Betano-pariuri Online Și Jocuri De Cazino

0
18
Betano-pariuri Online Și Jocuri De Cazino

Betano.ro este considerat unul dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate din România. Dar este într-adevăr în conformitate cu cele mai înalte standarde? Vom învăța din această revizuire, analizând în detaliu toate serviciile furnizate și urmărind dezavantajele și argumentele pro existente. În această secțiune vom face un rezumat și în toate celelalte puteți găsi informații detaliate despre fiecare serviciu în parte.

1.CINE ESTE BETANO ONLINE BOOKMAKER RUSIA?

 

 

Betano.ro este un agent de pariuri online despre o poveste despre care nu se știe prea multe. Jucătorii români, desigur, nu au auzit despre acest lucru în trecut, și asta pentru că vorbim despre un operator care, în timp, nu a avut nici cea mai mică legătură cu piața din România, care până în 2016.

 

În ciuda acestor întrebări, Betano Romania sports Betano Agency are o anumită experiență în spate, deoarece face parte din Gambling Malta Limited, un operator economic care deține și casa de pariuri Stoixman. El a lucrat în Grecia și Cipru pentru mai mult de cinci ani, unde este considerat unul dintre cele mai bune case de pariuri online. Dar numele Betano a fost adoptat special pentru piața românească, de aceea nu vom găsi agenția sub acest nume în nici o altă țară europeană.

 

Betano a intrat pe piața României în mai 2016, iar în conformitate cu D. ONJN 172/30. 01. 2017 are o licență finală de funcționare valabilă până la 31.01.2027, permițându-i să ofere în mod legal pariuri sportive și jocuri de cazino. În ciuda experienței minime pe piața jocurilor de noroc, Betano este plăcut surprins de serviciile oferite, așa că a devenit în curând unul dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate.

 

 

 

2. BETANO ESTE PARTENERUL PRINCIPAL AL CS U CRAIOVA ȘI FOSTUL SPONSOR AL LIGII

 BETANO ESTE PARTENERUL PRINCIPAL AL CS U CRAIOVA ȘI FOSTUL SPONSOR AL LIGII

La începutul sezonului competitiv 2017 / 2018, Betano a făcut două mișcări foarte importante. Primul a fost să devină partener oficial al celei mai mari echipe de titlu din Oltenia, CS U Craiova. În acest sens, Agenția a început să ofere o gamă largă de pariuri pe termen lung pentru echipa de la Beni, precum și diverse concursuri în care sunt puse bilete la meciuri și alte premii atractive. Acest lucru este normal, având în vedere că vorbim despre o colaborare directă între Betano – CS U Craiova.

 

Mai puțin de o săptămână după anunțarea acestei colaborări, Betano.ro el a venit cu o nouă “bombă”, devenind sponsorul oficial al Ligii 1 în următoarele două sezoane (2017 / 2018 și 2018 / 2019. Deși tranzacția a expirat în iunie 2019, Betano are încă o ofertă sportivă foarte bogată în prima ligă a României. În timp ce el a fost sponsorul, el a difuzat, de asemenea, exclusiv on-line toate meciurile campionatului intern.

 

 

 

3.DESCHIDEREA CONTULUI ȘI PLASAREA PARIURILOR ÎN BETANO

 

Pentru a paria pe Betano, ca și în cazul oricărui alt agent de pariuri online, trebuie să deschideți un cont. După ce intri pe Betano.ro veți vedea în colțul din dreapta sus al opțiunii de înregistrare (Înregistrare acum!). Dați clic pe acesta dacă doriți să deschideți un cont. Dacă nu ați pariat până acum pe internet, atunci vă recomandăm să citiți acest tutorial pentru a vedea pas cu pas cum să deschideți un cont Betano.

Un alt tutorial util care vă poate interesa este: “cum să plasați primul pariu în Betano”. Aici v-am arătat cum să plasați pariurile unice, multiple și în sistem, precum și cum să calculați câștigul pentru fiecare tip de bilet.

 

Deschideți scorul și plasați acum pariurile sportive în Betano!

 

4. TRANZACȚII FINANCIARE ȘI VERIFICAREA IDENTITĂȚII

Dar, înainte de a face primul pariu, va trebui să depuneți Betano. Imediat după ce ați finalizat procesul de înregistrare veți deschide pagina de plată, puteți observa că transferul bancar, Neteller, Paysafeacard, Skrill și cardul de credit sunt metode prin care puteți să vă reîncărcați contul Betano. Indiferent de metoda de plată aleasă, depozitul minim este de numai 20RON! Mai multe informații despre depozite, precum și despre concluziile Betano pot fi găsite aici.

 

Și vorbind despre plățile Betano, trebuie remarcat faptul că nu puteți depune mai mult de 200 de euro și nu puteți solicita retrageri dintr-un cont netestat. Pentru a afla cum să treceți prin procesul de verificare a identității, faceți clic aici.

 

5. OFERTA SPORTIVĂ BETANO-SE RIDICĂ LA NIVELUL AȘTEPTĂRILOR?5. OFERTA SPORTIVĂ BETANO-SE RIDICĂ LA NIVELUL AȘTEPTĂRILOR?

Doriți să plasați Betano pariuri sportive? Apoi, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți. Primul lucru care mi-a sărit în ochi în oferta Betano (faceți clic aici dacă doriți să vedeți și oferta) este un număr mare de sporturi acoperite, de la fotbal și tenis la șah și ciclism. În total, am găsit în oferta de aproape 30 de sporturi, ceea ce este mai bun decât în majoritatea agențiilor licențiate. Și dacă accesați această secțiune, puteți vedea mai multe informații despre fiecare sport important în parte, despre piețele acoperite, precum și despre opțiunea cash out.

 

 

 

6. BETANO LIVE-PARIURI LIVE ȘI LIVE

 

 

Desigur, în acest joc de pariuri online puteți paria și în timp real. Pariurile live Betano par a fi comparabile cu cele ale celor mai importante pariuri sportive licențiate din România. 40 de evenimente au fost disponibile în timpul redactării revizuirii pentru pariuri live. Comparativ cu Netbet am avut 49 de evenimente, Sportingbet a avut 42 de evenimente, un minus Unibet. Ca prima concluzie, pot spune că oferta de fotbal este la fel de bogată ca orice alt agent de pariuri de top, dar în alte sporturi, oferta este puțin mai slabă. Cu toate acestea, veți găsi în continuare cele mai multe evenimente sportive cât de importante sunt acestea.

 

În ceea ce privește difuzarea video live, Betano oferă o gamă largă de fluxuri live de la fotbal, baschet, hochei, precum și alte sporturi. Serviciul este complet gratuit, singura condiție pentru accesarea acestuia este prezența unui echilibru pozitiv al contului de pariuri.

7. BETANO BONUS ȘI PROMOȚII DISPONIBILE

Betano oferă un bonus atractiv pentru primul depozit de 100% în cadrul 500RON (detalii aici)! Și în ceea ce privește ofertele disponibile în mod constant, această agenție rămâne excelentă, oferind tot timpul acțiuni, cum ar fi “cere o ofertă”, “pierde la limită”, “bonus multiplu”, “marjă de 0%” sau “Pariu înapoi la 0:0”. Este adevărat că Agenția nu are prea mult de-a face cu alte promoții aleatoare, dar enumerate va fi suficient pentru majoritatea jucătorilor!

BETANO BONUS ȘI PROMOȚII DISPONIBILE

Deschideți scorul și să se joace chiar acum la casa de pariuri online Betano.ro!

 

 

Opt. DISPONIBILITATEA DISPOZITIVELOR MOBILE

 

 

Acesta este unul dintre punctele forte ale Betano. Nu numai că au un site optimizat pentru mobil, dar au și una dintre cele mai bune aplicații de pariuri din România; cel puțin pentru IOS, cred că este numărul 1. Spun acest lucru pentru că este foarte bine optimizat și are câteva obiecte interesante, dintre care cel mai important este capacitatea de a paria cu o comandă vocală. În timpul actualizării acestei revizuiri, a fost oferită și aplicația Betano pentru Android, numai că lipsea unele obiecte, cum ar fi faptul și capacitatea de a paria cu o comandă vocală! Aflați mai multe: https://pariurix.com/agentii/betano/mobil

 

 

9. RELAȚII CU CLIENȚII, ÎNTREBĂRI GENERALE ȘI UN FORUM DE DISCUȚII

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la on-line-casa de pariuri Betano, atunci s-ar putea mai întâi să aruncăm o privire la secțiunea de întrebări și răspunsuri pe site-ul PariuriX.com în al doilea rând, dacă nu puteți găsi acolo ceea ce vă interesează, am recomanda pentru a intra în forum de discuții Betano și publica o întrebare. În cel mai scurt timp, cineva din personalul PariuriX sau printre utilizatorii noștri va încerca să vă ajute. În cele din urmă, dacă aveți o problemă mai gravă sau doriți doar să treceți la primii 2 pași enumerați, aveți și opțiunea de a contacta direct serviciul de relații cu clienții Betano. Următoarele metode pot fi contactate de un angajat Betano:

 

  • e-mail: dacă doriți să verificați contul dvs. de pariuri, și din diferite motive nu puteti folosi formularul de contact de pe site-ul, aveți nevoie pentru a trimite la adresa mailto:documente@betano.ro. pentru orice alte probleme de adresa de contact mailto:romania@betano.com, puteți scrie la orice ora din zi sau din noapte (24/7), dar veti primi un raspuns de la 08:00 până la 02: 00.
  • Facebook messenger: puteți contacta personalul direct de pe pagina Facebook a lui Betano. Din nou, puteți scrie oricând (24/7), dar veți primi un răspuns de la 08:00 la 02: 00.
  • WhatsApp: puteți trimite mesaje 24/7 la numărul +40 735 043 439. dar serviciul funcționează între orele 10: 00 și 00: 00.
  • Betano Contact Phone: Dacă doriți să discutați cu operatorul Betano prin telefon, puteți aplica pe site și vă puteți apela în cel mai scurt timp. Acest serviciu este disponibil zilnic numai între orele 14: 00 și 22: 00.
  • Betano Live Chat: zilnic între orele 12: 00 și 00: 00 va fi cineva pe chat cu care puteți contacta. De obicei, nu trebuie să așteptați mai mult de câteva minute. Acest serviciu este disponibil 365 de zile pe an, chiar și în timpul sărbătorilor.

De asemenea, trebuie spus că există și un blog Betano, unde sunt publicate promoții, știri și informații utile. În plus, în România nu există agenții de stradă Betano, acest operator oferă servicii numai pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.