviciu. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că serviciul Betfair Exchange nu este destinat jucătorilor începători.

Betfair Cluj-operatorul are o firmă de dezvoltare software în Cluj-Napoca

Am observat că astfel de fraze ca “Betfair Cluj Jobs” sau “Betfair România Cluj”, foarte căutat de la Google, și după ce am dat search, am aflat că această companie nu numai că oferă servicii de joc de pe teritoriul țării noastre, dar, de asemenea, are propria sa firmă în Cluj-Napoca, care se ocupă de dezvoltarea de software. Deci, dacă sunteți pasionat de gambling și tehnologie și sunteți calificat în programare, inginerie sau alte domenii relevante, puteți aplica pentru un loc de muncă, de ce nu? Am fost în căutarea despre Betair Cluj sediul pe net și am văzut că acestea sunt destul de pozitive. Condițiile de muncă sunt bune, iar cei care lucrează acolo sunt mulțumiți de ceea ce li se oferă.

3.BETFAIR PARIURI-DESCHIDEREA CONTULUI ȘI PLASAREA PRIMULUI PARIU

Dacă aveți deja un cont Betfair înainte ca piața jocurilor de noroc din țara noastră să fie reglementată, atunci este cu siguranță în valută străină (dolari / euro / lire) și nu o puteți transfera în lei. Dacă v-ați deschis recent contul sau v-ați înregistrat acum, Puteți alege moneda dorită. Aveți grijă ce alegeți, pentru că mai târziu nu veți putea schimba! Vă recomand să alegeți pentru Lei Românești, pentru că, astfel, nu va trebui să plătiți comisioane pentru eventualele schimburi valutare la depunerea sau retragerea fondurilor.

BETFAIR ROMÂNIA ESTE UNA DINTRE CELE MAI BUNE CASE DE PARIURI PE CARE LE AVEM ÎN ȚARĂ

 Nu vă voi arăta aici cum să deschideți un cont în Betfair și cum să plasați primul pariu în Betfair și asta pentru că avem tutoriale detaliate despre aceste două subiecte pe care le puteți obține aici și aici. Ceea ce vă pot spune este că nu aveți nevoie de conturi separate pentru două platforme Betfairpariuri sportive și pariuri pe acțiuni. Dacă ați deschis un nou cont Betfair, îl puteți utiliza fără probleme pe ambele platforme.

4.TRANZACȚII FINANCIARE ȘI VERIFICAREA IDENTITĂȚII

Betfair acceptă depozite în toate modurile cunoscute: carduri de credit/debit, portofele electronice și carduri preplătite. Suma minimă pe care o putem depune și taxele corespunzătoare variază în funcție de metoda de plată aleasă:

  • card de credit / debit: minim 6 euro, taxă 1.5%.IDENTITĂȚII
  • Skrill: minim 10 euro, nu se percepe taxe
  • Neteller și Click and Buy: minim 15 euro, fără taxe
  • Paysafecard: minim 5 euro, taxa 2.5%
  • Ukash: minim 6 euro, taxa 4%
  • transfer bancar: minim 15 euro, nu se percepe nici o taxă, durează 2-5 zile

 

Dacă doriți să vedeți ce este concluzia minimă pe Betfair, sau tutoriale scurte de tip “cum să depuneți sau să retrageți bani pe Betfair.ro” apoi, urmați acest link.

Vedeți că nu veți putea depune mai mult de 200 de euro și nu veți putea solicita retrageri până când nu treceți prin procesul de verificare KYC Betfair (Know Your Customer). Acesta trebuie adoptat în temeiul legii în termen de 30 de zile de la deschiderea contului de pariuri, astfel încât să nu scăpați de el. Aflați mai multe detalii!

 

5.BETFAIR SPORTSBOOK – TOTUL DESPRE PLATFORMA DE PARIURI SPORTIVE CU RATĂ FIXĂ

Oferta nu este la fel de bogată ca și pe cele mai bune site-uri (a se vedea aici evaluările agențiilor în funcție de ofertă). În mod surprinzător, aceasta include meciurile și pariurile din liga a doua și a treia a României. În plus, putem paria pe aceste jocuri în plus față de câștigătorul meciului sau obiectivul general și pe piețe, cum ar fi: Scorul corect, pauză / finală sau Scorul corect pe pauză. Foarte puține site-uri au o astfel de ofertă atunci când vine vorba de meciurile românești din ligile inferioare. Majoritatea jucătorilor români vor fi interesați de acest avantaj, nu de faptul că le lipsesc ligile din campionatele mici, care, în orice caz, foarte puțini au pariat.

BETFAIR SPORTSBOOK - TOTUL DESPRE PLATFORMA DE PARIURI SPORTIVE CU RATĂ FIXĂ

Și platforma de pariuri sportive Betair oferă alte beneficii care pot convinge un jucător să aleagă această casă de pariuri online prin competiție. Te-am făcut curios? Apoi vă recomandăm să vizitați această secțiune pentru a afla tot ce trebuie să știți despre oferta Betfair Sportsbook!

6.BETFAIR BETTING EXCHANGE ESTE SINGURA PLATFORMĂ DE PARIURI LICENȚIATĂ ÎN CONTRAPARTIDĂ

În această secțiune, vom vorbi separat de ceea ce oferă platforma betting exchange de la Betfair.ro. vă voi învăța să jucați aici, vă voi arăta care sunt avantajele acestei platforme și vă voi spune ce sunt pariurile back și lay. Veți realiza rapid că vorbim despre un site de pariuri pentru jucătorii avansați, unde aveți mai multă libertate decât pe un site obișnuit de pariuri sportive, dar acest lucru nu este recomandat pentru începători

7.BETFAIR LIVE-PARIURI LIVE ȘI LIVE

Oferta Betfair Live Bet este destul de generoasă, deși este corect ca acestea să fie casele de pariuri online care stau mai bine în acest capitol. Cu toate acestea, veți găsi aici mai multe tipuri de pariuri care nu pot fi întâlnite la concurs, cum ar fi la intervale de 1 și 5 minute. În acest fel, puteți paria pe orice etapă a meciului! Dar platforma live betting Betfair.ro de asemenea, nu trebuie să impresioneze neapărat cu numărul de meciuri sau opțiuni de pariere, deoarece punctul forte este partea tehnică. Site-ul este foarte stabil, informațiile sunt actualizate foarte repede, iar șansele sunt rareori blocate, ceea ce ne asigură că putem juca în condiții mai mult decât decente!

 

În plus, serviciul Betfair TV a fost oferit de ceva timp, cu ajutorul căruia puteți viziona meciurile preferate live direct din fereastra de pariuri! Este disponibil atât din PC, cât și din aplicațiile mobile pentru IOS și Android!

8.BONUSUL DE BUN VENIT BETFAIR ȘI PROMOȚIILE DISPONIBILE

Vă așteaptă la Betfair bonusuri de bun venit atât pe platforma de pariuri sportive, cât și pe bursa de valori. Pe platforma Betfair Sportsbook puteți să utilizați un bonus de până la 500RON, dacă deschideți un cont prin link-uri PariuriX (oferta este exclusiv în vigoare numai prin link-urile noastre), folosind la înregistrare codul promo “ZBAN01” (detalii aici). Și dacă vă aflați într-o etapă, puteți prinde anunțuri cu șanse sporite pentru a vă mări substanțial banca de pariuri într-o singură lovitură. La bursă, bonusul Betfair este mai mic-50RON. Dar, în plus față de aceste pachete de bun venit, puteți profita și de diferitele oferte promoționale despre care am vorbit în detaliu aici.

BONUSUL DE BUN VENIT BETFAIR ȘI PROMOȚIILE DISPONIBILE

Deschideți scorul și obțineți un bonus de până la 500RON!

9.ACCESIBILITATE PE DISPOZITIVE MOBILE

Există două aplicații Betfair: una pentru pariuri sportive fixe și una pentru contra-jocuri. Ambele aplicații Betfair pot fi descărcate atât pe IOS, cât și pe Android. Și dacă din diferite motive nu puteți descărca programe de jocuri, aveți opțiunea de a juca direct din browser. Site-ul mobil Betfair.ro este optimizat și disponibil de la orice sistem de operare! Click aici pentru mai multe detalii!

10. RELAȚII CU CLIENȚII, ÎNTREBĂRI GENERALE ȘI FORUM BETFAIR ROMÂNIA

Dacă întâmpinați diverse probleme și trebuie să contactați Betfair pentru serviciul clienți, accesați această pagină pentru a vedea ce metode de contact sunt disponibile. Dacă aveți în schimb o întrebare sau o problemă, puteți să o contactați la forumul de discuții Betfair de pe site Pariurix.com. aici unul dintre administratorii sau utilizatorii noștri PariuriX va încerca să vă ajute în cel mai scurt timp. Aici puteți citi, de asemenea, despre opiniile Betfair ale jucătorilor care au testat acest agent de pariuri online pentru a vedea dacă au fost mulțumiți de serviciile oferite. Nu în ultimul rând, puteți să aruncați o privire în secțiunea noastră de întrebări, unde am compilat răspunsurile la cele mai populare întrebări Betfair.ro Oh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.