Bet 1×2-cum Putem Folosi Soloist Pentru a Juca Dublu Șansă Sau Dnb?

0
44
Bet 1x2-cum Putem Folosi Soloist Pentru a Juca Dublu Șansă Sau Dnb?

Pariuri 1×2 – vă vom arăta cum să utilizați simplu solist pariuri pentru a juca sansa dubla sau DNB (fără miză), atunci când aceste opțiuni nu sunt disponibile, sau atunci când doriți să obțineți mai multe șanse.

 

 

DE CE PARIAȚI 1X2 PENTRU A JUCA ALTE OPȚIUNI?

Opțiunea” câștigătorul meciului-1×2 ” este probabil cel mai popular tip de pariu la meciurile de fotbal, dar nu este întotdeauna cel mai bun. Pot exista situații în care este mai avantajos să se plaseze un pariu dublu (mai ales în meciuri foarte echilibrate), deoarece aveți posibilitatea de a acoperi două

dintre cele trei rezultate posibile. Există, de asemenea, situații în care doriți să pariați pe victoria unei echipe, dar alegeți să ia o măsură de securitate în cazul unei cravată, moment în care DNB (nu trage un pariu) pariurile sunt de folos real.

DE CE PARIAȚI 1X2 PENTRU A JUCA ALTE OPȚIUNI?

Aceste opțiuni de pariuri nu lipsesc niciodată orice meciuri importante, dar pot exista, de asemenea, jocuri de mâna a treia în cazul în care bookmakers online oferă doar 1X2 pariuri. Există, de asemenea, concursuri în cazul în care doriți să joace sume mai mari, și implicit pentru a profita de cele mai bune oportunități posibile. În loc de a juca un pariu de 1x pe o agenție, puteți juca cele două pronosticuri (câștiga gazde și trage) pe diferite case de pariuri, în cazul în care cotele pentru acel pariu sunt cele mai mari. Acesta este motivul pentru care în următoarea vă voi arăta cum să plasați pariurile pe câștigătorul meciului un pariu dublu șansă sau nici un pariu. Nu este suficient pentru a face două pariuri diferite, dar trebuie, de asemenea, să știți cum să calculați pariurile corecte.

SOLIȘTII PARIAZĂ, CE SĂ FAC?

Trebuie să plasați un pariu pe fiecare dintre cele două opțiuni pe care doriți acoperit. Acest lucru este de la sine înțeles, dar scopul este că:

  • Pariu dublu: obține același câștig indiferent de care dintre cele două pariuri iese
  • Pariul DNB: pariul asupra tragerii acoperă pariul total, iar pariul asupra profitului aduce cât mai mult profit posibil.

CUM SE DESCARCĂ DNB UTILIZÂND PARCURI CÂȘTTIGĂTOR MECI1X2?

Avem ca punct de Ruger acelasi meci de mai sus. Din nou, va trebui să plasezi două pariuri, dar datele din această pariem mai mult pe pronosticul 1 solist, și pe rezultatul de egalitate mizăm atât cât să ne recuperăm banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.