Copiii, pasionati de artele spectacolului

a doua editie a Academiei Inteligentelor Multiple.

DESCARCA FORMULAR DE INSCRIERE


Copiii pasionati de artele spectacolului, arte plastice, inventica, artele vorbirii si psihologia pentru copii sunt invitati sa participe in perioada 8-14 aprilie 2013, la Academia Inteligentelor Multiple, editia a doua, in Bucuresti, pe str. Dr. Staikovici, nr. 4 . Prima scoala de excelenta ce recunoaste si dezvolta inteligentele multiple ale fiecarui participant. In paralel, parintii vor avea ocazia sa fie antrenati in sesiuni de parenting si psihologia sanatatii.

Cea de-a doua editie a Academiei Inteligentelor Multiple va incerca sa aduca in programul copiiilor noutati privind secretele artelor spectacolului, metode de autocunoastere si instrumente inovative de comunicare si relationare cu sine si cei din jur. Aceasta editie este dedicata talentului si creativitatii. Timp de o saptamana copiii vor fi implicati in proiecte creativitate indrumati de specialisti in domeniul educatiei de excelenta si a specialistilor pe ateliere de inventica, stiintele mediului, artele spectacolului si artele cunoasterii – psihologia pentru copiii. Cu aceasta ocazie incurajam participarea tuturor copiilor si parintilor din toata tara pentru a stabili un record mondial in domeniul educatiei. In centrul atentiei se vor afla autoritati in domeniul sanatatii si educatiei, celebritati in domeniul artei si stiintelor, copiii avand ocazia sa isi exprime opinia in cadrul unor reportaje realizate de jurnalistii unor televiziuni si institutii de presa scrisa si radio.

La final, absolventii vor primi o diploma de absolvire, iar in curs de doua saptamani vor primi un raport scris despre evolutia si recomadarile specialistilor IRSCA Gifted Education.

Vor sustine ateliere: Prof. Dr. Florian Colceag, inventatorul Iustin Capra, Adriana Pandele- artist plastic, Lajos Kristof

Programul pe zi:

De la ora 9,00 pana la 12,00 copiiii vor participa la ateliere, in paralel parintii vor beneficia de educatie parentala si psihologia sanatatii, intre orele 12,00-15,00 va exista o pauza de pranz in care participantii pot opta pentru activitati ludice sau de relaxare in cadrul scolii sau se pot deplasa acasa insostiti de parinte sau tutore.

Ce trebuie sa faci?

Sa te inscrii la scoaladeexcelenta@gmail.com si sa iti exprimi motivatia participarii tale la aceste ateliere. Se pot inscrie copii de la 6 pana la 14 ani. Cei recomandati de psihologii gradinitei sau cadre didactice si sunt sub varsta grupului tinta pot participa, doar dupa o testare realizata de specialistii IRSCA Gifted Education. Participantii ultimelor doua editii a Scolii de Excelenta beneficiaza de reducere de 15%, beneficiaza de reducere 25% membrii de excelenta. Costul programului este de 520 lei/copil. In aceste costuri nu intra: masa de pranz, transportul si ultima seara.

 

Persoana de contact:
Lajos Kristof
Director Departament
Programe si Consiliere Copii Supradotati
Tel: 0756.355.047
Lajos.kristof@gmail.com
Echipa IRSCA Gifted Education

 Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost