Esti profesor prin vocatie? Ti-am pregatit un loc la Scolile de Vara si Iarna ale Educatiei de Excelenta. INSCRIE-TE AICI

Campania "Investeste in copii. Esti profesor prin vocatie?"campania profesor prin vocatie

In primul rand va felicitam ca ati ales sa participati la SCOALA DE VARA A EDUCATIEI DE EXCELENTA 12-18 iulie 2010, Bucuresti! Speram ca va veti simti bine! Speram ca veti recomanda aceste scoli si colegilor si prietenilor dvs. - cadre didactice si nu numai. Speram totodata ca urmatoarele scoli vor fi tot mai aproape de dorintele si asteptarile dvs. IRSCA Gifted Education organizează Şcolile pentru Educaţia de Excelenţă (iarna/vara) - primele de acest tip la nivel national si european.

Va rugam sa completati, in calitate de participanti, tabelul de mai jos. Va multumim!

Cursurile se adresează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar si universitar din toată ţara, dar si lucratorilor sociali, reprezentantilor mediilor educaţionale din toata tara si parintilor interesati de dezvoltarea personala a copiilor. Şcolile au mai multe scopuri: să formeze o generatie de lideri din educatia de excelenta, factori de schimbare pentru o educatie de calitate la nivel local si regional - lideri capabili sa formeze si sa sustina cu expertiza retele de scoli CRED pentru educatie diferentiata pe toata suprafata tarii; sa facă accesibilă participarea la formarea profesională în domeniul educaţiei de excelenţă, a cât mai multor cadre didactice din ţară având în vedere promulgarea Legii nr. 17 din ianuarie 2007; să responsabilizeze cadrele didactice în privinţa descoperirii şi dezvoltării potenţialului, abilităţilor şi aptitudinilor copiilor şi tinerilor talentaţi şi capabili de performanţă înaltă.

Recomandăm participanţilor să se familiarizeze cu cursul in gifted education, rezultatele la nivel mondial în ce priveste curricula gifted education, realizând o documentare pe web şi a Curriculum Online - pus la dispoziţie de Guvernul Marii Britanii pentru "transformarea actului de predare şi învăţare în şcolile Britanice îmbunătăţind accesul la tehnologiile ICT şi resursele multimedia pentru toţi elevii".

Va invitam totodata sa va inscrieti pe forumurile gifted education pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in domeniul gifted education la ora actuala in Romania.

Nume si Prenume:
Institutie si Functia Didactica:
E-mail:
Telefon:
Va multumim!

 Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost