Un drum al speranţei

"Vreau să aduc medalia de aur pentru România!"

Compania ta vrea să aibă tricoul purtat de Giuli la Campionatul Mondial de WUSHU Beijing 2008? Doar 4000 eur şi eşti acolo!

Vrei să îl vezi pe Giuli la Campionatul European din 2007? Vino pe YouTUBE!

Giuli este copilul pe care orice părinte şi-l doreşte– inteligent, ambiţios, ordonat şi mai ales perseverent.

Dar ce poti face atunci când Dumnezeu îţi dăruieşte un copil minunat dar nu ai puterea financiară să îl ajuţi să îşi realizeze visele? Vise foarte importante pentru acesta, perfect realizabile, dacă s-ar găsi acele persoane, care să aibă un suflet mare dar şi capitalul bancar necesar, pe care să il doneze micului talent.

Aducerea pe lume a unui copil deosebit este o minune, dar adevărata minune este cea făcută de oamenii, ce îl ajută să ajungă pe culmile gloriei, oferindu-i sprijinul de care are nevoie.

Aşadar, vă invităm pe toţi cei ce îl puteţi ajuta pe acest tânăr, câştigător a 14 medalii la competitiile interne şi alte câteva zeci de diplome, ce a reuşit sã îmbine rezultatele fabuloase de la învãţãturã cu rigurozitatea practicării Wushu, să participaţi la înfăptuirea acestei minuni.

Pentru a vă ajuta să luaţi decizia de a fi alături de pe micul Giuli, dar şi pentru a vă arăta cât este de necesar este sprijinul pe care i l-aţi putea acorda, vă oferim unele informaţii referitoare la costul participării acestuia la Wushu Tournament Beijing 2008, un campionat unde Giuli are şanse foarte mari pentru o medalie de campion mondial adusă României.

Giuli a fost susţinut tot timpul pe drumul performanţei, financiar si moral, de un om extraordinar, mentorul şi profesorul său, Dl. antrenor Grindeanu, care anul acesta l-a premiat cu bani din propriul buzunar pentru reuşita lui extraordinară. Giuli: anul acesta am luat locul IV la campionatul European de Wushu, dar dacă aş fi putut să mă antrenez în China măcar 2 săptămâni aveam şanse la locul I pentru România. Dl antrenor m-ar ajuta să ajung în China la cei mai buni profesori, dar dacă ar exista sponsori, căci este mult peste posibilităţile unui antrenor, să susţină elevul său”.

Prezenţa lui la stagiul de pregatire este extrem de importantă, căci aceasta îi asigură antrenamentul fizic şi mental pentru a se prezenta în cea mai bună formă.

Pentru stagiul de pregătire în China costul biletului de avion este de 1400 de euro iar cazarea la internat pe parcusul stagiului de 14 zile costă 60 de euro/zi. Deasemenea, nu trebuie neglijtate nici salariile antrenorilor chinezi, cu care Giuli va lua contact în acea perioadă.

Suma totală se ridică la 4000 euro.

Costuri mult prea mari pentru nişte părinţi cu venituri mici din România, dar poate că pentru cei cărora viaţa le-a dat mai mult, reprezintă doar o mică parte din avere.

Totuşi, bucuria produsă lui Giuli ar fi incomensurabilă, fiind direct proporţională cu posibilitatea reală de a atinge performanţele sportive mult dorite.

Acest copil minunat, merită aceste donaţii pentru că şi-a demonstrat deja seriozitatea în nenumărate rânduri, dar şi capacitatea de reuşită.

Intervalul de timp pentru strângerea acestor donaţii în valoare de 4000 eur este 19 Noiembrie – 29 Februarie 2008 pentru a-i asigura astfel participarea la Wushu Tournament Beijing 2008.

Sperăm că v-am convins deja, să faceţi un gest de omenie şi aşteptăm să ne contactaţi pentru a vă anunţa participarea la această strângere de fonduri. Toate fondurile primite cu această ocazie vor fi citate pe pagina sponsorilor şi pe pagina personală a lui Giuli la: http://www.supradotati.ro/giuliano.php. Posibilitatea reprezentării însemnelor sponsorului la campionat se vor discuta în particular.

Faceţi unui tânăr o bucurie cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă: oferiţi-i şansa să reprezinte România la campionatul Mondial de WUSHU din Beijing 2008!

Contact sponsorizare: Manager Dezvoltare: Monica Gheorghiu, 0729.029.484, mgheorghiu@supradotati.ro

Sponsorizări: IRSCA Gifted Education invită pe toţi cei care doresc să facă o donaţie să folosească datele, precizând în transferul bancar: pentru Giuli, campionat.

Cont (RON): R010 FNNB 0012 0227 6145 RO01

Banca: FinansBank, filiala Doamnei

CIF: 17 26 23 16

SWIFT: FNNBROBU

Sau

Cont (EUR): RO 47 RZBR 0000 6000 6623 5800

Banca: Raiffeisen Bank – agenţia Victoria (Smârdan)

Swift: RZBRROBUMaterial semnat Delia Raicu, Director Publicaţii Online, IRSCA Gifted Education.
 Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost