Pune o caramida la primul Centru non-profit pentru Descoperirea si Dezvoltarea Inteligentei si Talentului. Avem nevoie de 150.000 de caramizi si facem centrul. Avem nevoie de 150.000 de Romani care sa ne directioneze 2%

A inceput Campania Nationala "Pune o CARAMIDA" initiata de IRSCA Gifted Education si EDUGATE - o campanie pentru infiintarea primului Centru Non-profit independent si privat pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei dedicat copiilor supradotati, primul Centru Gifted Education.

Tu inţelegi. Tu eşti generaţia care DĂ MAI DEPARTE. Da-le şansa. Susţine copiii supradotati. Pentru un viitor mai bun. Copiii nostri au nevoie de o educatie de inalta calitate. Copiii sunt tot ce avem mai bun pe lume! Ajutati-va copiii!

SI TU te poti implica. Esti parinte, dascal? Scoala ta vrea sa ne sprijine? Ce poti face?

Foloseste 2% pana pe 15 mai 2009. Descarca si completeaza cu datale tale Formularul 230 (daca obtii venituri numai din salariu).

Esti Cel mai bogat om daca investesti în oameni.

Vrei sa afli ce am facut noi pentru copii anul trecut? Citeste despre activitatea noastra in 2008:

Raport de Activitate pe 2008


Esti director de firma? SI FIRMA TA se poate implica!

Puteti folosi prevederile legale pentru directionarea unei cote din impozitul pe profit sau puteti declansa parteneriate de succes pentru initiativele noastre. Puteti lua o decizie asumata, responsabila, de a investiti pe termen lung in educatie de calitate- de fapt, o investitie in resursele umane ce se vor adresa voua pentru angajare in cativa ani. Vrei sa ne sustii? Suna la 0729.029.484.

Esti un tanar binevoitor si vrei sa te oferi voluntar? Poti multiplica Formularul 230 si o poti da cunoscutilor. Asa ne poti ajuta activ.


Mai multe detalii despre 2% aici:

2%! Cum se procedeaza? Foarte simplu!

Ai nevoie de doar 10 minute. Descarci si completezi cu datale tale Formularul 230 (daca obtii venituri numai din salariu) sau Formularul 200 (daca obtii venituri si din alte surse decat salariul) - precompletate cu datele IRSCA Gifted Education. Apoi le trimiti pana pe 15 mai 2009 prin posta sau le depui personal la administratia financiara de care apartii prin domiciliul fiscal.Lista cu adresele administratiilor financiare din tara este afisata aici. Nota. Domiciliu fiscal este adresa unde aveti domiciliul sau adresa unde locuiti efectiv, in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu; prin adresa unde locuiti efectiv se intelege adresa locuintei pe care o persoana o foloseste in mod continuu peste 183 de zile intr-un an calendaristic, intreruperile de scurta durata nefiind luate in considerare.

Nu este necesar sa completezi suma. Organul fiscal o va calcula si o va vira conform legii pana la sfarsitul anului 2009.


Datele asociatiei noastre sunt (dar Formularul 230 pe care il oferim pe website are datele precompletate):

1. Numele organizatiei: Asociatia non-profit IRSCA Gifted Education

2. Codul de inregistrare fiscala: 17 26 23 16

3. Cont bancar: RO 26 RZBR 0000 0600 0662 2697

Romania se afla intr-un moment crucial de redefinire a valorilor pe care le asteapta de la educatia oferita copiilor sai. Criza actuala in educatie arata ca trebuie sa ne trezim: tot mai multi copii afirma ca scoala este astazi pentru ei o inchisoare demotivanta. IRSCA Gifted Education a lansat impbreuna cu consortiul EDUGATE un program international de gifted education, care a avut succes generand dezvoltare economica si sociala in toate tarile unde a fost implementat - un program care aduce noile tehnologii didactice, cea mai buna curricula de nivel mondial, cei mai buni profesori, cu cea mai buna pregatire. Programul National Gifted Education transforma scoala intr-o scoala creativa, o scoala care dezvolta personalitatile, descopera si sustine potentialele fiecarui copil, deschide orizonturile, formeaza o scoala orientata catre viitor care asigura adaptarea la evolutia dinamica a sistemului economic si insertia sociala de succes.“Cel mai bogat om este acela care investeste în iubirea de oameni..”

"Cea mai buna investitie este în fiinte, în copiii tai, în semenii tai - ei vor duce mai departe ceea ce tu pui mai bun în ei" - Monica Hurdubei, cea mai tanara pianista care cânta ca solista în concerte cu orchestra, membra de excelenta IRSCA Gifted Education

Investiti in copii, descoperiti-le potentialul!

Copiii si tinerii va multumesc, si noi, in numele lor.

Despre Noi

IRSCA Gifted Education este o asociaţie non-profit, înregistrată în registrul asociaţiilor şi fundaţiilor cu nr. 36/13.09.2004, cu o activitate recunoscută la nivel naţional şi internaţional, partener UNESCO, membru WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; the Asia-Pacific Federation of the WCGTC şi respectiv ECHA - European Council for High Ability - cele mai înalte foruri internaţionale în domeniul educaţiei de excelentă.

Iniţiator şi prim fondator al Consorţiului EDUGATE, iniţiatorul legii educaţiei tinerilor supradotaţi, capabili de performanţă înalta - Legea nr.17/2007. Iniţiatorul primului Program Naţional al Educaţiei de Excelenţă pentru o educaţie de calitate în toate şcolile romaneşti, al reţelei naţionale de şcoli afiliate CRED - Centrul Roman pentru o Educaţie de Calitate, iniţiatorul campaniei naţionale „Profesor de vocaţie”, al Institutului Naţional de Studii pentru Educaţia de Excelenţă, al primei Conferinţe Naţionale asupra educaţiei tinerilor şi copiilor supradotaţi şi talentaţi, al programelor de descoperire a potenţialului tuturor copiilor, al programelor de învăţare accelerată, consultanţă, mentorat şi de îmbogăţire a curriculei şcolare.

Citeşte scrisorile internaţionale de recomandare: Scrisori internationale

Partenerul nostru in campanie:Etcetera Experts.

 

Fa ceva real pentru copilul tau! Pune o caramida cu 2%!

poster.pngPoster

[.jpg, 150 Kb]

Ai DREPTUL sa decizi ce se va intampla cu 2% din impozitul tau. Te costa 10 minute de atentie pentru a completa un formular si a-l trimite prin posta pana pe 15 Mai 2009.


 Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost