Bet Pentru Inspecția Biletelor 2019

0
26
VERIFICA BILETELE JUCATE ONLINE

Avere bilet check-verifica bilet de pariuri acum ca te-ai jucat online sau offline! Ca toți pariorii, probabil te întrebi dacă nota ta e câștigătoare sau nu. Toate casele de pariuri, fie online sau offline, vă permit să verificați rapid statutul dvs. de bilet pe internet, cu doar câteva clicuri, fără a merge la site-uri de rezultate live pentru a verifica scorul pentru fiecare meci.

Ellenőrzése a fogadási jegy egy egyszerű folyamat, hogy nem minden ügynökség, de ha egy kezdő még a legegyszerűbb dolog is úgy tűnik, nehéz. Ezért gondoltam arra, hogy azoknak a segítségére leszek, akik először lépnek kapcsolatba a sportfogadással, és megmutatják nekik, mit kell tenniük, és ezért referenciaként vettem egy olyan bukmékert, aki mind online, mind offline minőségi szolgáltatásokat kínál: Fortuna Bet.

CUM POT VERIFICA BILETELE JUCATE ONLINE?

Dacă ați deschis un cont de pariuri online Fortuna (a se vedea site-ul agenției de aici) și ați făcut Pariuri direct de pe calculatorul dvs. sau de pe dispozitivul mobil, iată ce trebuie să faceți pentru a verifica statutul biletului. Semnează în contul tău și du-te în Contul meu. Veți fi plasat direct pe lista de pariuri, unde puteți căuta pariuri pe tip (câștigător, ratat, deschis, etc.).).).), or the period in which they played (last week, last month, last three months, etc.).

VERIFICA BILETELE JUCATE ONLINE

CUM POT TRECE DE PROCESUL DE CONTROL AL BILETELOR FORTUNE CU AGENȚIILE DE STRADĂ?

Chiar dacă nu aveți un cont de pariuri online La Fortuna și pariați la cea mai apropiată agenție de stradă, puteți verifica în continuare pentru a vedea dacă l-ați câștigat direct de pe site-ul agenției. Introduceți pe efortuna.ro în meniul principal veți găsi o opțiune numită “pariați pe agenții”. Te redirecționează către site-ul offline bookmakers. Pe partea dreaptă a paginii veți vedea o opțiune numită “bilet de verificare”, sub care va trebui să treacă un cod de cinci caractere, care este situat deasupra codului de bare de pe biletul de pariuri. Am pregătit un exemplu de mai jos pentru a face mai ușor pentru tine de a înțelege

BILETELOR FORTUNE

După cum puteți vedea, procesul de control al biletelor Fortune este simplu, Fie că primiți on-line sau offline. Pariurix vă recomandă să alegeți prima opțiune, din moment ce nu mai trebuie să plătească taxa de 5%, ceea ce înseamnă că puteți câștiga un premiu mai mare pe termen lung. În plus, puteți obține, de asemenea, un bonus de bun venit atractiv online pentru a găsi aici, depozitele pot fi făcute direct la agențiile de stradă, fără a utiliza cardul sau altă metodă de plată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.