Diana Gache

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Motto:

Trebuie sã mori ca sã poti deveni. Îmi place sã cred în pasãrea phoenix, care are puterea de a renaste de fiecare datã din propria cenusã pentru a o lua de la capãt cu forte noi. As putea spune cã este modelul meu.

Eseu:

Pasiunile mele sunt desenul, limbile strãine (în special engleza si japoneza) si proza. Desenez de când mã stiu, dar am început sã desenez în stil anime-manga acum doi ani si de atunci încerc sã mã depãsesc pe mine însãmi cu fiecare desen. Tot acum doi ani am auzit pentru prima datã japoneza si a devenit a doua mea limbã preferatã, dupã englezã, pe care am început sã o învãt de la doi ani si jumãtate.

În clasa a treia am început sã scriu câteva poezii si am încheiat sirul acestora cu o prozã scurtã, care în timp a fost transformatã tot mai mult si a devenit prima mea carte, Pisica Neagrã, pe care am lansat-o în 2006, în Piatra Neamţ. În 2007 astept sã lansez a doua carte, Oni, scrisã într-un stil complet diferit fatã de prima. În 2008 sper sã termin o serie de volume intitulatã Copiii Blestemayi.

Îndrãznesc sã mã consider talentatã si sunt perfectionistã numai pentru lucrurile în care cred cu adevãrat si pentru care nu am limite: desenul si proza. Nu am participat la alte concursuri în afarã de olimpiada de englezã, iar anul acesta am reusit sã obtin locul al II-lea la faza judeteanã la clasele a IX-a. Sunt o persoanã putin timidã, dar nu îmi trãdez prietenii si nu îmi place sã fiu mintitã.

Visul meu este sã îmi folosesc talentele pentru a deveni designer vestimentar, pentru a intra în industria benzilor desenate si animatiei japoneze sau sã fiu o scriitoare renumitã. Mi-ar plãcea sã inspir generatiile viitoare într-un mod pozitiv si sã vãd oamenii zâmbind în urma mea, pentru cã un zâmbet poate muta muntii din loc mai mult decât violenta, asa cum se crede astãzi.
Lucrari cu semnatura Dianei


CURRICULUM VITAE

Numele si prenumele: GACHE DIANA

Locul si data nasterii: Bârlad, jud.Piatra Neamţ 13.10.1991

Adresa: Sat Poiana, Comuna Pângarati, Cod 617308

E-Mail: famgache la yahoo.com

Telefon: 074626053 Diana

0741675789 Carla (mama)

0233.261.555

Studii:

- Scoala nr.9, Bârlad, 1999-2001;

- Scoala nr.8, Bârlad 2001-2005;

- Scoala nr.3, Piatra Neamţ 2005- 2006;

- Colegiul Naþional „Calistrat Hogas", Piatra Neamţ, profil filologie-biligv englezã.

  Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost