Scrisoare adresata suporterilor educatiei copiilor supradotati si talentati din partea Presedintelui IRSCA Gifted Education

Dezvoltarea educatiei copiilor supradotati sau/si talentati a devenit o prioritate mondiala din cauza nevoii de resurse umane înalt calificate. Existenta acestor resurse umane a devenit sinonima cu dezvoltarea, prosperitatea si competitivitatea pe pietele mondiale a unei culturi sau a unei afaceri.

Din acest motiv toate centrele de formare si instruire in gifted education si-au gasit sprijinitori financiari in rândul oamenilor de afaceri care dezvolta afaceri concurentiale pe piata mondiala.

O alta categorie de sustinatori se regaseste in randul oamenilor de stiinta si cultura ce contribuie in mod direct sau indirect la desfasurarea programelor educative.

O a treia forma de sprijin vine din partea oamenilor politici ce sunt interesati de dezvoltarea structurilor de leadership sau antreprenoriat locale necesare dezvoltarii regionale. In aceasta directie de sustinere se gasesc si programe politice de formare de resurse umane printre care se numara si programe europene.

Toti cei care doresc sa sprijine in variate moduri sau sa se implice in desfasurarea programului pot sa ma contacteze personal la adresa de email fcolceag la supradotati.ro sau pot completa formularul de sustinere .

Cu multumiri anticipate,

Presedinte IRSCA Gifted Education

Florian Colceag

 


 Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost